• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Διεθνης Ημερα Πολιτικης Αεροποριας η 7η Δεκεμβριου

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
awww_zougla_gr_Image_ashx_b8f7771ae91b59a154662962404fd148._.jpg

Γιορτάζουν σήμερα οι Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας ανά τον κόσμο.

Σήμερα, η Πολιτική Αεροπορία έχει την τιμητική της καθώς η 7η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί εδώ και 13 χρόνια (1996) από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας, προκειμένου να εξάρει την πρόοδο και τα επιτεύγματά της.

Ο εορτασμός συμπίπτει με την ίδρυση το 1944 του ICAO, του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας, ενός εξειδικευμένου οργάνου του ΟΗΕ που εποπτεύει την ασφάλεια των διεθνών αερομεταφορών.

www.zougla.gr

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Χρόνια πολλά λοιπόν, στην πολιτική αεροπορία που μας πάει πέρα-δώθε στον πλανήτη. και χρόνια πολλά και στην πολεμική αεροπορία αν και ετεροχρονισμένα!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στην πολεμική αεροπορία πάλι, εγώ θα ευχηθώ χρόνια λίγα, με την ελπίδα να πάψουμε κάποια στιγμή να έχουμε την ανάγκη της...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Στην πολεμική αεροπορία πάλι, εγώ θα ευχηθώ χρόνια λίγα, με την ελπίδα να πάψουμε κάποια στιγμή να έχουμε την ανάγκη της...
Μου άρεσε αυτό!
Αν και δεν γίνεται ούτε στην πιο ειρηνική κοινωνία, θα συμφωνήσω με την ευχή..

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Tι λέτε ρε παιδιά; Να είναι καλά τα πολεμικά, γιατί αλλιώς οι άνθρωποι πέφτουν στο τέλμα της άνεσης και της ευμάρειας και χάνουν την ικανότητα μεγάλων σκέψεων και αισθημάτων, γίνονται κυνικοί και βουλιάζουν στη βαρβαρότητα!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
τι λέτε ρέ παιδιά,και οι φίλοι μου τι θα κάνουν? αερομοντελισμό??:D
εγω στοχω ταξει...και δε ξεχναω!!
φετος δεν ηταν προσφορο το κλιμα....
καποια στιγμη εσυ και η πανδορα θα βρεθειται ψηλα, δεμενες στο cockpit ενος πραγματικου α/φ(.............αρκει να μη παχυνετε:bleh::bleh::bleh:).

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.023
Μέλη
39.740
Νεότερο μέλος
Finnley

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom