vicky_pl
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Sri Lanka
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Λες ... ???????Μπααα!!! Μην περιμένεις μέχρι τότε! Βούτα τις φίλες σου και πηγαίνετε! Πάλι τέλεια θα περάσετε!!! Είναι και ομορφούληδες οι Δομηνικάνοι...![]()
Λες ... ???????Μπααα!!! Μην περιμένεις μέχρι τότε! Βούτα τις φίλες σου και πηγαίνετε! Πάλι τέλεια θα περάσετε!!! Είναι και ομορφούληδες οι Δομηνικάνοι...![]()
νομιζα οτι πηγες για γαμηλιο ταξιδι:xmas_razz:Μπααα!!! Μην περιμένεις μέχρι τότε! Βούτα τις φίλες σου και πηγαίνετε! Πάλι τέλεια θα περάσετε!!! Είναι και ομορφούληδες οι Δομηνικάνοι...![]()
:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:νομιζα οτι πηγες για γαμηλιο ταξιδι:xmas_razz:
Σου έστειλα pm! Ό,τι άλλο θες ρώτα! :xmas_smile:Please μπορείς να μου στείλεις με pm το ταξιδιωτικό γραφείο που έκλεισες το πακέτο?
Done!!!Επειδη κι εμενα με ξεσηκωσες με τη γλαφυρη περιγραφη σου,ειναι ευκολο να μου στειλεις κι εμενα τα σχετικα με πρακτορειο και ξενοδοχειο?
Σ ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σου.Ψαχνω για ολο τον Αυγουστο αλλα βρισκω τιμες πτησης για 2 ατομα γυρω στα 2200-2500 ευρω!Ακριβος προορισμος..Δεν απογοητευομαι ομως!
ειδαμε τον ταξιδιωτικο σου χαρτη κ ενθουσιατηκαμε!!Αυτα που αναφερεις για τα Α/Ι ξενοδοχεια , τα βραχιολακια των επισκεπτων και η ελλειψη ντοπιου χρωματος με χαλασαν κι εμενα οπως αναφερω στο αρθρο μου και δεν εμεινα στην Πουντα κανα παρολο που η παραλια ειναι πανεμορφη - απο τις καλυτερες του νησιου.
Χαιρομαι που περασατε καλα και αποζημιωθηκατε.Οι φωτο τα λενε ολα εξαλλου
Περιμενω συνεχεια.
Πρώτα απ' όλα σας εύχομαι η ώρα η καλή!!!ειδαμε τον ταξιδιωτικο σου χαρτη κ ενθουσιατηκαμε!!
παντρευομαστε 16 οκτωβριου κ θελουμε να φυγουμε 18 οκτωβριου για το μελιτος αλλα δεν εχουμε καταληξει πουθενα
λεμε για 12 μερες περιπου
νεα υορκη, μαλδιβες, παρισι,βαρκελωνη,κ τωρα που διαβασαμε το αρθρο σου κ αγ δομινικο
δεν ξερουμε με τον καιρο τι παιζει στα εξωτικα μερη
αν μπορουσες να μας βοηθισεις λιγο με καποιες πληροφοριες για μερη ,καιρο ,κ τιμες θα ηταν πολυ καλο
ευχαριστουμε προκαταβολικα