Γενικά Διακοπες για ζευγαρι

Ulysses

Member
Μηνύματα
114
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Μεξικό
Η Σαντορίνη είναι ωραία και κατά τη γνώμη μου είναι λίγο μύθος ότι είναι ακριβή. Τα βασικά, φαγητά, ποτά κλπ, είναι τα ίδια περίπου και στη Μήλο πχ, όπως και να χει, έχεις επιλογές ακριβές, έχεις και οικονομικότερες. Την τελευταία φορά που πήγα ήταν στα ξαφνικά και στα τυφλά χωρίς να έχω κλείσει και υπήρχαν πολλές οικονομικές επιλογές για δωμάτια, που ήταν καλά όμως. Οπότε το οικονομικό δεν είναι κριτήριο απόρριψης.
Απλά χωρίς μεταφορικό μέσο θα αρκεστείς στις παραλίες που πηγαίνουν τα κτελ, που θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς.
Η Μήλος δεν με ψήνει καθόλου εμένα. Υπερεκτιμημένη και βαρετή και με μια εσάνς ζευγαροσαχλαμάρας να αιωρείται. Η Σίφνος καλύτερη και πιο όμορφη.
Και Σκόπελος και Σκιάθος είναι ωραία, αν σε βολεύουν όμως να πας.

Το ρομαντικό το βρίσκεις παντού αν το έχεις πάρει μαζί σου.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Αυτά που ζητάς θα τα βρεις στη Φολέγανδρο. Κατ΄εμέ η ομορφότερη Χώρα την Κυκλάδων βρίσκεται εκεί. Ο,τι πρέπει για ατέλειωτη ρομαντζάδα!
Φροντίστε να πάτε μέχρι μέσα Ιουλίου για να πετύχετε καλές τιμές στα καταλύμματα. Δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο και φυσικά θα μείνετε στη Χώρα.
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Για μένα η πιο όμορφη χώρα των Κυκλάδων βρίσκεται στην Αμοργό.Μένεις στη χωρα πολύ πιο οικονομικα απο Φολέγανδρο και εχεις ο,τι κ αν θες απο ομορφα καφε σε πλατειες μεχρι αξεχαστα μπαρακια ως το πρωι.Αντιθέτως στη Φολέγανδρο απίστευτα ήρεμα και από ένα σημείο κ μετά αρχίζεις να πηγαίνεις στα ίδια μαγαζια.Τα λεωφορεία Αμοργό βολεύουν για παραλίες κ για να δεις ωραια χωριουδακια κ εχεις επισης κ την επιλογή του camping εκεί.Πιο ρομαντικά σοκάκια δεν έχω συναντήσει...καλά να περάσεις όπου κ αν πας!
 

GoodGuyP

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Πραγματικά βοήθησαν πολύ!
 

isavella

Member
Μηνύματα
133
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Και μεις είμασταν σε παρόμοιο δίλλημα! Ψάχναμε κάποιο νησάκι που να συνδιάσει και ωραίες παραλίε και νυχτερινή ζωή (μπαρακια κυριώς όχι τόσο κλαπ).. Λέγαμε για Μήλο, Σαντορίνη.. Είχαμε σκεφτεί και φολέγανδρο.. Τελικά καταλήξαμε Σκιάθο (λεμε τουλαχιστον προς το παρών:p)
 

master1706

Member
Μηνύματα
303
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Ερωτήσεις :
  • Διαβάζοντας το forum είδα πως κάποιοι προτείνουν Μήλο, αλλά διάβασα πως είναι ερημική, ισχύει?

  • Σαντορίνη...Ακριβή ή μύθος?
Ερημική δεν την λες την Μήλο για κανένα λόγο. Νομίζω ότι θα ταίριαζε στο προφίλ που μας έδωσες καθώς είναι ρομαντική και με την νυχτερινή ζωή που ζητάς. Για μετακινήσεις θα βολευτείς με τα τοπικά κτελ.
Η Σαντορίνη είναι ακριβή ή φθηνή ανάλογα με τα γούστα σου. Έχει τα πάντα, άρα είναι μύθος ότι είναι ακριβή. Βρίσκεις δωμάτια με 40€ ή με 4.000€ την βραδιά τον Αύγουστο.
 

ΜαχηΑναστ

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπερα! Για να μην πολυλογω, θα μπω αμεσως στο θεμα. Σκεφτομαστε να παμε με τον φιλο μου 1η2 εβδομαδες διακοπες, αναλογως την τελικη επιλογη του νησιου. Δεν εχουμε ιδεα ποιο νησι να επιλεξουμε. Περσυ πηγαμε Σαντορινη. Και γενικα απο νηςια, εχουμε παει Αιγινα, Σκοπελο και Ιο (μπλιαχ) μαζι και εγω εχω παει και Σκιαθο και αυτος και Κρητη.Απο μια ερευνα ας πουμε, που εκανα, μ'αρεσαν οι προτασεις για Ζακυνθο, Φολεγανδρο ή Μήλο. Αλλα θα ηθελα οσο το δυνατον περισσοτερες αποψεις για να διαλεξουμε το καταλληλο νησι. Ειμαστε φοιτητες και ψαχνουμε ενα νησι με νυχτερινη ζωη αλλα οχι νταμπα ντουμπα βλ.Σκιαθο, Μυκονο, Παρο κτλ. Κατα τα αλλα να ειναι ρομαντικο αλλα οχι και 'ακατοικητο' ή βαρετό. Θα προτιμουςαμε να εχει ομορφες παραλιες και καλο φαγητο :) Θα παμε αρχες με μεςα Ιουλιου. Ελπιζω να βοηθησετε!! Ευχαριστω προκαταβολικα :))
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.077
Likes
2.493
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Νάξος είναι ιδανική κατά τη γνώμη μου. Έχει ακριβώς ότι ζητάτε!! Αν και θα χρειαστείτε μεταφορικό μέσο, είναι μεγάλο νησί. Πολύ ωραίο όμως!! Ψάξτο λίγο.

Υ.Γ. Εμένα πάντως η Πάρος δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα "ντάπα-ντούπα" αλλά είχα πάει Ιούνιο
Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου, αυτό με τα "ρομαντικά" νησιά είναι λίγο "χαζό", παντού ένα ζευγάρι μπορεί να περάσει ωραία.
 

ΜαχηΑναστ

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Θα το ψαξω για τη Ναξο αν και δε νομιζω να καταφερουμε να εχυνε μεταφορικο. Για να νοικιασεις μηχανακι θελει να εχεις το διπλωμα χρονια η οχι; Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Με τον ορο ρομαντικα, εννοω ησυχα και καπως μαγευτικα ας πουμε, οπως στη σαντορινη που περπατας και ερωτευεσαι απο την ομορφια της.
 

VACH

Member
Μηνύματα
152
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Η Φολέγανδρος νομίζω θα σας ταίριαζε αν και δεν ξέρω τι παίζει από παραλίες, δηλαδή πόσο όμορφες είναι, ή κατά πόσο θα έχει τακτικά δρομολόγια λεωφορείων για να γυρνάτε. Έχει πάντως την ομορφότερη Χώρα των Κυκλάδων για μένα! Κατά τ' άλλα κι εγώ Νάξο θα σου έλεγα αλλά είναι μεγάλο νησί για να το γυρίσετε. Βέβαια έχει δρομολόγια λεωφορείου για να πηγαινοέρχεστε παραλίες-χώρα και καλύπτει όλα τα γούστα!
 

Marie.

Member
Μηνύματα
47
Likes
7
Επανερχομαι με αλλη μια ιδεα που ειχαμε πολλα καλοκαιρια και ολο διαλεγαμε καποιο αλλο νησι... η Ανδρος πως σας φαινεται?για μενα που ζηταω να εχει γενικα ζωη το νησι καλα δεν λεμε Μυκονος τυπου αλλα οχι τοσο ησυχη οσο πχ η Μηλος.
Επισης εχω στο μυαλο μου και τα Κυθηρα αλλα δεν βλεπω πουθενα πληροφοριεςς οποιος ξερει να μου πει:)
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.920
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom