Διακοπές Ελλάδα με μικρά παιδιά

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
ανανεώνω το θέμα κάνοντας αναφορά για όσους γνωρίζουν για το ''νησί των οικογενειών '' όπως αναφέρουν συχνά πολλοί τη Θάσο και αν προτείνει κάποιος συγκεκριμένο κομμάτι της Λευκάδας (όχι Δυτικά προφανώς) που να έχει αμμουδερή ζεστή θάλασσα πχ στοιχεία απαραίτητο για μικρά παιδια..
Υγ. πόσοι από μας που ενδιαφερόμαστε για διακοπές με παιδιά συζητάμε το θέμα ΄΄καθαρή θάλασσα''?
Όντως η Θάσος είναι σούπερ για οικογένειες με μικρά παιδιά όπως και η Λευκάδα.
Η Μυτιλήνη προσφέρεται για παιδιά?

Καλησπέρα σας,
Μιας και η ζέστη ξεκίνησε, αλλά οι καλοκαιρινές διακοπές αργούν ακόμη, θα ήθελα οποίος μπορεί να μου προτείνει κοντινές εκδρομές ημερήσιες ή και διημερες με έδρα την Αλεξανδρούπολη.
Έχουμε δύο παιδάκια τεσσάρων και δύο ετών, οπότε θα ήθελα κάτι που να τους τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά όχι υπερβολικά κουραστικό, για να μην έχουμε γκρίνιες από την πολύ ταλαιπωρία .. Και πραγματικά έχω κολλήσει και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι..
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Καλό καλοκαίρι και καλά ταξίδια σε όλους μας!!

ανανεώνω το θέμα κάνοντας αναφορά για όσους γνωρίζουν για το ''νησί των οικογενειών '' όπως αναφέρουν συχνά πολλοί τη Θάσο και αν προτείνει κάποιος συγκεκριμένο κομμάτι της Λευκάδας (όχι Δυτικά προφανώς) που να έχει αμμουδερή ζεστή θάλασσα πχ στοιχεία απαραίτητο για μικρά παιδια..
Υγ. πόσοι από μας που ενδιαφερόμαστε για διακοπές με παιδιά συζητάμε το θέμα ΄΄καθαρή θάλασσα''?
Καλησπέρα!
Η Θάσος είναι πραγματικά νησί για οικογένειες! Πήγαμε το περσινό καλοκαίρι με δύο παιδιά τριών και ενός έτους και δεν το μετανιωσαμε στιγμή.
Έχει θεωρώ καθαρές παραλίες και με ρηχά νερά. Επίσης βρήκαμε πολύ καλό φαγητό με πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.
Μείναμε ανατολικά στη Σκάλα Ποταμιάς με αμμουδερες πολύ ρηχές παραλίες τις οποίες τα παιδιά απόλαυσαν πάρα πολύ.
Μία μέρα κινηθήκαμε νότια, για μπάνιο κοντά στον Ποτό επίσης με λεπτή σαν πούδρα άμμο και στο Θεολόγο για σούβλες αλλά και για την όμορφη γραφική ατμόσφαιρα.
Και μία μέρα στα βόρεια για παραλία κοντά στο Λιμενα με άμμο και δέντρα που φτάνουν μέχρι την ακτή. Αλλά και μία σύντομη επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο.
Την τελευταία μέρα ελληνικός καφές, υποβρύχιο και τέλος φαγητό στην Παναγια, που είναι πανέμορφο χωριό.
Δυστυχώς δεν πήγαμε καθόλου δυτικά προς Λιμεναρια, διότι λόγω ισχυρής βροχόπτωσης είχε πλημμύρες..

Chris4

Member
Θέλουμε να πάμε σε νησί με τα παιδιά μας,6 κ 3 ετών. Ποιο νομίζετε ότι θα είναι το ιδανικό;

EnKay

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αιγαίο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Θέλουμε να πάμε σε νησί με τα παιδιά μας,6 κ 3 ετών. Ποιο νομίζετε ότι θα είναι το ιδανικό;
Καλημέρα!
Πες μας από που θα ξεκινήσετε αρχικά.
Με δύο μικρά παιδιά καλό είναι να μη σου δώσουμε προτάσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν.
Επίσης, σε ποια νησιά έχετε ήδη πάει.

Ιδανικά είναι οπουδήποτε σας αρέσει εσάς.
Τι ψάχνετε, all inclusive με παρκάρισμα παιδιών, ελεύθερο κάμπινγκ, δωμάτια σε νησάκι; Θέλετε δραστηριότητες στη φύση, φαράγγια και περπάτημα, ή διαμονή σε παραλία δίχως μετακινήσεις;

Chris4

Member
Καλημέρα!
Πες μας από που θα ξεκινήσετε αρχικά.
Με δύο μικρά παιδιά καλό είναι να μη σου δώσουμε προτάσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν.
Επίσης, σε ποια νησιά έχετε ήδη πάει.
Καλησπέρα. Από Δράμα ξεκινάμε. Σκεφτόμασταν Επτάνησα ή Σποράδες.

Ιδανικά είναι οπουδήποτε σας αρέσει εσάς.
Τι ψάχνετε, all inclusive με παρκάρισμα παιδιών, ελεύθερο κάμπινγκ, δωμάτια σε νησάκι; Θέλετε δραστηριότητες στη φύση, φαράγγια και περπάτημα, ή διαμονή σε παραλία δίχως μετακινήσεις;
Θα θέλαμε να πάμε σε ένα νησί με όμορφα γραφικά χωριά και καλές παραλίες.Στην αρχή έψαχνα για Κεφαλλονιά αλλά μου είπαν ότι δεν αξίζει..

poised

Member
Θα θέλαμε να πάμε σε ένα νησί με όμορφα γραφικά χωριά και καλές παραλίες.Στην αρχή έψαχνα για Κεφαλλονιά αλλά μου είπαν ότι δεν αξίζει..
Ο ορισμός του καθένα για το τι είναι όμορφο, γραφικό και τι σημαίνει καλές παραλίες είναι πολύ διαφορετικός, αλλά αν θεωρείς ότι δεν αξίζει η Κεφαλλονιά τότε δε ξέρω τι θα βρεις να "αξίζει".

Σου είπαν ότι δεν αξίζει η Κεφαλλονιά, από ποια άποψη αν επιτρέπεται;

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Αυτός που σου είπε ότι δεν αξίζει, έχει πάει στην Κεφαλλονιά;
Οι παραλίες του νησιού είναι άπειρες και για όλα τα γούστα. Εγώ ξέρω καμιά εβδομηνταριά που είναι εξαιρετικές και άλλες τόσες πιο μέτριες. Τα χωριά υστερούν λίγο λόγω των σεισμών του ‘53 αλλά δεν τα λες και απαράδεκτα.

Chris4

Member
Βασικά πήγε πέρσι.Δεν του άρεσαν τα χωριά της. Δεν έχουν αυτό το νησιώτικο μου είπε. Ότι μου μετέφερε λέω. Εγώ δεν έχω άποψη για το νησί. Για να μην παρεξηγηθώ..

Βασικά πήγε πέρσι.Δεν του άρεσαν τα χωριά της. Δεν έχουν αυτό το νησιώτικο μου είπε. Ότι μου μετέφερε λέω. Εγώ δεν έχω άποψη για το νησί. Για να μην παρεξηγηθώ..
Δεν έχουν το νησιωτικό; Ποιο είναι το νησιωτικό; Των Κυκλάδων; Απλά ρωτάω για να καταλάβω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.267
Μέλη
39.955
Νεότερο μέλος
Alexandrosx

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom