Γειά σας....

BLACK & WHITE

Member
Μηνύματα
16
Likes
17
Γειά σας, παρακολουθώ τις ιστορίες σας και κλέβω από τις περιπέτειές σας, τις συμβουλές σας, τα παθήματα σας (πολύ γέλιο το σχετικό θέμα, ξεκαρδίστηκα μόνη μου στις 2 το βράδυ) και τώρα αποφάσισα να γίνω μέλος της παρέας σας. Όσο για το πάθος μου για τα ταξίδια? Μεγάλο, όμως μέσα στη κρίση είναι δύσκολο να βρείς παρεούλα που να είναι αποφασισμένη να πληρώσει ένα μακρινό ταξίδι, γνωρίζοντας ότι πρέπει να στερηθεί πολλά και διαφορετικά πράγματα της καθημερινής ζωής για να τα επενδύσει σε κάποιο προορισμό. Όχι ότι εγώ έχω χρήματα, αλλά αγαπώ τόσο τα ταξίδια που θυσιάζω αρκετά για χάρη τους.
Οπότε, όνειρό μου (μάλλον απατηλό) ένα λαχείο, με πολλά χρήματα, ώστε η παρέα μου και εγώ να γυρίζουμε όλο το κόσμο......
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Καλώς ήρθες. λοιπόν!!
Και, καλές θυσίες σε καφέδες, καλλυντικά, ξενύχτια και ποτά, για να ζήσεις εμπειρίες που άλλοι προτιμούν μόνο να "τις πίνουν":rolleyes:.
:welcome2:
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.500
Likes
7.691
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες και καλα ταξιδια..
 

sirley_22

Member
Μηνύματα
92
Likes
43
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεβαδα, Νησια Σολομωντα
welcome aboard! θα θυσιαζα πολλους καφεδες για ενα μακρινο ταξιδι!
 

BLACK & WHITE

Member
Μηνύματα
16
Likes
17
Κορίτσια λέμε όχι σε botox, κρέμες, υαλουρονικά κλπ (το λέω γιατί ήταν η αιτία που πρόσφατα μια κολλητή είπε όχι στη Βενετία που οργανώναμε δύο ζευγάρια) και λέμε ΝΑΙ στις ρυτιδούλες και στις εκφράσεις που θα σχηματίζονται από τα πολλά γέλια και χάχανα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ταξιδεύουμε και απολαμβάνουμε. (Ελπίζω να μην αλλάξω άποψη όταν πλησιάσω τα 5o_O). Πάντως εγώ παίρνω τον καλό μου και φεύγουμε 26/05 μόνοι μας....και ίσως αυτή τη φορά κάνουμε και τη βόλτα μας με γόνδολα. Την προηγούμενη με έπιασαν "τσιγκουνιές".....εγώ φταίω και μου το "χτυπάει ακόμα"
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.594
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom