Συρία Διαμονή στην Συρία -Δαμασκός

mariasth

Member
Μηνύματα
8
Likes
1
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! βέβαια ατύχησα γιατί είναι κλεισμένα για τις ημερομηνίες που θέλω να πάω αλλά κάτι θα βρω δεν μπορεί!!!!!
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.500
Likes
7.691
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νιγηρας-Μαλι
Αγαπητοί συνταξιδιώτες καλησπέρα,
Θα ήθελα την βοήθειά σας. Σκέφτομαι να πάω ένα ταξίδι στην Συρία το Σεπτέμβρη στην προσπάθειά μου να βελτιώσω λίγο τα αραβικά μου και να προσπαθήσω να κάνω πρακτική! ( αν και δεν το βλέπω!!!!). Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς να μου προτίνει κάποιο οικονομικό και ''ανθρώπινο'' κατάλυμμα στην περιοχή της Δαμασκού! (όσο πιο κοντά στο κέντρο τόσο το καλύτερο!)


Σας ευχαριστώ πολύ!

Μαρία
.. καλο σου ταξιδι...και αν εχεις ..λεμε αν εχεις κανενα γνωστο Συριο η απο καπου αλλου της περιοχης ..κανε την κρατηση μεσω αυτου ..θα πληρωσει(για σενα) τα μισα ακριβως..
;)
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
και μην ξεχάσεις να φάς απο αυτά ...
φέρε να κερασομε και τα παιδιά εδώ !!!
 

Attachments

mariasth

Member
Μηνύματα
8
Likes
1
Ρενάτα, μου άνοιξες την όρεξη πρωΐ πρωι!!!! ακούω λοιπόν παραγγελίες!!!! τελικά διαπίστωσα ότι είναι δύσκολο ΄να κλείσω γιατί την ημέρα πο θα πάω αρχίζει η ειντ... Τέσπα αν σας έρθει καμία άλλη εμπνευση για ξενοδοχείο την δέχομαι ευχαρίστως!!!! :)

Καλά ταξίδια να έχουμε!
Μαρία
 

mariasth

Member
Μηνύματα
8
Likes
1
καλημέρα! παιδιά να κάνω και άλλη μια ερώτηση? σκέφτομαι να παώ απο Δαμασκό στο Αλέπο με το τρένο. Είναι μια διαδρομή 5 ωρών περίπου. Το προτιμώ από το αεροπλάνο γιατί θα δείς και κάποιεσς ομορφιές της χώρας. Οι περισσότεροι όμως με προβληματίζουν λέγοντάς μου ότι κάτι τέτοιο είναι παρακινδυνευμένο και επικίνδυνο. Έχει κανείς άποψη για το θέμα αυτό?να το τολμίσω ή όχι? ευχαριστώ για άλλη μια φορα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.533
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom