Γενικά Διακοπες για 2 στο Ιονιο

paxinos

Member
Μηνύματα
163
Likes
151
Επόμενο Ταξίδι
Μπρυζ - Βρυξελλες
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
Αν εννοείς για τις μονοήμερες στους Αντιπαξούς ( και για Αντιπαξους είναι 15€ το άτομο με επιστροφή.. Ίσως η κρουαζιέρα σας έρθει πιο φτηνά και θα κάνετε και το γύρο του νησιού στις μπλε σπηλιές κλπ... ) , η τιμή είναι 25 ευρώ το άτομο από τους Παξούς :cool:
Καλησπερα
Ειπα το εξης οτι αν θα κανουν ημερησια στους Παξους αφου τελικα θα μεινουν στην Κερκυρα θελουν 34€ το ατομο με επιστροφη για το δελφινι και 15€ το ατομο με επιστροφη για να πανε Αντιπαξους απο τον Γαιο ... Εκεινο που τους προτεινα ειναι να ρωτησουν στα γραφεια που κανουν ημερησιες κρουαζιερες απο την Κερκυρα προς Παξους και Αντιπαξους ποια ειναι η τιμη της κρουαζιερας μηπως ειναι φτηνοτερα τα εισητηρια ..
 

ElenaMusic

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
Καλή σας ημέρα:)

Έχουμε στη διάθεσή μας 5 ημερούλες (4 βράδια) και έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε προς Ιόνιο μεριά, και έχουμε καταλήξει μεταξύ Κεφαλονιάς Ζακύνθου και Ιθάκης.
Φτάνουμε Κεφαλλονιά αεροπορικώς γιατι βόλευαν οι πτήσεις αλλά δεν ενθουσιαστηκαμε με τις επιλογές που έχει, λίγο που το ψάξαμε. Σκεφτόμασταν αρχικά να ενοικιασουμε μηχανάκι από κεφαλονια και να παμε με το καραβάκι στην Ιθάκη μόνο, αλλά μια μόνο οργανωμένη παραλια βρήκα και γενικά παρατήρησα ότι οι περισσότερες παραλίες ειναι με βότσαλο. Λόγω του ότι έχω ένα μικροτραυματισμο στο πόδι προτιμώ αμμώδης παραλίες. Μας αρέσει το καλό φαγητό, οι ωραίες παραλίες και να υπάρχει και κάπου να πάμε το βράδυ, κάνα Beach bar..χαλαρή φάση..

Τι προτείνετε; Να παμε μόνο Ζάκυνθο καλύτερα; ή μήπως 2 ημέρες Ιθάκη και 2 Ζάκυνθο;

Ευχαριστώ πολύ και καλές διακοπές σε όλους :)
 

Nik1981

Member
Μηνύματα
225
Likes
208
Ταξίδι-Όνειρο
στο χρόνο
ισχυει οτι η Ιθακη εχει 1 μονο οργανωμενη παραλια και ισχυει οτι εχουν βοτσαλο ολες απο οσο ξερω.

η κεφαλλονια κι η ζακυνθος εχουν αρκετες επιλογες σε αμμωδεις παραλιες.

τι ψαχνετε και δε το βρηκατε στην Κεφαλλονια , το οποιο το εχει η Ζακυνθος ή η Ιθάκη??? :shock:
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αφού είδες ότι οι παραλίες στην Ιθάκη έχουν βότσαλο, γιατί δεν κάθεσαι στην Κεφαλονιά που έχει αμμώδεις;

Επίσης, αν εξαιρέσουμε τις παραλίες της Ζακύνθου, η Κεφαλονιά είναι πιο ωραίο κι ενδιαφέρον νησί, με περισσότερες εναλλαγές τοπίου που οριακά θα προλάβεις να γυρίσεις σε 4 ολόκληρες μέρες.
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.369
Likes
3.417
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Για 4 ημέρες προτιμότερη η Ζάκυνθος από την Κεφαλλονιά, αλλά αφού έχετε κλείσει τα αεροπορικά σας για Κεφαλλονιά, γιατί να αλλάξετε νησί? Ακατανόητο μου φαίνεται...
 

ElenaMusic

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. 🙏Θα δώσω ακόμα μια ευκαιρία στην Κεφαλλονιά. Θα το ψάξω. Θα προτείνατε διαμονή στο Αργοστόλι και ημερήσιες εκδρομές σε παραλίες; Επισης .. Να ενοικιασουμε μηχανάκι ή αμάξι καλύτερα;
 

Nik1981

Member
Μηνύματα
225
Likes
208
Ταξίδι-Όνειρο
στο χρόνο
Κεφαλονιά - Κεφαλονια,καλυτερα δεν γινεται!

Διάβασε εδώ. Τα γράφουμε αναλυτικά.
Έχει από όλα η Κεφαλλονιά (εκτός από Λαγανά 😁)
Παραλιες, εστιατόρια για ολα τα γούστα, μπαράκια για ολα τα γούστα, αξιοθέατα, περατζάδα, γραφικά χωριά, τοπία στη φύση, κτλ.
Εννοείται η διαμονή στο Αργοστόλι ή εκεί γύρω, είναι πολύ καλή ιδέα.
Τσέκαρε το liostasi retreat (casa di sonia) να δεις αν ταιριάζει στα γούστα και το μπάτζετ σας. Έχει και ωραιο φαγητό.

ΥΓ.Εχω δεν ανεβαινω σε μηχανακι που να με πληρωνουν,οπότε δεν ειμαι αντικειμενικος.τα θεωρω επικινδυνα.πόσο μαλλον σε νησι,με δρομους χωρις φωτα και στροφες,και πιθανως μεθυσμενους οδηγους απο το αντιθετο ρευμα.
αποκλειεται να βρεις κινηση και κυκλοφοριακο προβλημα στο νησι, ή θεμα με το παρκαρισμα(εγω δε βρηκα ποτέ), οπότε ειναι ζητημα χρηματων πλεον(υποθετω ειναι πιο φτηνο το μηχανακι) και κατα δευτερον ειναι θεμα γουστου (αν πχ βραζει το αιμα σας και θελετε αδρεναλινη και μηχανακι )
 
Last edited:

gkaragn12

New Member
Μηνύματα
4
Likes
6
Όποιος επιλέξει τη Ζάκυνθο, συνιστώ να πάει στο χωριό Βολίμες και να δει την παραλία Ναυάγιο από ψηλά. Θα το θυμάστε για μια ζωή αυτό το τοπίο.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.242
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom