Λευκάδα Διακοπές στη Λευκάδα για νέο ζευγάρι

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
σε γενικές γραμμές συμφωνώ, σε αυτά τα 2 σημεία όχι..
1. τα κακά δεν τα λες..αρχιτεκτονική συνοικίας της Αθήνας, άλλη μία άσχημη επαρχιακή πόλη που το μόνο που τη σώζει από τα βάραθρα είναι η θέση της. όσο για feeling διακοπών, αυτό πάει περίπατο..το δε Νυδρί έχει θέα, έχει τουρίστες, έχει νυχτερινή ζωή νησιού και όχι πόλης και πολλά καταλύματα "στο κύμα". τα γούστα γούστα βέβαια.
2. να αποφύγουν μία από τις καλύτερες "κρουαζιέρες' σε ελληνικό νησί? αν όχι την κορυφαία? με ελάχιστο κόστος βλέπεις τα 2 κορυφαία μερη του Ιονίου, Φισκάρδο-Κιόνι, και κάνεις μπάνιο σε ένα νησί μύθο για όλους τους Έλληνες και μη,, το Σκορπιό. να πάνε και στο Μεγανήσι συμφωνώ αλλά η βόλτα με τα σκάφη δεν χάνεται..
συμφωνω 100% ως προς το 2.η κρουαζιερα ηταν καταπληκτικη με πολυ καλη τιμη καθολου κουραστικη και περιλαμβανε και τους εγκρεμνους,φισκαρδο,κιονι,σκορπιο..η καλυτερη μερα μου στη λευκαδα αυτη η εκδρομη..

απο κει και περα το νυδρι εμενα δεν μου αρεσε καθολου,μου θυμισε παραλια κατερινης (για οποιον ξερει) μη πω η παραλια κατερινης μου αρεσει περισσοτερο..
γενικα το ατου της λευκαδας ειναι οι παραλιες της..ομως και παλι δεν την συγκρινω με την τελεια αγαπημενη μου ζακυνθο..
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.364
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Υποψη εγω προτεινω Νυδρι αντι πρωτευουσας, οχι γενικα. Γενικα θα εμενα Συβοτα,αντε Βασιλικη.
 

hypatia

Member
Μηνύματα
74
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Southern Italy
Ταξίδι-Όνειρο
Σεράγεβο, Λίβανος, Περού
σε ευχαριστώ πολύ hypatia για την βοηθειά σου ήταν πολύτιμη....γενικά πώς θα χαρακτήριζες τη λευκάδα ακριβή?
Λοιπόν, δε μπορώ να πω οτι το νησί είναι ακριβό. Χωρίς να λέω βέβαια οτι έχει τιμές 2005 ας πούμε. Γενικά είναι αυτό που είπα. Έχει πράγματα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια και επειδή τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια απίστευτη τουριστική ανάπτυξη (η οποία όπως είπα δε με ενθουσιάζει, αντίθετα με στεναχωρεί γιατί έχει χαθεί το μέτρο) βρίσκεις πολύ οικονομική διαμονη γιατί υπάρχει ανταγωνισμός.

Να εξηγήσω λοιπόν τι εννοούσα για την κρουαζιέρα, γιατί δέχομαι "βολές" με την καλή έννοια πάντα. Αν θέλετε καλά και ντε να τα δείτε όλα να την κάνετε την κρουαζιέρα γιατί όντως βλέπεις αρκετά πράγματα εξ' όψεως και σε "συμφερουσα τιμή". Εγώ διαφωνώ με το όλο "κόνσεπτ" του να πάω τον τουρίστα όπου προλάβω μέσα σε μια μερα και να γεμίσω το καράβι μέχρι εκεί που δεν πάει και ας κρέμεται και κάνένας απο την κουπαστή. Γι'αυτό και ο χιουμοριστικός τίτλος της κρουαζιέρας στο προηγούμενο ποστ απλά ήταν λάθος μου που δεν το εξήγησα. Δεν ξέρω οι συνάδελθοι τι εποχή πήγαν στη Λευκάδα, αλλά τον αυγουστο δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Να το διορθώσω λοιπόν και να πω οτι αν δε θελετε να νιώθετε σαν παστες σαρδέλες σε ένα γεμάτο καράβι ή να είστε με την ψυχή στο στόμα μη σαλπάρει το καράβι και σας αφήσει στο Κιόνι να περιμένετε και σεις τον Οδυσσέα, μην μπειτε στη διαδικασία. Κατα τα άλλα, γούστα είναι αυτά όπως ειπώθηκε.

Επίσης, να εξηγήσω οτι ήμουν πολύ συγκεκριμένη με τους λόγους για τους οποίους πρότεινα την πόλη της Λευκάδας. Τα παιδιά μάλλον θα νοικιάσουν μεταφορικό μέσο και λογικά θα θέλουν να μένουν κάπου κεντρικά. Δε μίλησα καθόλου για την αισθητική της πόλης. Εννοείται πως δεν είναι Αγρίνιο αλλά ούτε και Ναύπλιο! Και γω γενικά θα έμενα στην παραλία των Εγκρεμνών, στους Τσουκαλάδες ή στο Καλαμίτσι (αντε αποκαλύπτω και κοινά μυστικά του νησιού!) Οσο για τη διασκέδαση, εμένω στην άποψη μου οτι προτιμώ την πόλη και αν και δε θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τον όρο "πιο ποιοτική", εμένα προσωπικά σε σύγκριση με του Νυδριου, έτσι μου φαίνεται :D. Αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά. Κάθε χρόνο όλο και κάτι καινούριο θα με εκνευρίσει στη Λευκάδα αλλά είναι το στανταράκι μου αλλά και πολλών άλλων. Και αυτό κάτι λέει πιστεύω.
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
-Και γιατί να πάνε Πάρο?
-Και που να πάνε τότε??
-Να πάνε Νάξο!
-Και γιατί να πάνε Νάξο??...
.................................πλακίτσα έτσι??:D
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.Αντιπρόταση έκανα και καθόλου τυχαία δεν πρότεινα την Πάρο.Την θεωρώ προσωπικά πολύ καλή επιλογή για νεαρό ζευγάρι που θέλει να συνδυάσει παραλίες,μηχανάκι για ευκολία και οικονομία και καλή νυχτερινή διασκέδαση.Λυπάμαι που δε θεωρώ τη Λευκαδα κατάλληλη για διακοπές αλλά το έχω ξαναδηλώσει και είναι η άποψη μου η οποία διαβάζοντας όσα γράψανε μέλη που πάνε συχνά Λευκάδα στηρίζεται απόλυτα.
 

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.Αντιπρόταση έκανα και καθόλου τυχαία δεν πρότεινα την Πάρο.Την θεωρώ προσωπικά πολύ καλή επιλογή για νεαρό ζευγάρι που θέλει να συνδυάσει παραλίες,μηχανάκι για ευκολία και οικονομία και καλή νυχτερινή διασκέδαση.Λυπάμαι που δε θεωρώ τη Λευκαδα κατάλληλη για διακοπές αλλά το έχω ξαναδηλώσει και είναι η άποψη μου η οποία διαβάζοντας όσα γράψανε μέλη που πάνε συχνά Λευκάδα στηρίζεται απόλυτα.
την πλακίτσα την έκανα εγώ. Και αυτό γιατί,καλώς ή κακώς, τα παιδιά θέλουν να πάνε Λευκάδα και ζητούσαν συγκεκριμένες πληροφορίες για το συγκεκριμένο νησί.Φαντάσου λοιπόν κάθε φορά που κάποιος ζητάει πληροφορίες για κάποιο μέρος,εμείς να του προτείνουμε να πάει σ΄άλλα μέρη,που κατά τη γνώμη μας είναι καλύτερα,ωραιότερα,καταλληλότερα κτλ..Εκτός που κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστή μια τέτοια τακτική,μου έφερε στο νου το γνωστό παιγνίδι της κολοκυθιάς και μου φάνηκε αστείο:)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.370
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom