Διαγωνισμός Καλύτερης Ταξιδιωτικής Ιστορίας: Ευρώπη

marakixin

Member
Μηνύματα
148
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
μπραβο σε ολους μπραβο και παλι μπραβο:clap::clap:.ενα ευχαριστω στους φιλους-ες που μου χαριζαν 5 ψηφους που με εφεραν μαζι με αλλους φιλους στην πεμπτη θεση.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ένα μεγάλο μπράβο στους νικητές zaniko, skiouros82 και Μc Elk:clap::clap::clap:, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντεςείτε με τις ιστορίες τους είτε με τις ψήφους τους:clap:. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επτά φίλους-ες που τίμησαν την ιστορία μου και την έφεραν ισόβαθμη στην πεμπτη θέση.:lol::lol::lol:.Άντε και την επόμενη φορά μεγαλύτερη συμμετοχή.
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Συγχαρητηρια στους νικητες,αλλα και σε ολους που πηραν μερος.
Μπραβο σε ολους.:clap:
 

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον taver με το Λουξεμβούργο (το οποίο και ψήφισα).
Well done
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.032
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Τις ευχαριστίες μου για τις ψήφους αλλά και σε όλους όσους έκαναν τον κόπο να διαβάσουν την ιστορία για την Ισλανδία. Τα συγχαρητήριά μου σε skiouros και zaniko για την πρωτιά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση όλων των ιστοριών διαπίστωσα ότι η κάθε μία άξιζε μια πρωτιά σε ένα τομέα. Άλλη για το σύντομο και ευκολοδιάβαστο, άλλη για το εκτενές και περιγραφικότατο, άλλη για το αυθόρμητο και ανεπιτήδευτο του ύφους, ως λογοτέχνημα, ως πηγή πληροφοριών κλπ Τώρα για την δική μου να κάνω μια υποσημείωση ότι μετά τα τελευταία γεγονότα (οικονομική κρίση), τα οικονομικά στοιχεία που παρέθεσα και ιδίως αυτά σε ευρώ, δεν ισχύουν πλέον και ο τυχόν ενδιαφερόμενος πρέπει να τα ψάξει από μηδενική βάση.<o></o>
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση όλων των ιστοριών διαπίστωσα ότι η κάθε μία άξιζε μια πρωτιά σε ένα τομέα. Άλλη για το σύντομο και ευκολοδιάβαστο, άλλη για το εκτενές και περιγραφικότατο, άλλη για το αυθόρμητο και ανεπιτήδευτο του ύφους, ως λογοτέχνημα, ως πηγή πληροφοριών κλπ <o></o>
Πολύ εύστοχο σχόλιο, συμφωνώ 100%.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.371
Likes
6.868
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
και εγώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους 6 ψηφοφόρους της ιστορίας μου που την οδήγησαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, απο το τέλος :haha: αλλά και σε αυτους που μπήκαν στον κόπο και την διάβασαν.

τα συγχαρητήρια μου και ευγε στους 3 μεγάλους νικητές, zaniko skiouros82 kai McElk
αλλα και στους αλλους 13 ταξιδιώτες συγγραφείς ένα μεγάλο μπράβο γιατί οπως εγραψε και ο mcElk πολύ ευστοχα:
Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση όλων των ιστοριών διαπίστωσα ότι η κάθε μία άξιζε μια πρωτιά σε ένα τομέα. Άλλη για το σύντομο και ευκολοδιάβαστο, άλλη για το εκτενές και περιγραφικότατο, άλλη για το αυθόρμητο και ανεπιτήδευτο του ύφους, ως λογοτέχνημα, ως πηγή πληροφοριών κλπ
Και πάλι μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους!:clap::cool:
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συγχαρητήρια στους νικητές και πολλά ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες για τη διάθεσή σας να μοιραστείτε μαζί μας, τα όμορφα ταξίδια σας :)
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
28.997
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Βραβείο παρηγοριάς για τον τελευταίο δεν έχει, ε?

:):)

Ευχαριστώ πολύ maredia, και όλους όσους άντεξαν να διαβάσουν την ιστορία μέχρι τέλους.... Και βέβαια, συγχαρητήρια στους νικητές!
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Συγχαρητήρια στους νικητές. Ο διαγωνισμός ήταν μια ευκαιρία να διαβάσουμε (πάλι) τις ιστορίες μας και να διαπιστώσουμε (πάλι) την πολύ υψηλή ποιότητα αυτού του site και την τρομερή προσπάθεια των μελών του. Ειδικά, κάποιες από τις πρώτες σε ψήφους ιστορίες τα έχουν όλα: πληροφορίες, λογοτενική κομψότητα, κατάθεση συναισθημάτων...
 

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617
Συγχαρητήρια σε όλους, νικητές και συμμετέχοντες.
ΟΛΟΙ εσείς δίνετε νόημα στον όρο Ταξιδιωτικές Ιστορίες.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.
 

zaniko

Member
Μηνύματα
117
Likes
26
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Νοτια Αμερικη-Ανδεις
Ευχαριστώ όλους όσους μας τίμησαν και διάβασαν τις ιστορίες μας! Τελικά, αυτό έμεινε από το Διαγωνισμό, οτι χαρίσαμε στους εαυτούς μας την ευχάριστη και χρήσιμη ανταλλαγή ταξιδιωτικών εμπειριών:). Έλλειπαν τόσες πολλές ιστορίες όμως που θα άξιζαν την ψήφο μας... Τέλος πάντων, εγω θα κοτσάρω το τραβελστορικό μπλουζάκι μου, θα μπώ στο τραινο, μόνη, και θα τραβήξω για τα ανισόπεδα του Λουξεμβούργου. Σίγουρα δεν ήταν δική μου η ψήφος;; κι όμως ήτανε στα φαβορί μου...:clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.760
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom