fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάντως @tripakias μέση ηλικία είσαι και φαίνεσαι
Εμείς καθόμαστε με τη νεολαία.

They call me sugar Daddy.Εντάξει θα σου δώσουμε τον τίτλο του Mr. (wannabe) Τζόβενο, μην ανησυχείς.
Kαι του καπιταλιστικού ζυγού που καταδυναστεύει την κοινωνίαΓιατί το λογοτεχνικό αφήγημα της φυγής αντί του ρεαλισμού;
Γιατί το λέει ο ΜαζώΓιατί τα λεφτά πρέπει πάντα να είναι του μπαμπά;
Δεν παίρνω ντελιβερι σχεδόν ποτέ και μάλιστα απορώ που βλέπω τόσο κόσμο να παίρνει ντελιβερι ακόμα και καφέ.Εκεί μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι να φας ( εάν έχεις χρόνο) .
Εγώ παντως 5.50 ευρώ για σουβλάκι δεν πρόκειται να δώσω ΠΟΤΕ.
Αλλά υπάρχουν οι άμυαλοι που τα δίνουν ( δεν παει σε εσένα αυτό, γενικά το λέω)![]()
Πολύ εύστοχο σχόλιο χωρίς να προσβάλει κανέναν.Δεν παίρνω ντελιβερι σχεδόν ποτέ και μάλιστα απορώ που βλέπω τόσο κόσμο να παίρνει ντελιβερι ακόμα και καφέ.
Για μένα είναι μόνο για πολύ ειδικές περιπτώσεις. Αν είσαι ασθενής, έγκυος στο κρεβάτι, έχεις βρέφος και δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις,δουλεύεις 12ωρο και γυρνάς πεινασμένος κλπ...
Είναι όμως θεμα προσφοράς και ζήτησης. Εφόσον για πολύ κόσμο είναι πια σχεδόν καθημερινότητα και μπορεί να αντέξει το έξοδο, φαντάζομαι οι τιμές θα ανεβαίνουν. Αναμενόμενο...
Αυτή είναι μια απορία που κι εγώ έχω η αλήθεια είναι.Δεν παίρνω ντελιβερι σχεδόν ποτέ και μάλιστα απορώ που βλέπω τόσο κόσμο να παίρνει ντελιβερι ακόμα και καφέ.
Καλά, για πολλούς αυτό είναι το στάνταρ. Ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι.Και αν το συνδυάσω ότι άκουσα φέτος το καλοκαίρι πολύ "μίρλα" από ιδιοκτήτες χώρων εστίασης σε τουριστικές περιοχές
Μια γνωστη επαιρνε ντελιβερι οταν ειχε 1+1 δωρο πριν παρει πλυντηριο πιατων +50.000 μιλια για να μη λερωνει κατσαρολες και πιατα μαγειρευοντας, ειναι απο το χωριο, δεν την ξερετεΓια μένα είναι μόνο για πολύ ειδικές περιπτώσεις. Αν είσαι ασθενής, έγκυος στο κρεβάτι, έχεις βρέφος και δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις,δουλεύεις 12ωρο και γυρνάς πεινασμένος κλπ...
Σ'ευχαριστώ.Πολύ εύστοχο σχόλιο χωρίς να προσβάλει κανέναν.![]()
![]()
![]()
Αυτή είναι μια απορία που κι εγώ έχω η αλήθεια είναι.
Θα πάρω πάρα πολύ σπάνια, μπορεί να περάσουν και μήνες που να μην. Και σκεψου δουλεύω και πάρα πολλές ώρες τη μέρα (κάνω βέβαια meal prep), αναρωτιέμαι αυτοί που είναι πιο χαλαροί για ποιο λόγο το κάνουν αυτό στον εαυτό τους και την τσέπη τους.
Παρ' όλα αυτά οι τιμές των delivery είναι όντως πια εξωφρενικές.