• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Διακοπές στην Κρήτη

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Μουσείο Λυχνοστάτης, cretan aquarium, μια ολοήμερη στο οροπέδιο Λασιθίου μέσω φράγματος του Αποσελέμη, στάση χωριό Αβδού και περιπλάνηση στα σοκάκια του, μονή Κερά, χωριό Κερά ταβέρνα με ξυλόφουρνο, Δίκταιο 'Ανδρο στο Οροπέδιο, και επιστροφή στη Σταλίδα μέσω των χωριών Κράσι και Μοχός. Αξέχαστη βόλτα...
- Cretan Aquarium: Ναι, το βάλαμε και πάρκο Δεινοσαύρων.

- Μουσείο Λυχνοστάτης: Το είδα, θα ΄ναι και κοντά μας.
Λαογραφικό είναι;
Αξίζει;

- Στάση χωριό Αβδού και περιπλάνηση στα σοκάκια του:
Το Αβδού, ναι, καλά που μου το θύμισες.

- Μονή Κερά: Δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει. Να το ψάξω.

- Δίκταιο 'Ανδρο στο Οροπέδιο, και επιστροφή στη Σταλίδα μέσω των χωριών Κράσι και Μοχός: Θα 'ναι λίγο ταλαιπώρια για τα μικιά, αξίζει όμως.
Θα δούμε.

- Κνωσό και Βάϊ βάλαμε, πρώτη φορά έρχονται οι υπόλοιποι.
- Φαιστός δεν είχε τίποτε, τελευταία φορά που περάσαμε και κόσμος δεν πήγαινε.
Τι λες;

Ωραία ακόμα και Λουτρός, Τριόπετρα, Πρέβελη, Σφακιά, Ελαφόνησος κ.λ.π. αλλά δεν προλαβαίνουμε.
Την άλλη φορά..

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Επειδή βλέπω πάτε πολλοί Κρήτη, να ξέρετε ότι η COSMOTE βγάζει πλοία με 50% έκπτωση, με κωδικό what’s up ….
Στην εφαρμογή πάντως στις προσφορές που έχει για Hellenic Seaways και ANEK Lines, οι ημερομηνίες που έχει είναι για το 2024.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
ολα είναι πάνω στον δρόμο σου και δεν θα χρειαστείς παρακαμψεις. Το οροπέδιο αξίζει να το γυρίσετε,έχει πολλά αξιολογα μέρη,όπως και στο μοναστήρι στην Κερά (οχι επειδή είναι το χωριο μου!:)). Επίσης στο Κράσι να κάτσετε στην πλατεία.
Αν και βγαίνουν σε μια ημέρα, δεν ξέρω πόσα άτομα θα είσαστε, απλά δώσε λίγο χρόνο σε καθε μερος να το απολαύσεις και οχι στο πόδι.
καλά να περάσετε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.730
Νεότερο μέλος
fifos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα