Γεια σας παιδιά

arwin

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Amsterdam-New York
Ταξίδι-Όνειρο
Άγιος Μαυρίκιος
Γεια σας και απο εμένα. Σας ανακάλυψα χθες ψάχνοντας πληροφορίες για την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Γκρόνινγκεν (Groningen) για το οποίο φεύγω τον Σεπτέμβρη με το πρόγραμμα του Έρασμους της σχολής μου. Εχω αρκετές φοτο από Ιταλία (όπου εχω γεννηθεί) και έχω πάει αρκετές φορές, είτε για διακοπές είτε και για μαθήματα ιταλικών.
Επισης απο ταξίδια στη Γαλλία και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας... Και άλλες φοτο από ταξίδια στο εξωτερικό, τα οποία εγιναν όμως πιο παλιά και χωρίς ψηφιακή, οπότε καταλαβαίνετε....
Σας χαιρετώ όλους...
 

taxidiara!

Member
Μηνύματα
170
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
αν και γω πολυ νεα στο site(μολις χθεσινη!!) σε καλωσοριζω στο Forum!!
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.221
Likes
5.757
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλώς ήρθατε και οι δύο παιδιά και καλά και πολλά ταξίδια να έχετε!!!!
 

Giorgio_65

Member
Μηνύματα
24
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Τουρκια
Γειά σας και απο εμενα παιδιά!
Κι εγώ νέος στο travelstories (αλλα "παλιός" στα ταξίδια και στην... ηλικία!). Εψαχνα πληροφορίες για την Σλοβακία (Πράγα) στο google και κατέληξα εδώ! Και φυσικα εκανα εγγραφή για να μπορεσω να μοιραστω τις (ταξιδιωτικες) εμπειριες μου μαζι σας!
Αrwin οταν λές οτι εχεις γεννηθεί στην Ιταλία, εννοείς πως εισαι Ιταλικης καταγωγής, η ελληνας του εξωτερικού ή άλλο?!? Εγώ εχω σπουδάσει στην Ιταλία και ειδικα στην περούτζια εχω ζήσει γαι 2 χρόνια, ισως πριν γεννηθείς εσύ!
Στο δέ Groningen εχω πάει πριν απο αρκετά χρόνια μέσω Γερμανίας. Συμπαθητικη μικρή πόλη πολύ κοντά στη Γερμανία.
Η ευρύτερη περιοχή αυτή (που ειναι μοιρασμένη μεταξύ Ολλανδίας και Γερμανίας ονομάζεται Φρισλανδία (Friesland) και κάποτε υπήρξε ανεξάρτητο κράτος.
Κάποτε είχαν τη δική τους γλώσσα (Φρισλανδική) η οποία τείνει να εκλείψει. Για την ακρίβεια στη Γερμανία εχει σχεδόν τελείως εξαφανιστεί! Μολις βρω τον χρόνο, θα γράψω περισσότερα για την ενδιαφέρουσα αυτή περιοχή της βόρειας ευρώπης.... Μεχρι τότε σας στελνω πολλούς χαιρετισμούς.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.761
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom