Όσο διάβαζα και έψαχνα για το ταξίδι έπεσα πάνω σε ένα ποστ για την κρούγια(και μου άρεσε ) και έτσι όταν έφτιαχνα τις διανυκτέρευσεις δν θέλαμε να μείνουμε Τίρανα και βόλευε πολύ να μείνουμε Κρουγια και να περάσουμε μετά στο Μαυροβούνιο!Οκέυ νομίζω ότι σαν γονείς είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας σε ότι αφορά τις οθόνες
Η Κρούγια πώς σας προέκυψε? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το μέρος. Πήγε καλά αυτό με τους μαρκαδόρους? Ελπίζω να τη γλίτωσε το αυτοκίνητοπολύ όμορφες οι ιδέες σου πάντως, νομίζω ότι θα τις αξιοποιήσουμε κι εμεις! Για ιντερνετ ασχολήθηκατε να βρείτε κάποια κάρτα με πρόγραμμα για δεδομένα ή δεν είχατε καθόλου mb γενικά στο ταξίδι? Εκτός από wifi σε καταλύματα και μαγαζιά
Ιντερνετ είχαμε παρει τουριστική sim στην Αλβανία .(25 ευρω 40gb) Η κοπέλα στην Οne που πειραμε την sim μασ είπε ότι είναι και για άλλες 3-4 χωρες στα βαλκανια μέσα και το Μαυροβούνιο αλλά όταν περάσαμε τ σύνορα μασ έστελνε κάτι μηνύματα που προφανώς δεν καταλαβαιναμε ακριβώς τι μας έλεγε μόνο τσ χρεώσεις και νομίζαμε ότι μάλλον δεν ίσχυε αυτό που μασ είπε(ενώ το είχα διαβάσει και εδώ στο φόρουμ ότι υπάρχουν τέτοια πακέτα) Τελικά διαπίστωσαμε ότι δν είχαμε ανοίξει την περιαγωγή

Οπότε βάζαμε από πριν τους χάρτες και πήγαν όλα καλά!
Μπορείτε να δείτε και για esim και να μην τρέχεις καν σε καταστήματα εγώ δν το είχα τσεκάρει οπότε πηγαμε αναγκαστικά..
Το αυτοκίνητο και τα ρούχα την γλίτωσαν ..έχει εκπαιδευτεί γιατί ζωγραφίζει παντού

νομίζω αν τους αρέσουν τα παραμύθια το Spotify θα σας φανεί χρήσιμο !