Γερμανία Διαμονή στο Βερολίνο

supergeorge

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
αυτο το leonardo που λες ειδα οτι ναι μεν εχει κοντα U-BAHN αλλα ειναι στην περιοχη charlottenburg δεν ειναι λιγο εκτος του κεντρου ? η θεωρειται κεντρο δεν εχω παει βερολινο και δεν ξερω ποια περιοχη εχει ζωη δηλαδη για να βγουμε βραδυ για φαγητο η ποτο εχει εκει κοντα ωραια μερη ?και τα αξιοθετα ?
Μπορείς να κοιτάξεις και στο airbnb. Είχαμε μείνει στην Karl Marx Alle τρία άτομα σε εκπληκτικό σπίτι με 80€ το βράδυ.

Για βόλτες το βράδυ είχαμε προτιμήσει περισσότερο το Kreuzberg.
 

jupiter

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
καλησπερα,
εχω κλεισει εισητηρια για Βερολινο το Μαρτιο (5 βραδια) και εδω και λιγες μερες εχω μπει στη διαδικασια να ψαξω ξενοδοχειο..εχω μπερδευτει λιγακι..
απο τη μια προτεινετε ξενοδοχειο κοντα στην alexanderplatz (δεν ξερω και τη σωστη ορθογραφια) και απο την αλλη κοντα στην potsdamer.
π.χ. εχω βρει 2 ξενοδοχεια της novotel το ενα ειναι το
http://www.booking.com/hotel/de/sui...s=1;origin=hp;type=total&#availability_target και το αλλο
http://www.booking.com/hotel/de/ber...kin=2015-03-11;checkout=2015-03-16#map_closed.
ποια περιοχη να προτιμησω; ή μηπως να ψαξω πανω απο το ποταμι;
το κριτηριο μου για την επιλογη ξενοδοχειου ειναι να εχω προσβαση σε μμμ την ημερα για να μπορω να επισκεφτομαι διαφορα αξιοθεατα αλλα το βραδυ αν γινεται να μπορω να βγαινω χωρις να χρειαζομαι συγκοινωνια και πολυ περπατημα. δηλαδη με ενδιαφερει το ξενοδοχειο μου να βρισκεται κοντα σε εστιατορια και διασκεδαση. φανταζομαι οτι μια μεγαλη πολη σιγουρα θα εχει περισσοτερα απο ενα βραδινα στεκια αλλα αν μπορειτε κατατοπιστε με ως προς το ποια ειναι η πιο ζωντανη περιοχη..
ευχαριστω! :)
 

blackge

Member
Μηνύματα
33
Likes
2
Καλησπερα συμφορουμιτες. Σε εναμιση μηνα κανονισα κ εγω το ταξιδακι μου. Παω βερολινο με 4 ακομα φιλους και ψαχνουμε τωρα και το που θα μεινουμε. Βρηκαμε ενα αρκετα φτηνο χοστελ για 5 ατομα και πολυ καλο απ οσα διαβασαμε και ξερουμε , ειναι ομως στην Kreuzberg. Σε αποσταση λιγοτερη απο 100 μετρα απ το χοστελ βρισκεται στασεις για S-bahn , στο google maps ομως η διαδρομη απο kreuzberg προς mitte με S-bahn γραφει πως ειναι γυρω στα 30 λεπτα. Ειναι πραγματικα τοσο μεγαλη η αποσταση και ο χρονος που χρειαζεται να φτασουμε στο κεντρο ?Γιατι αυτη τη διαδρομη λογικα θα τη κανουμε καθε μερα. Ψαχνω να βρω καποιον να ξερει αν ειναι να κοιταμε μονο προς το κεντρο κεντρο του βερολινου. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις σας.
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Που ακριβώς στο kreuzberg;Για hostel σε κεντρική τοποθεσία στο Mitte δες αν σας κάνουν σε τιμή το Wombats,Generator και Circus(το hostel γιατί έχει και hotel).
 

blackge

Member
Μηνύματα
33
Likes
2
Το plus berlin ειναι το χοστελ, αν θες να ριξεις μια ματια για το που ειναι γιατι δε ξερω πως να σε κατατοπισω στο που ειναι. Τα κοιταξαμε και αυτα τα χοστελ που αναφερεις. Circus πολυ ακριβο, τα αλλα δυο ειναι προσιτα αλλα λιγο πιο ακριβα απο το Plus το οποιο φαινεται και πολυ ωραιο γενικοτερα.
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
κάποιος να σχολιάσει αυτή την επιλογη? (από άποψη τοποθεσίας)
http://www.booking.com/hotel/de/one...6cccecdf2d279aad827f31c6592f35e3X9#map_closed
Δεν την ξέρω καλά την περιοχή αλλά θα έβρισκα κάτι πιο κοντά στο κέτρο(Mitte)

Το plus berlin ειναι το χοστελ
Καλούτσικη τοποθεσία είναι.Έχει και S και U-bahn.Με μετακινήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα αν και επειδή εκεί βρέθηκα μέρα δεν ξέρω βράδυ τι επιλογές έχεις.Είσαι κοντά σχετικά στη Simon Dach str. και Boxhagener platz που είναι όμορφα για να βγεις βράδυ!
 

blackge

Member
Μηνύματα
33
Likes
2
Δηλαδη δε θα φαμε την ωρα μας στα μετρο ετσι? Κοιτα επειδη ειμαστε και 5 ατομα αν ειναι κανα τεταρτο-εικοσαλεπτο απ το κεντρο στο χοστελ, ισως και να το περπαταγαμε. Αυτο ηταν που με απασχολουσε.Εσυ εμενες κεντρο δηλαδη? ειναι καλυτερο απ ολες τις αποψεις?
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Εγώ έμεινα ακριβώς στη Rosenthaler platz και μου φάνηκε ιδανική τοποθεσία..Γενικά εκεί κοντά,π.χ Hackescher markt πιστεύω ότι είναι ιδανική τοποθεσία στο Mitte για πρώτη,και όχι μόνο,φορά.
 

XrisaT

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει μείνει σε κάποιο από τα παρακάτω ξενοδοχεία και εντυπώσεις :
BERLIN-BERLIN /
PARK INN BY RADISSON ALEXANDER
SCANDIC KURFUERSTENDAMM
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.030
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom