Γιατί δεν ταξιδεύει ο κόσμος;

varioAthens

Member
Θυμάμαι χαρακτηριστικά το 1998 στον γύρο της Ισπανίας με γνωστό πρακτορείο φτάσαμε Βαλένθια 9.30 το βράδυ και φύγαμε 9 το πρωί. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από Βαλένθια.
… και καπως ετσι γινονται μερικα τικαρισματα σε ταξιδιωτικα bucket lists 😜

Kalliopi27

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βόρεια Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις-Περού
@varioAthens ειδικά το γ και το δ που αναφέρεις τα βίωσα σε πρώτο βαθμό γυρνώντας μόλις πριν 3 μέρες απο Ισλανδία 10ημερο που οργάνωσα με τα άλλα 2 άτομα που πήγα. Συνάδελφοι και πελάτες ( έχω συναναστροφές με αρκετό κόσμο στη δουλειά μου ) σε συζήτηση που ήμουν κλπ όταν άκουγαν τον προορισμό και επίσης στην ερώτηση αν πήγα με γκρουπ που απαντούσα αρνητικά η πλειοψηφία των αντιδράσεων ήταν " μα πανάκριβη χώρα πως τα κατάφερες?" και επίσης "δύσκολο ταξίδι να πας χωρίς γκρουπ" . Εν κατακλείδι. Είναι θέμα επιλογών κάποιες φορές. Κάποιοι θεωρούν άχρηστα τα χρήματα για ταξίδια. Εμείς που πάμε προφανώς όχι. Και κάποιοι θεωρούν πολύ χρονοβόρο και κουραστικό να το οργανώσουν μόνοι τους. Εμένα προσωπικά η όλη διαδικασία της οργάνωσης μου δημιουργεί και μια όμορφη προσδοκία για το προορισμό που έχω επιλέξει καθώς και μια ελευθερία στο πρόγραμμά μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.211
Μέλη
39.925
Νεότερο μέλος
Stellapap99

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom