Γέμισαν οι τουαλέτες....αναγκαστική προσγείωση

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Πω πω, αυτό είναι που λέμε, σκατοσυζήτηση!!:haha::haha::haha:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
μηπως ηπιαν πολλες μπυρες;;;;

Johnpro

Member
αχαχαχαχα , αληθεια ειναι παιδια !!! συνεβει και σε εμενα !!!:lol:
2007 απο μπανκογκ - αθηνα με thai airways , ειμουνα τυχερος αλλα και ατυχος μαζι !!! τυχερος γιατι καθομουνα στην μεση του τεραστιου αεροπλανου με 3 θεσεις αριστερα 3 δεξια και 4 η 5 στην μεσαια σειρα οπου και καθομουνα εγω , αλλα ειμουνα στην προνομιακη πρωτη θεση , ξερεται εκει που απλωνεις τις ποδαρες σου και λες θεε μου τι τυχη ειναι αυτη . πω πω πω χαρα εγω ενιωθα αρχοντοπουλο χωρις να ξερω τι μου επιφιλασει το μελλον :D .
στα 5 μετρα και δεξια μου εχω 2 τουαλετες , ηρθε το κορυφαιο γευμα και κλασσικα μετα απο αυτο καποιοι πηγαινουνε στο καπακι τουαλετα , χαμος χαμος γινοτανε σας λεω , το μενου ειχε και παπια οπου πρεπει να ητανε και η πρωτοι επιλαχοντες τουαλετοπληκτοι .
εμπαινε εβγαινε κοσμος χαμος χαμος και τσουπ μπηκε ενας μεσηλικος κυριος ευτραφης και καλοθρεμμενος , βγηκε και ακολουθησε το χαος ...
αναδυοτανε αυτη η αξεχαστη μυρωδια που ενιωθα πως επεφτα σε κενα αερος καθε τρεις και λιγο ετοιμος ειμουνα να αρπαξω την μασκα οξυγονου , πηγε να μπει και μια γυναικα και βγηκε εξω εντρομη και ξανα μια ακομη και μπηκανε και καπιοι θαρραλεοι αρσενικοι και ο χαμος ητανε απεριγραπτος μεχρι που ηρθανε η ιπταμενοι shitbusters για να φανε το θεριο , εντρομοι και αυτοι εγκαταλιψανε την προσπαθεια με αποτελεσμα να σφραγιστει η τουαλετα μετα απο 30 λεπτα , φυσικα τα μυροδικα μεινανε αναλιωτα και εγω παρακολουθουσα το γεγονος απο πρωτο τραπεζι με ενα νευρικο γελιο που με ειχε πιασει τουλαχιστον για 20 λεπτα . ολο το γεγονος μου ητανε πρωτογνωρο και δεν μου εχει ξανασυμβει , αλλα καθως εβλεπα τις εκφασεις τον ανθρωπων που ηρθανε αντιμετωπη με το θεριο θα μου μεινει μια αναλιωτη εικονα στις ταξιδιωτικες μου εμπειριες .:clap:

υγ . προσοχη στην παπια εγκιμωνη αεροπορικους κινδυνους :lol:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Απολαυστική διήγηση...γεμάτη...εξωτικές μυρωδιές και αρώματα! Χαχα!
Νασαι καλά με έκανες και γέλασα απόψε!
ΥΓ. Ειχατε και αναγκαστική προσγείωση ή μέχρι την Αθήνα φτάσατε με αυτή την εσάνς;

Johnpro

Member
Ερση καλησπερα , ακομα και τωρα που διηγουμε την ιστορια σε φιλους το γελιο ειναι ατελιωτο , διοτι την ιστορια δεν την εγραψα με ολες τις λεπτομερειες και φυσικα να με βλεπει να κανω τους μορφασμους των επιβατων αλλα και των ιπταμενων συνοδων . 20 λεπτα με ειχε πιασει νευρικο γελιο , δυο ωρες μυριζα ξωτικες μυροδιες και οχι εξωτικες :) το αεροπλανο δεν σταματισε γιατι ητανε τεραστιο και ειχε 8-10 τουαλετες , πιστευω πως εγινε shitμπουκομα μονο στην συγκεκριμενη τουαλετα και οχι σε ολο το αποχετευτικο συστημα του βυζαντιου :haha:
αυτο οντως μου ητανε πρωτογνωρο , ενω η ποδαριλα και η υδροτιλα ειναι συνηθες φαινομενο σχεδον σε καθε αεροπορικο μου ταξιδη :lol:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πρόβλημα στις τουαλέτες «προσγείωσε» αεροπλάνο

Αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Ρίο ντε Τζανέιρο - Παρίσι ύστερα από δυόμιση ώρες στον αέρα επέστρεψε στο αεροδρόμιο απογείωσης λόγω προβλήματος στις τουαλέτες. Υπερβολικό; Όχι απαραίτητα όταν η πτήση διαρκεί συνολικά 11 ώρες.

Το Boeing 747 της Air France που αναχώρησε χθες Τρίτη στις 16:20 τοπική ώρα από το Ρίο ντε Ζανέιρο εκτελώντας την πτήση AF443 με προορισμό το Παρίσι αναγκάστηκε δυόμισι ώρες αργότερα...

η συνέχεια του άρθρου Πρόβλημα στις τουαλέτες "προσγείωσε" αεροπλάνο | Διεθνή | Ελευθεροτυπία

:bleh::bleh::bleh:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
νάτα μας πάλιιιιι!!!!!!!!
οι καημένοι ταλαιπωρία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα