Γενέθλια Aegean: έως -60% (2025)

nick07

Member
Για 17 Οκτωβρίου εγώ βρήκα με 10 ευρώ έκπτωση. Τα προηγούμενα χρόνια είχε πολύ καλύτερες προσφορές δυστυχώς.
Για πτησεις Νοεμβριου-Δεκεμβριου με το 60% βρισκω ιδια τιμη με αυτη που βρισκω απο Sky για το ιδιο route στις πτησεις Μαιου και Ιουνιου.....Και 6 ευρω πιο ακριβη απο τη Sky το νοεμβριο. Γενικα ενω ταξιδευα 90% με αιγαιου λογω κ gold βαθμιδας τελευταιο χρονο με δυσκολια βρισκω νοημα στο να κανω το 50% των πτησεων μου.

Last edited:

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Έκλεισα Θεσσαλονίκη-Μαδρίτη στα 150€ για Φεβρουάριο. Είναι πτήση μέσω Αθηνών, οπότε, χωρις να το εχω ψαξει προηγουμενως, η τιμή θεωρώ είναι πολύ καλή. Επιτέλους, θα δω το Τολέδο και θα κάνω το τουρ - απωθημένο μου στην Ανδαλουσία!!!

jimp

Member
Βρήκα το Μαδρίτη Αθήνα τον Νοέμβριο 43 ευρώ! Δεν θυμάμαι να το είχα ξαναδεί ποτέ τόσο χαμηλά. Ε φυσικά το έκλεισα. Καλή τιμή είχε και για Βαρκελώνη οπότε θα συνδυαστούν.

Επίσης πολύ καλές τιμές για Λονδίνο και για Άμστερνταμ (το πήγαινε) το έλα θα δείξει.

phillouka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες & Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Παμε παλι,διαβαζουμε τους ορους,πτησεις κοινου κωδικου εξαιρουνται της εκπτωσης!
Κατα τ αλλα ναι αν δε θες να ταξιδεψεις αρχες Δεκεμβρη δεν εχει καμια τρελη προσφορα....
Προφανώς και ήταν χιουμοριστικό.. Παρολ' αυτά και οι κωδικοί που δεν εξαιρούνταν δεν σκοτώθηκαν και στις εκπτώσεις.
Το μόνο που βρήκα και έκλεισα ήταν Στοκχόλμη Φεβρουάριο 80€.

paefstra

Member
Τσεκαρα αυτα που εκλεισα για Λουξεμβουργο Νοεμβρη με bonus. Μιση τιμη σχεδον σε σχεση με πριν λιγες μερες. Φαινεται θεαματικη εκπτωση γιατι ειναι αστειοι οι φοροι, μολις 44 ευρω πηγαινε ελα (μολις 14 ευρω η επιστροφη, σε αντιθεση με Βρυξελλες, Αμστερνταμ κλπ). Παρολα αυτα ειναι ενα ακριβο δρομολογιο ακομη και μισοτιμης, γι αυτο και τρωμε bonus τελικα.

maria91

Member
Προφανώς και ήταν χιουμοριστικό.. Παρολ' αυτά και οι κωδικοί που δεν εξαιρούνταν δεν σκοτώθηκαν και στις εκπτώσεις.
Το μόνο που βρήκα και έκλεισα ήταν Στοκχόλμη Φεβρουάριο 80€.
Αμ υπαρχουν ανθρωποι που δε τα λενε χιουμοριστικα κ εκνευριζονται οντως χωρις να διαβαζουν τους ορους...οι μονες αξιολογες εκπτωσεις ηταν Νοεμβρη κ αρχες Δεκεμβρη...ολα τ αλλα βραστα...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν έχω ξαναδεί πιο απαράδεκτη ιστοσελίδα στη ζωή μου, μια ώρα παιδεύομαι χωρίς αποτέλεσμα, δε δέχεται κουπόνια, δε προχωράει την κράτηση, γενικώς μια ωραία ατμόσφαιρα.
Ως διά μαγείας θα φτιάξουν όλα με το που τελειώσει η προσφορά...

maria91

Member
Δεν έχω ξαναδεί πιο απαράδεκτη ιστοσελίδα στη ζωή μου, μια ώρα παιδεύομαι χωρίς αποτέλεσμα, δε δέχεται κουπόνια, δε προχωράει την κράτηση, γενικώς μια ωραία ατμόσφαιρα.
Ως διά μαγείας θα φτιάξουν όλα με το που τελειώσει η προσφορά...
Προσπαθω απο χθες να κανω εξαργυρωση Αθηνα-Μαδριτη με τους bonus ποντους και ολος ο Οκτωβρης ειναι κλεισμενος,εχω παραδοσει οπλα πλεον....

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Προσπαθω απο χθες να κανω εξαργυρωση Αθηνα-Μαδριτη με τους bonus ποντους και ολος ο Οκτωβρης ειναι κλεισμενος,εχω παραδοσει οπλα πλεον....
Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν υπήρχε τίποτα για τον Οκτώβρη από την αρχή που βγήκε η προσφορά εξαργύρωσης με τους μισούς ποντους

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.049
Μέλη
39.768
Νεότερο μέλος
JIM2025

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom