paulie_walnuts
Member
Μου φαίνεται ωραία η λεγόμενη mirror beach γύρω στα 10 χλμ από σαράνταΠαραλία όπου σας αρέσει όλες έχουν πολύ κόσμο. Εγώ έκατσα μέσα στους Αγ.Σαράντα. Ναι πληρώνεις και με ευρώ.
Μου φαίνεται ωραία η λεγόμενη mirror beach γύρω στα 10 χλμ από σαράνταΠαραλία όπου σας αρέσει όλες έχουν πολύ κόσμο. Εγώ έκατσα μέσα στους Αγ.Σαράντα. Ναι πληρώνεις και με ευρώ.
Καλησπέρα.Καλησπέρα, ετοιμάζομαι για το 1ο οδικό ταξίδι οικογενειακό ταξίδι (5 ατομα) εκτός Ελλάδος για Βελιγράδι στις 14/8. Θα εκτιμούσα κάθε χρήσιμη πληροφορία για την διαδρομή (σύνορα, διόδια κόστος, στάσεις καθ'οδόν για ξεκούραση και ανεφοδιασμό). Εννοείται ψαχνω ηδη για κεντρικό ημικεντρικο ξενοδοχείο με parking. Οι υπόλοιπες μετακινήσεις εντός πόλης θα γίνουν με λεωφορεία @cosafiv την βοήθεια σου παρακαλω !
Βινιετα για Σερβία και Σκόπια δεν υπάρχει έτσι ; Κάνω λάθος; Και γίνονται δεκτές στα τελωνειακά περάσματα οι ταυτότητες έτσι ; (Εξυπακούεται με τυπωμένους λατινικούς χαρακτήρες αλλά οι κλασικές ελληνικές, όχι οι νέες τύπου πιστωτικής κάρτας). Sorry αλλά έχω αγχωθει λίγο![]()
Ανεβείτε και κατεβείτε από Βουλγαρία, επιστροφή θα έχει χιλιόμετρα ουρές από ευζώνους και ΔοϊράνηΚαλησπέρα, ετοιμάζομαι για το 1ο οδικό οικογενειακό ταξίδι (5 ατομα) εκτός Ελλάδος για Βελιγράδι στις 14/8. Θα εκτιμούσα κάθε χρήσιμη πληροφορία για την διαδρομή (σύνορα, διόδια κόστος, στάσεις καθ'οδόν για ξεκούραση και ανεφοδιασμό). Εννοείται ψαχνω ηδη για κεντρικό ημικεντρικο ξενοδοχείο με parking. Οι υπόλοιπες μετακινήσεις εντός πόλης θα γίνουν με λεωφορεία @cosafiv την βοήθεια σου παρακαλω !
Βινιετα για Σερβία και Σκόπια δεν υπάρχει έτσι ; Κάνω λάθος; Και γίνονται δεκτές στα τελωνειακά περάσματα οι ταυτότητες έτσι ; (Εξυπακούεται με τυπωμένους λατινικούς χαρακτήρες αλλά οι κλασικές ελληνικές, όχι οι νέες τύπου πιστωτικής κάρτας). Sorry αλλά έχω αγχωθει λίγο![]()