• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Διακοπές Ελλάδα με μικρά παιδιά

ravT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Tο μόνο που διορθώνω είναι πως ο ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ χρόνος οδήγησης που αναφέρω λανθασμένα ως Πάτρα - Γιάννενα, είναι Αντίρριο - Γιάννενα και σίγουρα ΔΕΝ είναι με 170 χιλιόμετρα. Επίσης, άλλο το δικό μου "έφτασα Γιάννενα" και άλλο εκείνου που θέλει να φτάσει στην άλλη μεριά της πόλης.

Last edited by a moderator:

ptzelepis

Member
Αφού αναίρεσες μόνος σου τον περιορισμό που έβαλες στην αρχή, οποιοσδήποτε κλασσικός χειμερινός προορισμός στην ηπειρωτική Ελλάδα, είναι υποψήφιος.:)
Απλά θέλω ένα μέρος που να έχει και δράσεις για παιδιά με παιδαγωγούς κτλ.....

Πολύ καλή επιλογή το Montana στο Καρπενήσι αλλά έχω πάει πάρα πολλές φόρες....χωρίς παιδί βέβαια........αλλά έχω δεί και έχω κάνει τα πάντα.

ravT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Απλά θέλω ένα μέρος που να έχει και δράσεις για παιδιά με παιδαγωγούς κτλ.....

Πολύ καλή επιλογή το Montana στο Καρπενήσι αλλά έχω πάει πάρα πολλές φόρες....χωρίς παιδί βέβαια........αλλά έχω δεί και έχω κάνει τα πάντα.
Μήπως να κοιτάξεις μεγάλα ξενοδοχεία για κάτι τέτοιο; Δυστυχώς δεν έχω κάτι υπόψιν μου και θα ήθελα να εγώ να λάβω γνώση αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

koutsavaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Όπως ? Ψάχνω για ένα προορισμό που να συνδυάζει και ''χιόνι''.
Χιόνι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχει οπουδήποτε. Παράδειγμα εγώ πέρσι ταξίδεψα Ιωάννινα μεταξύ Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και πέτυχα χιόνι μια μέρα στο Μέτσοβο.
Το πρότεινα ως κοντινό προορισμό από Πάτρα, αφού έχετε και μικρό παιδί (άνετος δρόμος) και φαντάζομαι θα υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία που θα περιλαμβάνουν και δραστηριότητες για παιδιά.
Στο συν ότι έχει τα Ζαγοροχώρια για βόλτα.
Επίσης πέρσι υπήρχε και ένας τύπου παιδότοπος Χριστουγεννιάτικος στο Παραλίμνιο Fun Park, αλλά διάβασα πως ανοίγει και άλλο ένα (Χωρίο Αγ. Βασίλη).

Alexia Alexia

Member
καλησμέρα σε όλους
εμεις παντα τελευταια στιγμή καννο

•είμαστ ανάμεσα Σέριφο καιΣίφνο (αναλογα τις μερες που θα βγουν θα παμε ή και στα 2 ή μονο Σίφνο ή μονο Σέριφο)

•Μήλο (πειτε μου κανει το νησι για παιδάκια 7 & 5 ετών γιατι οπως βλεπω τις φωτο οι παραλίες δεν ειμαι σίγουρη)

•Σκιάθο - Σκόπελο ( πάλι αναλογα τις μερες που θα βγουν θα παμε ή και στα 2 ή μονο Σκιάθο ή μονο Σκόπελο)

εχουμε 2 παιδια 7 & 5 ετων

αυτα τα νησια που εχω επιλεξει εχουν κατάλλληλες θάλασσες για τα παιδιά? για τη Μήλο για παράδειγμα εχω κάποιους ενδοιασμούς και θα ηθελα να μαθω απο καποιον που εχει παει και γνωρίζει

την ιδια απορία εχω και για τις σποραδες γι αυτο συνηθως προτιμώ Κυκλάδες μου φαινεται οιτ ειναι πιο σιγουρο οτι θα βρεις ρηχές θαλλασες με άμμο....

εσείς τι λέτε?

επισης θα ηθελα να μου πειτε και απο τιμές τι παίζει και αν γνωριζετε καποιο καταλυμα με διχωρα δωμάτια(εκτος αν θεωρηθει διαφήμιση και δεν το επιτρέπει το φορουμ)

ευχαριστω εκ των προτέρων

echo2011

Member
καλησμέρα σε όλους
εμεις παντα τελευταια στιγμή καννο

•είμαστ ανάμεσα Σέριφο καιΣίφνο (αναλογα τις μερες που θα βγουν θα παμε ή και στα 2 ή μονο Σίφνο ή μονο Σέριφο)

•Μήλο (πειτε μου κανει το νησι για παιδάκια 7 & 5 ετών γιατι οπως βλεπω τις φωτο οι παραλίες δεν ειμαι σίγουρη)

•Σκιάθο - Σκόπελο ( πάλι αναλογα τις μερες που θα βγουν θα παμε ή και στα 2 ή μονο Σκιάθο ή μονο Σκόπελο)

εχουμε 2 παιδια 7 & 5 ετων

αυτα τα νησια που εχω επιλεξει εχουν κατάλλληλες θάλασσες για τα παιδιά? για τη Μήλο για παράδειγμα εχω κάποιους ενδοιασμούς και θα ηθελα να μαθω απο καποιον που εχει παει και γνωρίζει

την ιδια απορία εχω και για τις σποραδες γι αυτο συνηθως προτιμώ Κυκλάδες μου φαινεται οιτ ειναι πιο σιγουρο οτι θα βρεις ρηχές θαλλασες με άμμο....

εσείς τι λέτε?

επισης θα ηθελα να μου πειτε και απο τιμές τι παίζει και αν γνωριζετε καποιο καταλυμα με διχωρα δωμάτια(εκτος αν θεωρηθει διαφήμιση και δεν το επιτρέπει το φορουμ)

ευχαριστω εκ των προτέρων
Καλησπέρα, από αυτά τα νησιά που γράφεις έχω πάει στην Μήλο και στην Σκόπελο. Απ'οσο θυμάμαι η Σκόπελος δεν έχει ρηχές και αμμώδεις παραλιες.. Μπορεί να μας ξέφυγε κάτι αλλά δε βρήκαμε (γιατί και εμείς αυτές προτιμάμε). Η Μήλος νομίζω έχει παραλίες για όλα τα γούστα..

Last edited by a moderator:

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
είμαστ ανάμεσα Σέριφο καιΣίφνο (αναλογα τις μερες που θα βγουν θα παμε ή και στα 2 ή μονο Σίφνο ή μονο Σέριφο)
Η Σιφνος εχει αμμωδεις παραλιες,καταλληλες για παιδια αλλα προσωπικα δεν με εντυπωσιασαν καθολου(ουτε κ η Σιφνος συνολικα!)Σεριφο δεν εχω παει.
Μήλο (πειτε μου κανει το νησι για παιδάκια 7 & 5 ετών γιατι οπως βλεπω τις φωτο οι παραλίες δεν ειμαι σίγουρη)
Τη μηλο με παιδια,τη θεωρω λιγοτερο καταλληλο προορισμο...Κλεφτικο πχ πας μονο με καραβακι κ κολυμπας στις σπηλιες(υπεροχα μεν αλλα με παιδια 5 κ 7 ετων?) Κατ'αναλογια κ το Σαρακινικο δεν ενδεικνυται(επισης υπεροχο βραχωδες σκηνικο,αλλα οχι η παραλια με την κλασικη εννοια)
Σκιάθο - Σκόπελο ( πάλι αναλογα τις μερες που θα βγουν θα παμε ή και στα 2 ή μονο Σκιάθο ή μονο Σκόπελο)
Η σκοπελος εχει βοτσαλωτες κατα βαση παραλιες...Για διακοπες με παιδια δεν υπαρχουν καταλληλοτερες παραλιες απο αυτες τις Σκιαθου!Αμμωδεις και ρηχες,σε ολη τη νοτια πλευρα παντα απανεμες (ακομα κ τις ημερες που φυσαει στο νησι) και πολλες τον αριθμο για να επιλεγετε καθε μερα και μια διαφορετικη.Για την περπτωση σας Σκιαθος και παλι Σκιαθος!

Alexia Alexia

Member
Η Σιφνος εχει αμμωδεις παραλιες,καταλληλες για παιδια αλλα προσωπικα δεν με εντυπωσιασαν καθολου(ουτε κ η Σιφνος συνολικα!)Σεριφο δεν εχω παει.

Τη μηλο με παιδια,τη θεωρω λιγοτερο καταλληλο προορισμο...Κλεφτικο πχ πας μονο με καραβακι κ κολυμπας στις σπηλιες(υπεροχα μεν αλλα με παιδια 5 κ 7 ετων?) Κατ'αναλογια κ το Σαρακινικο δεν ενδεικνυται(επισης υπεροχο βραχωδες σκηνικο,αλλα οχι η παραλια με την κλασικη εννοια)

Η σκοπελος εχει βοτσαλωτες κατα βαση παραλιες...Για διακοπες με παιδια δεν υπαρχουν καταλληλοτερες παραλιες απο αυτες τις Σκιαθου!Αμμωδεις και ρηχες,σε ολη τη νοτια πλευρα παντα απανεμες (ακομα κ τις ημερες που φυσαει στο νησι) και πολλες τον αριθμο για να επιλεγετε καθε μερα και μια διαφορετικη.Για την περπτωση σας Σκιαθος και παλι Σκιαθος!
ευχαριστώ πολυ για την απάντηση...η Μήλος δηλαδη μονο τετοιες παραλίες εχει? δεν υπαρχουν με άμμο καθόλου?

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Στην Σεριφο οι περισσοτερες ειναι αμμωδεις, οποτε μια χαρα για παιδια στις ηλικιες που αναφερεις

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
ευχαριστώ πολυ για την απάντηση...η Μήλος δηλαδη μονο τετοιες παραλίες εχει? δεν υπαρχουν με άμμο καθόλου?
ιδανικές παραλίες για παιδιά με άμμο μέσα έξω είναι η Λήμνος πάντως

IonioAgaphmou

Member
Η Μήλος είναι πανέμορφο νησί, ισως με τη μεγαλυτερη φυσικη ομορφια μεταξυ των νησιων του Αιγαιου, με αμετρητες παραλίες που φυσικά κάνουν και για παιδιά.Παρα πολλες αμμωδεις.Όλες προσβάσιμες με λιγες εξαιρέσεις.Στο Κλέφτικο με το καραβάκι προφανώς μπορούν να πάνε και παιδιά τέτοιας ηλικιας αν το θελησετε και θα τα εντυπωσιάσει κι αυτα μαλλον.Σαρακηνικο προσοχη καλα ρουχα η αντιηλιακο. Μπορειτε να πατε να το δειτε,να το βγαλετε φωτογραφιες,είναι μαγικό αλλά είναι δυσκολο να το περπατησει κανεις ποσο μαλλον μικρα παιδακια.
Σίφνος κ Σέριφος επίσης έχουν ωραιες κι αμμώδεις παραλίες αλλά όχι τη φυσικη ομορφια της Μήλου ούτε την ιδιαίτερη μορφολογία και τα μοναδικα κι εντυπωσιακα χρωματα των βράχων και πετρωματων της. Έχουν αλλες χάρες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.235
Μέλη
39.941
Νεότερο μέλος
lpapaulakis@gmail

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom