Ρόδος Διαμονη/διακοπες στη ροδο!

sakis_sx

Member
Μηνύματα
21
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Δυνατο nightlife στη Νεα Πολη της Ροδου παίζει σε ένα δρόμο που λέγεται Ορφανιδου
Να κάνω μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις,μπορεί η Ορφανίδου να έχει δυνατό nightlife αλλά είναι κυρίως για τουρίστες.Πιστεύω ότι 'Ελληνας δεν μπορεί να κάτσει εκεί πάνω από 5 λεπτά,αν κάποιος θέλει κάτι αντίστοιχο το Φαληράκι είναι πολύ καλύτερο
 

Morgana7

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Καλησπερα και με το καλο να κατεβεις Ροδο!!
Λοιπον,καταρχην να σε συμβουλεψω να νοικιασεις κατι,αυτοκινητο,μηχανακι,οτιδηποτε,γιατι η Ροδος ειναι σχετικα μεγαλο νησι και μιας και θα πας να μην περιοριστεις μονο στα κεντρικα και περισσοτερο να πας σε καμμια παραλια της προκοπης και Οχι Ιαλυσσο,Ελλη κλπ.

Για ξενοδοχειο να σου προτεινω κι εγω το Ατλαντις το οποιο ειναι καθαρο με σχετικα μεγαλα δωματια η' λιγο παραπανω σε τιμη το angela suites.Αρκετα πιο τσιμπιμενα και πιο μακρυα απο το κεντρο ειναι τα ξενοδοχεια στην Καλλιθεα που δικαιολογουν τα 5* που εχουν!

Παραλιες οπως προειπα να ξεχασεις τις Ιαλυσσο,Ελλη,Ψαροπουλα κι ας ειναι κοντα και να προτιμας τις πιο απομακρυσμενες απο την δεξια πλευρα του νησιου παντα καθως ειναι και η πλευρα στην οποια δεν φυσαει τοσο.Ενδεικτικα η Τσαμπικα με αμμο,η Καλαθος με βοτσαλο,Αγαθη παλι με αμμο,Μασσαρι και τα πιο κοντινα σχετικα Αντονυ Κουιν,Λαδικο και τις βραχωδεις παραλιες της Καλλιθεας.

Οπωσδηποτε να δεις το Καστρο της Ροδου,το ηλιοβασιλεμα απο το Μοντε Σμιθ και να πεταχτεις και μεχρι την Λινδο(προσοχη,στη Λινδο η θερμοκρασια ειναι 3-4 βαθμους πιο υψηλη οποτε προσοχη να μην καειτε)

Για φαγητο:
Κρασακι και μεζεδοκατασταση στον Κουκο στο κεντρο και στους Δροσουλιτες οπως ειπε και ενα παιδι πριν.Για παιδακια να επισκεφτειτε τις Επτα πηγες και τον Μιμακο που ειναι προς Αφαντου.Εαν τρωτε κινεζικο,οπωσδηποτε Καντον λιγο μετα την Ιαλυσο στον κεντρικο δρομο.Για ψαρικα στην περιοχη Ζεφυρος.

Σχετικα με το ποτο με καλυψαν οι προλαλησαντες και να προσθεσω και την παλια πολη με την Ρωγμη του Χρονου για πιο ροκ καταστασεις.

Αυτα,ελπιζω να σε καλυψα καπως μιας και πηγαινω 2-3 φορες τον χρονο στη Ροδο και να σου προτεινω να αποφευγεις τα πολυ τουριστικα μαγαζια.
 

tpan

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Αγαπητέ Φίλε thanasis1988 σχετικά με την διαμόνη μπορείς να βρεις και πολύ ποιο φτηνά από το budget που διαθέτεις ... έχω να σου προτείνω αρκετά ... αν θές στείλε μου με προσωπικό μήνυμα ένα mail σου για να σου στείλω ξενοδοχεία κ προτάσεις διαμονής .....

(Για να μην κάνουμε διαφήμιση από εδώ)
geia sou infotraveller
tha mporouses na mou proteineis ksenodoxeia gia Rodo?
...........................
eyxaristo..
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Σύμφωνα με τους όρους χρήσης:
1) Τα μηνύματα πρέπει να γράφονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να είναι ευανάγνωστα. Η χρήση των greeklish απαγορεύεται στο φόρουμ
2) απαγορεύεται η παράθεση προσωπικών στοιχείων στα φόρουμ (email, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κλπ)

http://www.travelstories.gr/community/help/terms
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
793
Likes
273
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
είμαι και εγώ σε αναζήτηση ξενοδοχείου στην Ρόδο και προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η καλύτερη περιοχή για διαμονή στο κέντρο, μιας και όλα τα ξενοδοχεία λένε ότι είναι σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από την παλιά πόλη. Πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας για τα εξής:
http://www.booking.com/hotel/gr/noufara-rhodes.el.html?aid=311101;label=noufara-rhodes-34qjfvC2_YE8KVrnXNZ_MwS6726254177:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;sid=bacc65be599286424ebb40a122fb1785;dcid=1;checkin=2013-07-04;checkout=2013-07-09;srfid=b5acb5a3ada7e2ae1160dd89f4317e3415000516X1 είναι το πρώτο ξενοδοχείο με το όνομα Νούφαρα γιατί βλέπω ότι τα βγάζει όλα


http://www.booking.com/hotel/gr/silvia.el.html

http://www.booking.com/hotel/gr/international.el.html?aid=311101;label=international-fgAMDfpii7acoAI1CQyv5gS3461781077:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;sid=bacc65be599286424ebb40a122fb1785;dcid=1;checkin=2013-07-04;checkout=2013-07-09;srfid=cb944ddb5a7196348525fa4125800870b290c335X1

http://www.booking.com/hotel/gr/vassilia.el.html?aid=311101;label=international-fgAMDfpii7acoAI1CQyv5gS3461781077:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;sid=bacc65be599286424ebb40a122fb1785;dcid=1

θα είμαι με την μητέρα μου, οπότε θέλω να είμαστε κοντά με τα πόδια από τα κεντρικότερα αξιοθέατα και από εστιατόρια, καφέ κτλ. θα νοικιάσουμε βέβαια και αμάξι για δύο μέρες να δούμε και μερικά χωριά. Επίσης, θα είναι εύκολο με λεωφορείο να μετακινούμαι προς το Φαληράκι, και συγκεκριμένα το esperos palace, όπου θέλω να παρακολουθήσω κάποιο συνέδριο? και τελευταία ερώτηση, το λιμάνι της πόλης ποιο είναι? Το Μανδράκι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 

MairaMiguel

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
<3 Mexico!!
Ταξίδι-Όνειρο
Latin America.......
Γεια σας! αναζητω πληροφοριες για το νησι της ροδου που σκεφτομαστε να επισκεφθουμε 15-25 αυγουστου!

-->Geia sou! eimai apo rodo opote mporw na sou dwsw polleees plirofories!
gia kales times dwmatiou na mpeis booking.com kai na protimiseis lindo, kiotari,pefkous gia notiotera i kali8ea,faliraki gia pio konta stin poli. uparxei arketa kali sugkinonia me leoforia. oi paralies kai ta cafe bar einai uperoxa! twra gia tavernakia dn 8a to elega kai polu f8ina alla mporeis na vreis k kales times. gia megaliteri oikonomia dwmatio me kouzinaki gia grigoro mageirema an 8elete ;)
 

rikos_grgr

New Member
Μηνύματα
1
Likes
2
Να σας πως και γω για Ρόδο λοιπον ότι ειδα...¨εμεινα 'Αυγουστο με τη κοπέλα μου Φαληράκι 6 μέρες και 1 μέρα Παραδεισι.Όχι τοσο βαβουρα αν δεν την αναζητησεις...Λίγο έξω απο Φαληρακι βέβαια.500 μετρα απο το κέντρο ,έχει πολλά καταλυματα και καλες τιμές.Νοικιάσαμε αμάξι.
Φαγητό στο κέντρο ,μέσα στο κάστρο στον Πιζάνια.Αξίζει τα λεφτά του,ωραίο ταβερνάκι,αεράκι,καλη εξυπηρέτηση αλλα βολευτείτε καλυτερα μόνο με μεζεδάκια για να μείνετε στο 20-25 ανα ατομο,με ούζο.Όχι ψάρι εκεί...Βαράει...Πολυ!
Φάγαμε στο κΟΥΚΟ πολυ ωραια και τίμιο φαγητό.
Όλα τα λεφτά και το OSCAR παει στον Μασασουρα...Πηγαινετε φεύγοντας απο Πεταλουδες ή Φιλέρημο.Το καλυτερο εκει το φαγαμε.Πολυ καλο ψήσιμο κρεατος και μεζεδακια.Περίπου 20/άτομο, ωραια ατμόσφαιρα χωριού και ησυχία.
Φάγαμε και στο Αντώνη,Σερβις ,εξπρές και εκει ωραιο φαγητό και οικονομικό!Κλασσική καθαρή ταβέρνα.Πάνε και ξένοι και έλληνες.Τιμές απο 15-20/.ατομο.Δεν πηραμε μπουκαλι κρασι.Σερβιρει σούπερ γλυκάκι.
Αξιοθέατα αξίζουν Πεταλουδες , Ενυδρειο,Κάμειρος.
Όχι τοσο Φιλερημος για μενα τουλάχιστον.
Από παραλίες καλυτερες για μας Τραγανου,Τσαμπικα,
Αγάθη. Χαρακι οχι...Είχε βρώμικα νερα. Ξενερώσαμε .Μπορει να ήταν τύχη ή απλα επιβεβαιώνεται η σοφία "όπου είναι μαγαζια και θάλασσα σε απόσταση αναπνοής<20μέτρων = βρωμια... Κρίμα γιατι είναι γραφικό λιμανάκι.
Ωραία και στη Γλύστρα καθώς και Πρασονησι.(Συμπληρώνω εδώ φαγητό στο Πλατανο-τιμιο-φθηνο-καλό...)
Πάρκινγκ όπου και όπως θέλετε.Δέν υπάρχει έλεγχος.Προσέξτε μή σας κλεισουν περιμετρικα του λιμανιου γύρω από το κάστρο...
Πήγαμε και στο νέο naturist hotel για μια μέρα...Αλλα μάλλον αφησε κακες εντυπώσεις.'Αξιζε η πισινα ...Οι υπολοιπες φωτογραφιες δεν ανταποκρινονται στη πραγματικότητα.Μικρό σε αριθμό προσωπικο (3 άτομα!) ,υπερφτωχο πρωινο (φρυγανια ,βουτυρο , πιατακι με 6 φέτες ζαμπον και τυριου και τελος. Μετα απο επισημανση έταιρου ένοικου προστέθηκαν 5! φετες bacon. Gια τα 80€/ημέρα...λίγο)Γενικά θύμιζε ερασιτεχνικο καταλυμμα με παλαιου τύπου δωμάτια και στυλ "ανοιγουμε όπως και να έχει αυτο το καλοκαίρι!"
Τουλάχιστον το προσωπικό ήταν εξυπηρετικο και ευγενικό. Θελει πολυ δουλεια για να σταθει πάντως.
Γενικά η Ρόδος είναι ενα πολύ ωραιο γεμάτο νησί.Έχει όμορφες καθαρες θάλασσες και απεριοριστες επιλογες.
Μακαρι να ήταν πιο κοντα για τους Έλληνες.Είδαμε ελάχιστους...Αλλα είναι ακριβα μέχρι να πας με αεροπλάνο και αμαξι...Δυστυχώς.
Ελπιζω να βοήθησα..όπως με βοηθησαν οι κριτικες των υπολοιπων εδώ και τους ευχαριστώ!
 

Gatopardos

Member
Μηνύματα
16
Likes
21
Η Άνοιξη μπήκε και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε διακοπές και παραλίες.

Φέτος λέμε για Ρόδο και άρχισα να κάνω έρευνα. Εγώ έχω πάει ο σύζυγος όμως όχι.

Έχω μερικές ερωτήσεις και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.

1) Λέμε να πάμε αεροπορικός από Θεσσαλονίκη. Επειδή πάντα έκανα κράτηση εισιτηρίων από ταξιδιωτικά γραφεία δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα μέσο internet. Έχω μια κάρτα prepaid .Όταν κάνω κράτηση πληρώνω όλο το ποσό? Θα λάβω τα εισιτήρια στο σπίτι η στο αεροδρόμιο? Συμφέρει καλύτερα ή να πάω σε ταξιδιωτικό γραφείο?

2) Ψάχνω ξενοδοχείο μπροστά στην θάλασσα με καλή παραλία (άμμος) .Επειδή έχουμε πάει σε κανά δύο grecotel θα ήθελα να μου πει κάποιος για το grecotel της Ρόδου ή οποιοδήποτε άλλο έξω από την πόλη στην νότια πλευρά. Ο μικρός μου είναι 5 χρονών και θέλω να μην χρειαστεί να μετακινούμαστε για να κάνουμε μπάνιο. Δεν θέλουμε έξαλλη νυχτερινή ζωή μόνο μπάνια και ξεκούραση.
 

frenchman

Member
Μηνύματα
623
Likes
1.493
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Το νησί αυτό το έχω μέσα στην καρδιά μου. Πέρασα 3 απίθανους μήνες πριν 9 χρόνια..

-Κούκος, μέδουσα, il divino και σια υπάρχουν ακόμα?
-Ο Τούρκος με τα παγωτά?
-Το καφέ θάλασσα δίπλα στην Έλλη ζει?
-Η παραλία Έλλη κατακλίζεται ακόμα από τοπλες κορίτσια από Μάρτη μήνα?
-Η Μεραρχία είναι ακόμα στην πόλη?
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.320
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Σαφώς και είναι προτιμότερο να μπεις απο το internet και να κοιτάξεις για εισιτήρια. Τα site λίγο-πολύ γνωστά. Η prepaid card που διαθέτεις μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε αυτό το σκοπό, το ποσό κρατείται αυτόματα ολόκληρο, και αν είναι ναύλος προσφοράς είναι μη ακυρώσιμος.
Καλή η επιλογή σου απο Θεσσαλονίκη, έχει καθημερινά απευθείας δρομολόγια! Πρόσεχε μόνο αυτό το καινούριο κόλπο με τις αποσκευές στην aegean.

Τώρα για ξενοδοχείο δε μπορώ να σε διαφωτίσω πλήρως ή να σου προτείνω κάποιο. Επειδή εγώ έμενα μες την πόλη, θα σου πρότεινα κάτι εκτός σε περιοχές όπως π.χ. καλλιθέα. Αυτό που είναι δεδομένο είναι οτι χρειάζεται μεταφορικό μέσο για να δείτε πράγματα στο νησί!
 

galoz

Member
Μηνύματα
446
Likes
660
Και μεις είμαστε προς αναζήτηση ξενοδοχείου στη Ρόδο, μιας και κλείσαμε αεροπορικά με Aegean για τέλη Ιουλίου σε προσφορά. Είχε πέρυσι το louis colossos 155 ευρώ , family room ,all inclusive.Αν το βγάλει και φέτος τόσο ,λέω να το χτυπήσω..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.400
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom