Για τη βαρεμάρα τις μέρες της καραντίνας

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.606
Likes
12.424
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ανοίγω αυτό το θέμα για να ποστάρουμε ιδέες και λύσεις για να ξεπερνάμε την ανία τις μέρες που θα είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι. Παρακαλώ να βάζουμε ως επί τω πλείστων δωρεάν προτάσεις.
Η νούμερο 1 δικιά μου πρόταση είναι το διάβασμα. Προσωπικά χαίρομαι γιατί η πιθανότητα να τελειώσω το βιβλίο των 900 σελίδων (Ντόστο - Οι διαολεμένοι) που παλεύω από το φθινόπωρο είναι πλέον ορατή.

Αρχίζω με την πρόταση του @fotast για την ελληνική πλατφόρμα streaming που ναι μεν είναι επί πληρωμή αλλά έχει 14 μέρες δωρεάν δοκιμή.
Συνεχίζω με virtual tour από το Google arts and culture σε πάνω από 500 κορυφαία μουσεία και γκαλερί σε όλον τον κόσμο, μιας που δεν μπορούμε προς το παρόν να τα επισκεφθούμε δια ζώσης. Αυτό το άρθρο βοηθάει να μπείτε στο νόημα.

Βάλτε ό,τι σας έρθει: ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση (όχι συνδρομητική) που θεωρείτε ότι αξίζουν. Βίντεο. Δωρεάν μαθήματα γυμναστικής και δωρεάν μαθήματα γενικώς κτλ.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.606
Likes
12.424
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
΄Και συνεχίζω
Πάρτε μέρος στον Διαγωνισμό https://www.travelstories.gr/community/threads/Ιστορία-του-Μήνα-Ιούλιος-Οκτώβριος-2016.63370/ και ψηφίστε τις αγαπημένες σας ιστορίες. (βρήκα ευκαιριάρα για διαφήμιση)
Διαβάστε κι άλλες Ταξιδιωτικές Ιστορίες. Τι καλύτερο.
Γράψτε ταξιδιωτικές ιστορίες για τα μέρη που επισκεφτήκατε πρόσφατα ή και πιο παλιά.
Τελειώστε τις ιστορίες που έχετε σε εξέλιξη. Χρόνο θα έχουμε...
 
Μηνύματα
415
Likes
1.365
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εγω προσωπικα περα απο το προφανες νετφλιξ ειναι ευκαιρια να παιξουμε ενα καλο επιτραπεζιο με την οικογενεια μας ή σε ατομα που θελουν ή ειναι πιο μονοι τους ενα καλο βιβλιο ευκαιρια ειναι τωρα.Εγω παντως στο youtube θα κανω το αγαπημενο μου θα δω ταξιδιωτικες εκπομπες και ταξιδιωτικα βιντεο youtuber γενικοτερα τι καλυτερο?? :p:pDont panic stay at home και ολα καλα θα πανε
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Ωραίο θέμα. Παράγγειλα ένα πικ-απ για να ακούσω δίσκους βινυλίου. Θα δοκιμάσω συνταγές από ένα βιβλίο μαγειρικής που έχω θαμμένο . Μερικά παραπάνω τηλέφωνα σε φίλους και συγγενείς. Διάβασμα ιστοριών και οδηγών Λόνλι Πλάνετ από Αφρική.
 

fraulina

Member
Μηνύματα
217
Likes
402
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα καθαρίσω όλο το σπίτι, θα τακτοποιήσω φωτογραφίες και λοιπά αρχεία στον υπολογιστή οπως και τα συρτάρια μου, θα διαβάσω βιβλία που είναι ξεχασμένα στη βιβλιοθήκη, θα κάνω beaute (τόσες μάσκες ειχα φέρει από νεκρα θάλασσα και ποτε δεν ειχα χρόνο να τις χρησιμοποιήσω)
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.421
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγω εχω βαλει στοχο να γιατρεψω το αυχενικο μου που με τυραννα ασχημα εδώ και δυο μισή χρόνια. Δηλαδή να ξεκουραστώ όσο μπορώ, κάτι που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κάνω εδώ και 14 χρόνια.
Δυο βδομάδες αποχή από τη δουλειά, χρόνος με το παιδί και τον αγαπημένο μου, ταινίες, βιβλία, σχολαστική καθαριότητα σπιτιού, μουσικούλα, και θα περάσει!
 

alvadi

Member
Μηνύματα
554
Likes
2.820
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και μπορώ να δουλέψω και απο το σπίτι.. αν ξεμεινω απο δουλειά δεν φανταζεστε τι πράγματα εχω να κάνω στο σπίτι απο καθαριοτητα, τακτοποιηση και να βρεθουμε και σαν οικογένεια που δυστηχως με τις ώρες δουλειας και τα πήγαινε ελα δεν θα γνωριζόμαστε σε λιγο
 

alvadi

Member
Μηνύματα
554
Likes
2.820
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.263
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Δεν ξέρω αν πρέπει να ζηλεύω ή όχι όσους η εργασία τους ή η οικογενειακή τους κατάσταση τους δίνει το προνόμιο να μένουν σπίτι αυτές τις μέρες. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ζήλευα αρκετά, την ίδια στιγμή όμως μου δημιουργεί μια αίσθηση κανονικότητας το ότι πηγαίνω στη δουλειά. Όπως και να έχει από την Παρασκευή το απόγευμα (και μέχρι τη Δευτέρα το πρωί) έχω μπει κι εγώ στη φάση "μένουμε σπίτι" και μπορώ να πω ότι έχω ευχαριστηθεί αρκετά κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις με φίλους, το netflix (έβαλα πρόσφατα) και τις ανασκαφές στα άπειρα αδιάβαστα βιβλία μου.

Μια πρόταση που έχω να κάνω σε όσους έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο είναι η παρακολούθηση moocs (δηλ μαζικών ανοιχτών διαδικτυακών μαθήματων). Τέτοια μαθήματα προσφέρονται κατά βάση δωρεάν από γνωστά (και ενίοτε πολύ καλά) πανεπιστήμια μέσα από πλατφόρμες όπως οι coursera, future learn κλπ. Μπορεί κανείς να βρει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα moocs πάνω σε διάφορες θεματικές (θετικές επιστήμες, ΙΤ, εκπαίδευση, ψυχολογία, ιατρική, τέχνη, θρησκειολογία κλπ κλπ).
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.026
Likes
41.013
Ανηκοντας σ αυτους που ειναι σε αδεια, δεν εχουμε βαρεθει ακομη. Δεν εχουμε μαθηματα, ξυπνημα στις 11, μεσημεριανος υπνακος στις 5 το απογευμα, ξενυχτι ως τα ξημερωματα. Σαν διακοπες στην Αμοργο, αλλα χωρις την Αμοργο.
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Επειδή μπορώ να δουλεύω από το σπίτι και μάλιστα έχω και ένα-άτρωτο από τον CoVid- deadline για τις 15 Απριλίου, μάλλον ό,τι και πριν και μάλιστα full-on. Το καλό είναι ότι δε θα χρειάζεται να μαγειρεύω αποβραδίς τα φαγητά μου και θα τα τρώω ζεστά από το φούρνο και όχι από τα μικροκύματα. Θα επανέλθω για να ανεβάσω τις συνταγές-hashtag-καραντίνα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.404
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom