Ρόδος Διαμονη/διακοπες στη ροδο!

thanasis1988

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Γεια σας! αναζητω πληροφοριες για το νησι της ροδου που σκεφτομαστε να επισκεφθουμε 15-25 αυγουστου! θα ηθελα καποιες πληροφοριες για τη διαμονη π.χ ποιο μερος να προτιμησουμε? σχετικα με τα αξιοθεατα διαβασα προηγουμενα θεματα στο forum σας και εχω μια γενικη ιδεα! Ακομη δε ξερουμε αν θα εχουμε μεταφορικο μεσο,οποτε τυχον προτασεις καλο θα ειναι να γραφονται με γνωμονα και την αποσταση απο μπαρ,παραλιες,ταβερνακια(καθοτι φαν ειδικα στο τελευταιο:D ) κτλ. καποιο ξενοδοχειο? οτι εχετε να προσθεσετε εκτος αυτων καλοδεχουμενα! ευχαριστω για τυχον απαντησεις!

*Τα διαθεσιμα χρηματα για τη διαμονη ειναι 500Ε το ατομο χ3= 1500...το μεγιστο ποσο που μπορουμε να διαθεσουμε.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.013
Εμείς είχαμε μείνει Ιαλυσσό και μετακινούμαστε πολύ άνετα με τα λεωφορεία(και κανένα ταξί το βράδυ).Το μόνο θέμα ήταν ότι η θάλασσα εκεί δεν μου άρεσε πολύ σε σχέση με άλλες παραλίες.Νομίζω όμως οτι αν ξαναπήγαινα χωρίς ΙΧ θα προτιμούσα την πόλη της Ρόδου.Είχα πάει όμως 6-7 χρόνια πριν.Ίσως κάποιος που έχει πάει πιο πρόσφατα να μπορεί να σου πει περισσότερα.
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Αν κρίνω απο το όνομά σου, είσαι 24 ετών. Αυτό σημαίνει ότι θα θες κάθε βράδυ να είσαι έξω και να ζείς τη τρέλλα της Ρόδου και συγκεκριμένα της παλιάς πόλης.
Πρίν καν παραθέσω τα επόμενα, νομίζω είναι αρκετός λόγος ώστε να ψάξετε ξενοδοχείο στο κέντρο.

Η Ρόδος βέβαια είναι μεγάλη και το αυτοκίνητο όπως και να το κάνουμε βολεύει. Αν όμως μείνετε κέντρο, τα λεωφορεία φεύγουν πάλι απο το κέντρο, οπότε μπορείτε να μετακινηθείτε κι έτσι. Δεν το συζητάμε ότι θα πάτε Λίνδο, καμιά παναγιά Τσαμπίκα (καλά, όχι για την εκκλησία οπωσδήποτε, αλλά έχει και παραλία, οπότε τα συνδιάζει).

Μετά, Φαληράκι δε θα πάτε, να βγείτε; Ε, να τα. Πάλι αμάξι θέλετε...

Τέλος πάντων, δικό σας θέμα είναι αυτό.

Σχετικά με το ξενοδοχείο, εγώ πάντα (χειμώνα-καλοκαίρι) πηγαίνω στο Atlantis, είναι κέντρο, ανακαινισμένο, πολύ ωραίο, με πρωινό και αρκετά καλές τιμές. Μιά φορά δεν βρήκα και έμεινα στο October, πάλι κεντρικό, καινούριο κλπ, αλλά κάπως πιο ακριβό...

Αυτά...

υ.γ. αν δε βρείτε δωμάτιο σε αυτά, ρώτησέ με καλύτερα πριν κλείσετε κάπου, να σου πώ τη γνώμη μου, έχω μείνει και σε άλλα, πάτησα 1 φορά και δεν ξαναπάτησα... :rolleyes:
 

thanasis1988

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
ευχαριστω για τις απαντησεις! ναι κεντρο θα μεινουμε,εψαξα στο booking και σκεφτομαστε για το athineon,απο τις φωτο που ειδαμε εχει ωραιους χωρους(βεβαια να μην ειναι και πολυ κυριλα...) η τιμη ειναι στα 1350 ενω στο ατλαντις που προτεινατε 1.150 ζητανε...και το best western μας αρεσε!
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Αν σε ενδιαφέρει η πισίνα, στο athineon, αλλιώς στο atlantis.
Η τιμή είναι χαμηλότερη και συμπεριλαμβάνεται το πρωινό.
Στο athineon να σου πώ την αλήθεια, αν κα 5*, τα δωμάτια δε μου φάνηκαν και τόσο τέλεια...

Επίσης, ναι μεν είναι κοντά στην παλιά πόλη, αλλά το atlantis είναι κοντά στην παλιά πόλη, αλλά και κοντά στο κέντρο γενικότερα, όπως και στην Ορφανίδου (άλλη περιοχή/οδός με clubs).

Αυτά...
 

infoTraveller

Member
Μηνύματα
20
Likes
3
Αγαπητέ Φίλε thanasis1988 σχετικά με την διαμόνη μπορείς να βρεις και πολύ ποιο φτηνά από το budget που διαθέτεις ... έχω να σου προτείνω αρκετά ... αν θές στείλε μου με προσωπικό μήνυμα ένα mail σου για να σου στείλω ξενοδοχεία κ προτάσεις διαμονής .....

(Για να μην κάνουμε διαφήμιση από εδώ)
 
Μηνύματα
132
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Και εγώ το Atlantis θα σου πρότεινα είναι ωραίο,ανακαινισμένο και με πολύ ωραίους χώρους....Από εκεί και πέρα είναι και κεντρικό άρα μπορείτε να κινηθείτε άνετα....Τώρα κάτι άλλο δεν ξέρω μιας και εγώ έχω δικό μου σπίτι.....Για μέρη κτλ να βγεις αν ενδιαφερεσαι έχω μία ολόκληρη λίστα θα στην στείλω με π.μ.!
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μηνύματα
132
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ορίστε η λίστα που υποσχέθηκα,να σημειώσω ότι όλες τις πληροφορίες τις πήρα από άλλα μέλη του φόρουμ απλά τα έβαλα σε μια σειρά....Για οποιοδήποτε διόρθωση ή προσθήκη όλες οι παρατηρήσεις καλοδεχούμενες!
Για φαγητό:
1) 100 μαγαζιά(κοντά σε Θερμαί και Goody's) --> "Αυγουστίνο" για σουβλάκια.
2)Ακτή Μιαούλη 42 --> Κρητικό Ρακάδικο "Δροσουλίτες"
3)Για θαλασσινά,στο τέλος τις Κοδρικτόνος "Το στέκι του Χείλα"
4)Για παγωτό στην "Στάνη",υποκατάστημα στα 100 μαγαζιά και κεντρικό(για ποικιλία)δίπλα απ'το γήπεδο του Διαγόρα.
5)Νεκταρ Και Αμβροσια για διεθνη κουζινα καθως και το Λα Βαρκα για ψαρομεζεκλικια, στο δρομο πανω από το τζαμι του Σουλειμαν.
6)Τα "Μάνταλα" στην παλιά πόλη.
Για ποτό:
1)Θερμαί - Διάκου Αλεξάνδρου & Δημοκρατίας,Ρόδος.
2)Apple,Soho στην παλιά πόλη σχεδόν απέναντι απ'το Θερμαί.
3)Στον "Κούκο" στην οδό Μανδιλαρά για ποτό/καφέ.
4)Cavo tango στην Ιαλυσό από Ιξιά προς παλιά πολή.
6)Villa di Mare στην περιοχή Mira-Mare.
Δυνατο nightlife στη Νεα Πολη της Ροδου παίζει σε ένα δρόμο που λέγεται Ορφανιδου (η αλλιώς bar street) ανάμεσα στον capsi και την Παλιά πολύ.Eκει θα βρεις το Pazo,ένα εξαιρετικό μαγαζί που είναι κάτι σαν all day bar-restaurant, έχει δηλαδή καφεδάκια και γλύκα, το μεσημέρι και το βράδυ σερβίρει φαγητό, ενώ είναι ιδανικό για ποτo.Στη Νεα Πολη το barSand για mojito!Και Galea Cafe Bar(και για ναργιλέ) στην οδό Σοφοκλέους,απέναντι από το τζαμί,νομίζω η πλατεία λέγεται Δαμαγητού.

Αυτά μέχρι στιγμής αλλά αν ψάξετε όλες τις ενότητες για την Ρόδο υπάρχουν και άλλες πολλές πληροφορίες... :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.692
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom