Γειά σας....

Γειά σας, παρακολουθώ τις ιστορίες σας και κλέβω από τις περιπέτειές σας, τις συμβουλές σας, τα παθήματα σας (πολύ γέλιο το σχετικό θέμα, ξεκαρδίστηκα μόνη μου στις 2 το βράδυ) και τώρα αποφάσισα να γίνω μέλος της παρέας σας. Όσο για το πάθος μου για τα ταξίδια? Μεγάλο, όμως μέσα στη κρίση είναι δύσκολο να βρείς παρεούλα που να είναι αποφασισμένη να πληρώσει ένα μακρινό ταξίδι, γνωρίζοντας ότι πρέπει να στερηθεί πολλά και διαφορετικά πράγματα της καθημερινής ζωής για να τα επενδύσει σε κάποιο προορισμό. Όχι ότι εγώ έχω χρήματα, αλλά αγαπώ τόσο τα ταξίδια που θυσιάζω αρκετά για χάρη τους.
Οπότε, όνειρό μου (μάλλον απατηλό) ένα λαχείο, με πολλά χρήματα, ώστε η παρέα μου και εγώ να γυρίζουμε όλο το κόσμο......
 
Καλώς ήρθες. λοιπόν!!
Και, καλές θυσίες σε καφέδες, καλλυντικά, ξενύχτια και ποτά, για να ζήσεις εμπειρίες που άλλοι προτιμούν μόνο να "τις πίνουν":rolleyes:.
:welcome2:
 
Κορίτσια λέμε όχι σε botox, κρέμες, υαλουρονικά κλπ (το λέω γιατί ήταν η αιτία που πρόσφατα μια κολλητή είπε όχι στη Βενετία που οργανώναμε δύο ζευγάρια) και λέμε ΝΑΙ στις ρυτιδούλες και στις εκφράσεις που θα σχηματίζονται από τα πολλά γέλια και χάχανα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ταξιδεύουμε και απολαμβάνουμε. (Ελπίζω να μην αλλάξω άποψη όταν πλησιάσω τα 5o_O). Πάντως εγώ παίρνω τον καλό μου και φεύγουμε 26/05 μόνοι μας....και ίσως αυτή τη φορά κάνουμε και τη βόλτα μας με γόνδολα. Την προηγούμενη με έπιασαν "τσιγκουνιές".....εγώ φταίω και μου το "χτυπάει ακόμα"
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Threads
30.119
Μηνύματα
700.134
Μέλη
34.566
Νεότερο μέλος
ilnick98

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top