dimaki

New Member
Οκέυ νομίζω ότι σαν γονείς είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας σε ότι αφορά τις οθόνες 😁
Η Κρούγια πώς σας προέκυψε? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το μέρος. Πήγε καλά αυτό με τους μαρκαδόρους? Ελπίζω να τη γλίτωσε το αυτοκίνητο 😂 πολύ όμορφες οι ιδέες σου πάντως, νομίζω ότι θα τις αξιοποιήσουμε κι εμεις! Για ιντερνετ ασχολήθηκατε να βρείτε κάποια κάρτα με πρόγραμμα για δεδομένα ή δεν είχατε καθόλου mb γενικά στο ταξίδι? Εκτός από wifi σε καταλύματα και μαγαζιά
Όσο διάβαζα και έψαχνα για το ταξίδι έπεσα πάνω σε ένα ποστ για την κρούγια(και μου άρεσε ) και έτσι όταν έφτιαχνα τις διανυκτέρευσεις δν θέλαμε να μείνουμε Τίρανα και βόλευε πολύ να μείνουμε Κρουγια και να περάσουμε μετά στο Μαυροβούνιο!
Ιντερνετ είχαμε παρει τουριστική sim στην Αλβανία .(25 ευρω 40gb) Η κοπέλα στην Οne που πειραμε την sim μασ είπε ότι είναι και για άλλες 3-4 χωρες στα βαλκανια μέσα και το Μαυροβούνιο αλλά όταν περάσαμε τ σύνορα μασ έστελνε κάτι μηνύματα που προφανώς δεν καταλαβαιναμε ακριβώς τι μας έλεγε μόνο τσ χρεώσεις και νομίζαμε ότι μάλλον δεν ίσχυε αυτό που μασ είπε(ενώ το είχα διαβάσει και εδώ στο φόρουμ ότι υπάρχουν τέτοια πακέτα) Τελικά διαπίστωσαμε ότι δν είχαμε ανοίξει την περιαγωγή 🙈! Και στο Μαυροβούνιο που προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε σε μαγαζί τσ Οne ..μασ έλεγαν ότι δεν ισχύει το πακέτο αυτό ..αλλά ούτε μπορούσαμε να αγοράσουμε sim από εκεί γιατί δν μπορούσαν να σκαναρουν την ταυτότητα μασ και ήθελαν διαβατηριο :/
Οπότε βάζαμε από πριν τους χάρτες και πήγαν όλα καλά!
Μπορείτε να δείτε και για esim και να μην τρέχεις καν σε καταστήματα εγώ δν το είχα τσεκάρει οπότε πηγαμε αναγκαστικά..
Το αυτοκίνητο και τα ρούχα την γλίτωσαν ..έχει εκπαιδευτεί γιατί ζωγραφίζει παντού🤣!
νομίζω αν τους αρέσουν τα παραμύθια το Spotify θα σας φανεί χρήσιμο !🙂

Όσο διάβαζα και έψαχνα για το ταξίδι έπεσα πάνω σε ένα ποστ για την κρούγια(και μου άρεσε ) και έτσι όταν έφτιαχνα τις διανυκτέρευσεις δν θέλαμε να μείνουμε Τίρανα και βόλευε πολύ να μείνουμε Κρουγια και να περάσουμε μετά στο Μαυροβούνιο!
Ιντερνετ είχαμε παρει τουριστική sim στην Αλβανία .(25 ευρω 40gb) Η κοπέλα στην Οne που πειραμε την sim μασ είπε ότι είναι και για άλλες 3-4 χωρες στα βαλκανια μέσα και το Μαυροβούνιο αλλά όταν περάσαμε τ σύνορα μασ έστελνε κάτι μηνύματα που προφανώς δεν καταλαβαιναμε ακριβώς τι μας έλεγε μόνο τσ χρεώσεις και νομίζαμε ότι μάλλον δεν ίσχυε αυτό που μασ είπε(ενώ το είχα διαβάσει και εδώ στο φόρουμ ότι υπάρχουν τέτοια πακέτα) Τελικά διαπίστωσαμε ότι δν είχαμε ανοίξει την περιαγωγή 🙈! Και στο Μαυροβούνιο που προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε σε μαγαζί τσ Οne ..μασ έλεγαν ότι δεν ισχύει το πακέτο αυτό ..αλλά ούτε μπορούσαμε να αγοράσουμε sim από εκεί γιατί δν μπορούσαν να σκαναρουν την ταυτότητα μασ και ήθελαν διαβατηριο :/
Οπότε βάζαμε από πριν τους χάρτες και πήγαν όλα καλά!
Μπορείτε να δείτε και για esim και να μην τρέχεις καν σε καταστήματα εγώ δν το είχα τσεκάρει οπότε πηγαμε αναγκαστικά..
Το αυτοκίνητο και τα ρούχα την γλίτωσαν ..έχει εκπαιδευτεί γιατί ζωγραφίζει παντού🤣!
νομίζω αν τους αρέσουν τα παραμύθια το Spotify θα σας φανεί χρήσιμο !🙂
Νομίζω ότι σε κάθε ταξίδι, πόσο μάλλον σ' ένα roadtrip πολλών ημερών, θα προκύψουν αναποδιές το θέμα είναι να βρεις τον τρόπο να τις ξεπεράσεις και να μην χάσεις την καλή σου διάθεση και εσείς απ ότι κατάλαβα τα καταφέρατε περίφημα. Μπράβο σας λοιπόν!😊
Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες, σίγουρα θα μας βοηθήσουν όλα όσα μας είπατε, ειδικα τα tips για τα μικρά μας και για την esim😁

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Κανείς εμπειρία με τουριστική sim Vodafone Αλβανίας;
Εγώ , νομίζω το έγραψα σε προηγούμενο post (ή σε άλλο thread ? )
Με 22-25 € κ πιάνει σε Μαυροβούνιο, Σκόπια, Βοσνία (μάλλον κ Κόσσοβο) δοκιμασμένη το Πάσχα που μας πέρασε , μην ξεχάσεις ν ανοίξεις roaming όταν περάσεις τα σύνορα

Εγώ , νομίζω το έγραψα σε προηγούμενο post (ή σε άλλο thread ? )
Με 22-25 € κ πιάνει σε Μαυροβούνιο, Σκόπια, Βοσνία (μάλλον κ Κόσσοβο) δοκιμασμένη το Πάσχα που μας πέρασε , μην ξεχάσεις ν ανοίξεις roaming όταν περάσεις τα σύνορα
Βλέπω αρκετές διαμαρτυρίες στο Ρεντιτ ότι δεν δουλεύει στο Μαυροβούνιο, πάω στο χ μαγαζί της βοντα στο αργυρόκαστρο πχ και την παίρνω;

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Ίσως δεν ανοίξανε το roaming ? Ναι, πας σε κατάστημα Vodafone --- εκει ρωτα κιολας να σου εξηγησουν τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις οταν μπεις στο Μαυροβούνιο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.092
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom