Δουλεια και ταξιδια

desbio

Member
Μηνύματα
50
Likes
76
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΑΓΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Πολύ σωστός.....και όχι μόνο τα προς το ζειν, αλλά και ελεύθερο χρόνο να προσθέσω εγώ....

Καθηγητής δηλ. (αλλά με διπλάσιο μισθό) :D είναι το τέλειο...
μόνο δάσκαλοι και νηπιαγωγοί πλέον έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης σε χώρες του εξωτερικού. Στις υπόλοιπες καθηγητικές ειδικότητες, οι αποσπάσεις γίνονται με το σταγονόμετρο. Κανένας φιλόλογος ή μαθηματικός ίσως, αλλά και σε αυτά πάντα υπάρχουν κάποιοι που πάνε χωρίς επιμίσθιο και προηγούνται γιατί συμφέρει και στο κράτος.
 

firefly23

Member
Μηνύματα
21
Likes
36
Πόσο εύκολο είναι να βρεις δουλειά σε νησί και παράλληλα να κάνεις και τις διακοπές σου; Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Ισα ίσα να βγαίνουν τα βασικά έξοδα, αλλά και κάτι παραπάνω να βγαίνει δεν υπάρχει πρόβλημα. :haha:

Αναλογως,πως το σκεφτεσαι?εχεις καποιον γνωστο σε καποιο νησι που θα σε βοηθησει λιγο στην αρχη?Εχεις προηγουμενη εμπειρια στην δουλεια που σκεφτεσαι να βρεις εκει?
εχεις ηδη κατι κατα νου?
Θεωρω γενικα οτι ειναι δυσκολο να πας σε ενα νησι και κατευθειαν να βρεις δουλεια.
Ωστοσο αν το θελεις αρκετα θα βρεις.
Απλα πρεπει να ψαχτεις πολυ,να δεις τις επιλογες που εχεις,να δεις αν θα μπορεσεις να νοικιασεις ενα δωματιο την καλοκαιρινη σεζον σε λογικη τιμη(πραγμα σχεδον αδυνατο),αν ο εργοδοτης σου θα σου προσφερει διαμονη και να εισαι τυχερη ωστε να πεσεις σε 'καλο' αφεντικο!
Εγω θα σου λεγα να το κανεις!Αξιζει πολυ!Απλα να εισαι προσεκτικη!!
Θα σου προτεινα να μην βρεις δουλεια απο καποια αγγελια στο ιντερνετ,γιατι τετοιες αγγελιες βαζουν συνηθως επιχειρησεις που εχουν καποιο θεμα-ειτε δεν πληρωνουν,ειτε πολλη δουλεια για πολυ λιγα χρηματα κτλ κτλ-.
Εαν εχεις την ευκαιρια να πας για 1 2 μερες πιο πριν ωστε να ψαξεις,να το σιγουρεψεις καντο!
Επισης ,αν αποφασισεις να το κανεις,περα απο τις δυσκολιες που ισως αντιμετωπισεις,θα ειναι μια πολυ ομορφη εμπειρια και θα μαθεις πολλα!
 

mariza97

Member
Μηνύματα
15
Likes
9
Δεν έχω κανέναν γνωστό σε κανένα νησί. Η ίδια κατάγομαι από νησί αλλά στις καφετέριες, ξενοδοχεία κτλ βάζουν δικά τους άτομα όπως είναι φυσικό, οπότε δύσκολο αλλά θα ρωτήσω αν βρω κάτι. Δεν έχω ξανά δουλέψει γενικά, ούτε προυπηρεσία έχω, ούτε τίποτα. Εγώ ήθελα να το κάνω για να αποκτήσω εμπειρία αλλά και ταυτόχρονα να κάνω και διακοπές σε κάποιο καινούριο μέρος για μένα. Να δω που θα καταλήξω αυτό το καλοκαίρι.. υποθέτω στο νησάκι μου, χαχ, δε βαριέσαι, και κει καλά είναι, θα προσπαθήσω όμως να πάω σε κανένα άλλο, έστω και για λίγες μέρες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom