Διακοπές Ελλάδα με μικρά παιδιά

Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
Στον ψαρολακα φέτος άνοιξε ένα μπιτσομπαρο το οποίο ναι μεν έχει και μουσική κ κόσμο "εξαιρετικά" εν τούτοις έχασε αυτό το μαγικό απομωνομενο "ψαγμενο" αν θες που το περιέβαλε!
Γι αυτό πάμε στις 8:30, κι αναχωρούμε το πολύ ως τις 12 με τον μπόμπιρα :D
 

vaso1

Member
Μηνύματα
57
Likes
29
Εχω ενα μωράκι 9 μηνών κι θέλουμε να πάμε επιτέλους ένα Σάββατοκυριακο κάπου ύστερα από αρκετό καιρό.. Μου προτείνετε Μονεμβασιά η παπιγκο?τι θα βολέψει περισσότερο με το μωρό?εγώ ήθελα παπιγκο αλλα με προβληματίζει ο καιρός και Μήπως βαρεθούμε αν βρέχει συνεχεια μες στο ξενοδοχειο. Θέλουμε να παμε τωρα τέλη Σεπτέμβρη
 

Ntt

Member
Μηνύματα
432
Likes
989
Προσωπικά θα πρότεινα Μονεμβασιά.

1) Καλύτερος καιρός (στατιστικά).
2) Για ένα σαββατοκύριακο είναι πιο κοντινός προορισμός από το Πάπιγκο.
3) Αν σας έχουν λείψει τα μπάνια , ρίχνετε και καμία βουτιά.
 
Μηνύματα
959
Likes
5.226
Καλη σου ημερα!Δεν μας λες και την αφετηρια σου αλλα Μονεμβασια θα προτεινα κι εγω,αν ο σκοπος σου ειναι να μην ταλαιπωρηθεί(πολυ)το μωρακι σου.Εχοντας πάει στο παπιγκο,και αδου αφησεις την εθνικη στα Ιωάννινα(υποθέτω)εχει δυσκολο,αλλα πανεμορφο,δρομο εως επανω.Για την Μονεμβασια δεν εχω εικονα αλλα υποθετω οτι παλι αφου αφησεις την εθνικη,δεν θα εχει τοσο δυσκολο.
 

vaso1

Member
Μηνύματα
57
Likes
29
Ναι έχεις δίκιο Ναύπακτο μένω τα Γιάννενα από εδω είναι πολύ κοντά σε εμάς. Η αλήθεια είναι θα προτιμούσα βουνό εδώ έχουμε θαλασσα και ήθελα κάτι διαφορετικό. Σκέφτομαι επίσης Δημητσάνα Στεμνίτσα
 

pmaria

Member
Μηνύματα
90
Likes
44
προτεινω κι εγω Μονεμβασια.
Είναι υπέροχη, χαλαρωτικη και οχι μακριά απο τα πάντα. Εχει πολλές βόλτες μεσα στην Καστροπολιτεία και αρκετες διαδρομές με αυτοκίνητο εκτός.
Το Πάπιγκο επίσης υπέροχο, (εχω πάει πριν 25 χρονια...) νομίζω οτι είναι στην άκρη του κόσμου. Και εκεί πρέπει να πας και πεζοπορεία στα βουνά, στο καταφύγιο, στη δρακόλιμνη, που με το μωρό ίσως είναι λιγο δύσκολο.
 

pmaria

Member
Μηνύματα
90
Likes
44
ναι, και Δημητσάνα, Βυτίνα έχω πάει (χειμώνα βέβαια). Είναι υπέροχες, ΑΛΛΛΑAA πάλι με το μωρό - καρότσι δεν μπορείς να φτάσεις στις μονές φιλοσόφου, προδρόμου και σε κάποια άλλα σημεία όπως σπίτι κολοκοτροναίων, νεροτριβιά... Εκτός κι αν δε σε πειράζει να μην τα δεις τώρα και απλά να αράξεις στα υπέροχα χωριά.
 

vaso1

Member
Μηνύματα
57
Likes
29
κατάλαβα Αλλοιως θα κλείσω Γιάννενα έχω πάει 2 φορες και τα ζω ερωτευτεί. Έχουν τα πάντα και για το μωρό θα είναι πιο εύκολα και πεταχτουμε από εκεί Ζαγοροχώρια μια βόλτα.. δε θέλω θαλασσα ήθελα βουνό..σκεφτόμασταν και Καρπενήσι αλλα εχω ακούσει δεν έχει τίποτα και ίσως να βαρεθουμε
 

pmaria

Member
Μηνύματα
90
Likes
44
και το Καρπενήσι έχει πολλά να δεις και το χειμώνα πολλά να κάνεις. Είχα πάει και με το παιδί 3 χρονών.
Ζαγοροχώρια είχαμε πάει με το μωρό 20 μηνών. Εντάξει και εύκολο φαράγγι διασχίσαμε. Σε πολλά σημεία τον πήραμε στην πλάτη.
 

alvadi

Member
Μηνύματα
554
Likes
2.819
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Στην θέση σου θα απέφευγα τη Μονεμβασιά γιατί η παλιά πόλη με τα σκαλιά θα σε κουράσει με το καρότσι.

Πολύ ωραία λυση ακούγονται τα Γιαννενα και ανεβαίνετε για βολτα Ζαγοροχώρια και Βοϊδομάτη.

Το Καρπενήσι δε νομίζω να το βαρεθεις για Σαβ/κο έχει τοσο ομορφα χωριά.. Κορυσχάδες (όπου υπάρχει το μουσείο της Εθνικής Αντίστασης , επίσης υπαρχει και το saloonpark αν και ειναι μικρουλι το μωρό σου, αλλά να δείτε αλογάκια, μία βολτα με το τρενάκι) Μικρό και Μεγαλό χωριό και τόσα άλλα αν το ψάξεις..
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.370
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom