Γαμήλιο Ταξίδι Παρίσι

dagan21

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Καλησπέρα σας, θα θέλαμε να μας βοηθήσετε για το ταξίδι μας!!Έχουμε κλείσει αεροπορικά εισητήρια για 19 Ιουνίου εώς 27 Ιουνίου.Ειμαστε 2 ζευγάρια και ξάχνουμε ξενοδοχείο.Σε ποια περιοχή να μείνουμε για να είμαστε στο κέντρο ή και λίγο πιο έξω δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να υπάρχει μετρό.Καμιά πρόταση για περιοχή και ξενοδοχείο????Ποια είναι η γνώμη σας γιαυτο http://www.homemoderne.com/????Είναι πολύ έξω απο το κέντρο??το ξενοδοχείο ειναι καλό??η περιοχη??Θέλουμε να πάμε και Ντισνειλαντ...Ευχαριστώ...:)
 

thgr

Member
Μηνύματα
362
Likes
288
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Καλησπέρα σας, θα θέλαμε να μας βοηθήσετε για το ταξίδι μας!!Έχουμε κλείσει αεροπορικά εισητήρια για 19 Ιουνίου εώς 27 Ιουνίου.Ειμαστε 2 ζευγάρια και ξάχνουμε ξενοδοχείο.Σε ποια περιοχή να μείνουμε για να είμαστε στο κέντρο ή και λίγο πιο έξω δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να υπάρχει μετρό.Καμιά πρόταση για περιοχή και ξενοδοχείο????Ποια είναι η γνώμη σας γιαυτο " Paris hotel- Hotel Home Moderne, Paris France - reservation " πολύ έξω απο το κέντρο??το ξενοδοχείο ειναι καλό??η περιοχη??Θέλουμε να πάμε και Ντισνειλαντ...Ευχαριστώ...:)
Απ' ότι βλέπω είναι αρκετά μακριά από το κέντρο και δεν υπάρχει πολύ κοντά μετρό. Μπορείς να βρεις περισσότερα εδώ http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/32711-%F0%E5%F1%E9%EF%F7%DE-%E4%E9%E1%EC%EF%ED%DE%F2-%F3%F4%EF-%F0%E1%F1%DF%F3%E9.html
θα σε βοηθήσουν και οι πιο έμπειροι του Παρισιού
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ψαχνεις για κατι αλλο κι αμα δεν βρεις, κανεις την καρδια σου πετρα και κλεινεις σ' αυτο. Και η τοποθεσια ειναι αδιαφορη και το κοντινοτερο μετρο ειναι παρα πολυ μακρια για δεδομενα Παρισιου (περιπου 1χλμ. αποσταση). Το βραδι δε ειναι νεκρα (αλλα εσεις θα πατε καλοκαιρι και θα ειναι καλυτερα φανταζομαι).

Δωσε ενα budget και τι ζητατε απο το ξενοδοχειο. Ας πουμε το θελετε για ντους και υπνο, το θελετε για χαλαρωση και θα περνατε αρκετες ωρες εκει, θελετε φθηνο κι απλο ή ακριβο πολυτελειας (για πολυτελεια απευθυνσου στον Traveller) ;
 

dagan21

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Eυχαριστω για την απάντηση.υπαρχει κάποια πρόταση για περιοχή???η ακόμα και για ξενοδοχείο???
 

dagan21

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Nα ειναι καθαρο οχι πολυτελεια για υπνο και ενα ντους γιατι θα τριγυρναμε για να δουμε τα μερη!απλα να ειναι αξιοπρεπες δωματιο μεχρι 100€ και κοντα στο κεντρο!για ευκολη προσβαση παντου!!
 

joch

Member
Μηνύματα
40
Likes
38
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ-ΚΑΜΤΣΑΤΚΑ
Ρώτα τον Τζοχατζόπουλο, αυτός ξέρει καλά το Παρίσι, είναι ειδήμονας !!!!!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δυσκολα τα πραγματα για ενα καλο ξενοδοχειο οπως αυτο που βρηκες.
Αλλα θα προτιμουσα κατι πιο απλο αλλα πιο κεντρικο οπως

Hotel William's Opera , Παρίσι, Γαλλία - 500 Σχόλια πελατών . Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! - Booking.com

H

Το πρωτο ειναι σε καπως καλυτερη περιοχη, το δευτερο βρισκεται πολυ κοντα στο σταθμο Anvers. Τον κοντινοτερο δηλαδη σταθμο στη Sacre-Coeur.

Μπορεις να ριξεις μια ματια και στα ibis αν και απ'οσο ειδα αυτα που ειναι σε καλες τοποθεσιες ξεφευγουν στις τιμες.

Hτtel Paris : 70 hτtels ibis pour week-end ou voyage d'affaires ΰ Paris

ή μετα υπαρχει η λυση για διαμερισμα αλλα ισως το ενα ζευγαρι χρειαστει να κοιμηθει στον καναπε του σαλονιου ή μπορει να χρειαστει να πληρωσετε μεγαλη εγγυηση. Γενικα θελει ψαξιμο και προσοχη μη πεσετε σε απατεωνες.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ισως να εχεις και δικιο. Στο μονο που θα ταλαιπωρηθειτε ειναι που αν θελησετε να γυρισετε για λιγο για καποιο λογο στο ξενοδοχειο θα σας φαει αρκετη ωρα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.258
Μηνύματα
885.376
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom