Βέλγιο Βρύγη ή Γάνδη ;

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.010
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Γάνδη χωρίς σύγκριση, η Μπρυζ είναι καλή, κουκλίστικη (και ολίγον βαρετή), καλύτερα ημερήσια. Η Γάνδη έχει ζωή, λιγότερο σπρωξοτουρισμό, δεν είναι το κλασικό κουκλίστικο αποστειρωμένο, αλλά εξίσου όμορφη για μένα. Έμεινα και στις δύο, η μία θυμίζει σκηνικό ταινίας, η άλλη είναι πραγματική πόλη.
Ακριβώς αυτό. Η μία είναι κουκλόσπιτο και η άλλη σπίτι. Χωράς στο κουκλόσπιτο;
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.030
Likes
41.021
Βεβαια η Μπριζ ειναι πολη μνημειο Ουνεσκο ενω η Γανδη μοιραζεται με αρκετες αλλες δυο μεμονωμενα μνημεια Ουνεσκο.
Η Μπριζ ειναι πιο σημαντικη και πιο ομορφη, αλλα στη Γανδη εχει βραδινη ζωη σε ψοφιες περιοδους.
 
Μηνύματα
171
Likes
805
Η Μπρυζ είναι πραγματικά πανέμορφη αλλά είναι κουκλόσπιτο. Δηλαδή πας για τις όμορφες εικόνες και για να περπατίσεις σε κουκλίστικους δρόμους με άλλους τουρίστες. Η Γάνδη είναι κανονική πόλη. Έχει ζωή, έχει χαρακτήρα και είναι επίσης πολύ όμορφη, οπότε εγώ προσωπικά την προτιμάω. Πάντως μπορείς να τις κάνεις και τις δύο την ίδια μέρα
 

Klair

Member
Μηνύματα
2.218
Likes
25.868
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Γάνδη και ξερό ψωμί και από εμένα. Την έχω επισκεφθεί 4 φορές (2 φορές τη Μπριζ). Τη δεύτερη φορά έμεινα 17 μέρες, την τρίτη 1 εβδομάδα και την τέταρτη σχεδόν 1 μήνα. Άνετα θα μπορούσα να μετακομίσω αύριο και να ζήσω για πάντα εκεί.

Έχω περιγράψει τα κάλλη της (αλλά και τα κάλλη της Μπριζ) στις παρακάτω ιστορίες (αν μπορούν να προσφέρουν κάποια βοήθεια):

Βέλγιο - Γαλλία - Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα!

Βέλγιο - Ολλανδία - Γιατί κάποιοι έρωτες δεν είναι εφήμεροι αλλά παντοτινοί!
 
Last edited:

SugarBlue

Member
Μηνύματα
262
Likes
4.410
Μπριζ για την αντικειμενική ομορφιά της σε καθε δρόμο και κανάλι . Σαν ταξίδι στο χρόνο . Αλλά η Γάνδη με άφησε με απωθημένο γιατί πήγα μόνο μια ημερήσια και νιώθω ότι την αδικησα. Η Μπριζ είναι για να τη θαυμασεις και η Γάνδη για να τη ζήσεις
 

taver

Member
Μηνύματα
12.488
Likes
28.973
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Brugge. Γιατί δεν είναι απλά μια ακόμα πόλη, είναι ένα άψογα διατηρημένο μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο (επειδή ήταν σχεδόν εγκατελλειμένη για αιώνες). Αν βγείς λίγο έξω από το ιστορικό κέντρο, θα δεις ότι είναι κι αυτή μια φυσιολογική πόλη με ζωή (έχω πάει 4 φορές, και 2 στη Γάνδη,την οποία θεωρώ υποδεέστερη ακόμα κι από την Antwerp)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.196
Μηνύματα
883.558
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom