• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Πολωνία Πολωνία πρόγραμμα

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Συμφωνώ κι εγώ με @gkalla και @psilos3 για τις πόλεις. Πήγαμε το καλοκαίρι και το Βρότσλαβ ήταν εξαιρετικό. Εμείς κινηθήκαμε με αυτοκίνητο που νοικιάσαμε στην Κρακοβία και παραδώσαμε στην Βαρσοβία με μικρή σχετικά επιβάρυνση, νομίζω 30€.
Βέβαια για όλη την οικογένεια η τοπ πόλη από όσες είδαμε ήταν το Γκντανσκ. Αν δεν σου φαίνεται ανάποδα στο σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου σκέψου μήπως το βάλεις μέσα αντί για το Βρότσλαβ.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Βέβαια για όλη την οικογένεια η τοπ πόλη από όσες είδαμε ήταν το Γκντανσκ. Αν δεν σου φαίνεται ανάποδα στο σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου σκέψου μήπως το βάλεις μέσα αντί για το Βρότσλαβ.
Κι αυτή είναι πολύ καλή περίπτωση, απλά μετά για να φτάσεις στην Κρακοβία είναι προτιμότερο να βρεις πτήση. ;)

Καλημέρα και καλή ταξιδιάρικη χρονιά σε όλους! Κάνοντας από τώρα κάποιον προγραμματισμό για ένα ταξίδι που σκέφτομαι στην Πολωνία. Θέλουμε να δούμε Βαρσοβία , Κρακοβία, Βροτσλάβ, Γκντανσκ και Ζακοπανε . Πόσες μέρες θα μου προτείνατε για την κάθε πόλη; Στο Ζακοπανε θέλουμε σίγουρα 2 γεμάτες μέρες γιατί θέλουμε να πάμε για πεζοπορίες. Επίσης θα συνέφερε η μετακίνηση με νοικιασμένο αυτοκίνητο ή με τα τρένα/λεωφορεία (για 3μελη οικογενεια). Κάποια άλλη πόλη/μέρος που μπορούμε να το δούμε κατά τη διαδρομή χωρίς να διανυκτερεύσουμε εκεί;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλημέρα και καλή ταξιδιάρικη χρονιά σε όλους! Κάνοντας από τώρα κάποιον προγραμματισμό για ένα ταξίδι που σκέφτομαι στην Πολωνία. Θέλουμε να δούμε Βαρσοβία , Κρακοβία, Βροτσλάβ, Γκντανσκ και Ζακοπανε . Πόσες μέρες θα μου προτείνατε για την κάθε πόλη; Στο Ζακοπανε θέλουμε σίγουρα 2 γεμάτες μέρες γιατί θέλουμε να πάμε για πεζοπορίες. Επίσης θα συνέφερε η μετακίνηση με νοικιασμένο αυτοκίνητο ή με τα τρένα/λεωφορεία (για 3μελη οικογενεια). Κάποια άλλη πόλη/μέρος που μπορούμε να το δούμε κατά τη διαδρομή χωρίς να διανυκτερεύσουμε εκεί;
Βαρσοβία 2, Κρακοβία 3, Βρότσλαβ 2, Γκντανσκ 2, Ζακοπανε 2, Σύνολο 11 + μεταβαση - επιστροφή.
Διαφορετικά το σπάτε σε δύο διαφορετικά ταξίδια. Υποθέτω ότι συμφέρει η μετακίνηση με νοικασμένο αυτοκίνητο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.359
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom