Δονούσα Διαμονή σε Σχοινούσα Δονούσα και Ηρακλειά

eleva

Member
Μηνύματα
211
Likes
417
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
:haha: ! Για Κίμωλο έχω ακούσει για απίστευτες παραλίες. ψάξε στο google για μια που λέγεται πράσα! Θα πάθεις πλάκα!
Ναι την είδα! Κ δεν το κρύβω πως αυτή η συγκεκριμένη παραλία κ καναδυό άλλες είναι κ ο βασικός λόγος που το σκέφτομαι τόσο πολύ κ για Κίμωλο..:D...αν κ εμάς περισσότερο μας ενδιαφέρει η γραφικότητα στις Χώρες των Κυκλάδων, οι άγριες θέες από ψηλά κ το να έχει το νησί "ατμόσφαιρα" ιδιαίτερη, παρά οι παραλίες... Είδα κι εγώ σε κάτι σελίδες πανάκριβα δωμάτια σε Κίμωλο κ δεν ξέρω..:roll: αν πάμε Κίμωλο, μόνο Χωριό διαμονή για να είμαστε κοντά κ μέσα σε όλα. Βέβαια η αλήθεια είναι κ για τη Σίκινο πέρσι που είχα ψάξει είχα βρει μερικά πανάκριβα, όμως το ρισκάραμε, πήγαμε χωρίς να κλείσουμε κ μείναμε σ ένα αξιοπρεπές δωμάτιο με 25 ευρώ το βράδυ!!!! (το μόνο κακό ήταν τα πολλά κουνούπια!:haha:) Τώρα για Δονούσα υπάρχουν πολύ λίγα δωμάτια που δεν αναφέρουν τιμές..:roll: Θα πρέπει να αρχίσω τάχυστα τα τηλέφωνα!
 

maria <3

Member
Μηνύματα
81
Likes
11
Είδα κι εγώ σε κάτι σελίδες πανάκριβα δωμάτια σε Κίμωλο κ δεν ξέρω..:roll: αν πάμε Κίμωλο, μόνο Χωριό διαμονή για να είμαστε κοντά κ μέσα σε όλα. Βέβαια η αλήθεια είναι κ για τη Σίκινο πέρσι που είχα ψάξει είχα βρει μερικά πανάκριβα, όμως το ρισκάραμε, πήγαμε χωρίς να κλείσουμε κ μείναμε σ ένα αξιοπρεπές δωμάτιο με 25 ευρώ το βράδυ!!!! (το μόνο κακό ήταν τα πολλά κουνούπια!:haha:) Τώρα για Δονούσα υπάρχουν πολύ λίγα δωμάτια που δεν αναφέρουν τιμές..:roll: Θα πρέπει να αρχίσω τάχυστα τα τηλέφωνα!
To φθηνότερο που βρήκα για Κίμωλο είναι το alikistudios με 50 ε τη βραδιά για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου που ενδιαφερόμαστε εμείς. Κ μου φαίνονται πολλά για Κίμωλο γιατί είναι ένα πολύ ήσυχο νησί χωρίς ιδιαίτερο τουρισμο. Όσο για τα άλλα 3 νησια ακόμα πιο ανεβασμ ;)ένες οι τιμές. Αν έχεις να προτίνεις κατι για Κίμωλο ή για τα υπόλοιπα νησιά αφού έχεις πάει θα βοηθούσες πολυ!
 

eleva

Member
Μηνύματα
211
Likes
417
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Αν έχεις να προτίνεις κατι για Κίμωλο ή για τα υπόλοιπα νησιά αφού έχεις πάει θα βοηθούσες πολυ!
Δεν έχω πάει σε κανένα από τα 4 αυτά που σκέφτομαι, οπότε δεν ξέρω! Για Φολέγανδρο τσέκαρε από το www.folegandros.gr -διαμονή- Χώρα- ενοικιαζόμενα δωμάτια κ θα βρεις 2-3 με τιμές έως 50 Ευρώ/βράδυ για αρχές Ιουλίου που λέμε να πάμε κι εμείς... βέβαια μην περιμένεις μεγάλα δωμάτια, πολυτέλειες κ τρελή θέα...ειδικά στη Φολέγανδρο αυτά τα χρυσοπληρώνεις απ' ό,τι κατάλαβα όσο κ στη Σαντορίνη...(μη σου πω κ περισσότερο για ορισμένα καταλύματα..)
Αν ενδιαφέρεσαι για Ανάφη-Σίκινο πες μου να σου στείλω π.μ., γιατί εκεί πήγα πέρσι.
 

hera

Member
Μηνύματα
132
Likes
28
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
Δεν πειράζει που έχει περάσει ένας χρόνος…έτσι κ αλλιώς μπαίνω καθημερινά στο travelstories…

Είχα μείνει στα Fanos Studios.. Καινούργια.. ωραία… και σχετικά φτηνά…

Fanos Studios - Cafe Snack Bar
Σε ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να τα καταφέρω να ξαναπάω φέτος. Νομίζω πως αν έχεις κολυμπήσει σε αυτά τα νερά έστω και μια φορά στην ζωή σου, δεν σου κάνει η καρδιά να μην τα ξαναδείς :)
Καλό μας καλοκαίρι!
 

Xeloni

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Καλησπερα σε ολους,

Σας βρήκα ψαχνοντας πληροφοριες για Κιμωλο που σκεφτομαστε να παμε φετος με την κολλητη μου. Ειδαμε πως απο παραλιες ειναι καλα, πραγμα που μας ενδιαφερει. Η διαφωνια μας ομως ειναι πως εκεινη ισχυριζεται πως προβλεπει να ειναι μια φαση Κυθνου(ηλικιες που ειχαμε πετυχει ηταν 0-14 και 60-80) και πως πιθανως δε θα χει και τιποτα να κανουμε τα βραδια. Ενταξει δεν ψοφαμε για τρελη νυχτερινη ζωη(μεγαλωσαμε κιολας), αλλα να χει 3-4 μπαρακια ετσι για εναλλαγη. Οποιος εχει παει θα μας διαφωτισει σ'αυτο το κομματι;
 

andre30

Member
Μηνύματα
84
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
ναι εχει ενα τελειο κεφενειο στην πλατεια
κι απο εκει και περα εχει κ για καφε και για ποτο
κτλ....
 

dimmi

Member
Μηνύματα
20
Likes
5
Η Κίμωλος είναι όμορφο νησάκι, ήσυχο, θα βρεις νεολαία κ ασφαλώς θα πιεις κ ένα ποτάκι. Οπωσδήποτε να κάνετε τον γύρο του νησιού, να πάτε στην Πολύαιγο, να κάνετε μπάνιο στα Πράσσα και να δοκιμάσετε λαδένια κ τυρένια.
 

vangeli3

Member
Μηνύματα
45
Likes
15
Σκεφτόμαστε φέτος Κουφονήσια συν άλλο ένα από μικρές Κυκλάδες. Έλεγα Δονούσα αλλά μάλλον θα την αποκλείσουμε γιατί μας είπαν Ότο στις καλύτερες παραλίες είναι τίγκα στους γυμνιστές κάτι που δεν μ'αρέσει. Για Σχοινούσα τι ξέρετε? Έχει καλές παραλίες?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.196
Μηνύματα
883.561
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom