paulie_walnuts
Member
Μου φαίνεται ωραία η λεγόμενη mirror beach γύρω στα 10 χλμ από σαράνταΠαραλία όπου σας αρέσει όλες έχουν πολύ κόσμο. Εγώ έκατσα μέσα στους Αγ.Σαράντα. Ναι πληρώνεις και με ευρώ.
Μου φαίνεται ωραία η λεγόμενη mirror beach γύρω στα 10 χλμ από σαράνταΠαραλία όπου σας αρέσει όλες έχουν πολύ κόσμο. Εγώ έκατσα μέσα στους Αγ.Σαράντα. Ναι πληρώνεις και με ευρώ.
Καλησπέρα.Καλησπέρα, ετοιμάζομαι για το 1ο οδικό ταξίδι οικογενειακό ταξίδι (5 ατομα) εκτός Ελλάδος για Βελιγράδι στις 14/8. Θα εκτιμούσα κάθε χρήσιμη πληροφορία για την διαδρομή (σύνορα, διόδια κόστος, στάσεις καθ'οδόν για ξεκούραση και ανεφοδιασμό). Εννοείται ψαχνω ηδη για κεντρικό ημικεντρικο ξενοδοχείο με parking. Οι υπόλοιπες μετακινήσεις εντός πόλης θα γίνουν με λεωφορεία @cosafiv την βοήθεια σου παρακαλω !
Βινιετα για Σερβία και Σκόπια δεν υπάρχει έτσι ; Κάνω λάθος; Και γίνονται δεκτές στα τελωνειακά περάσματα οι ταυτότητες έτσι ; (Εξυπακούεται με τυπωμένους λατινικούς χαρακτήρες αλλά οι κλασικές ελληνικές, όχι οι νέες τύπου πιστωτικής κάρτας). Sorry αλλά έχω αγχωθει λίγο![]()
Ανεβείτε και κατεβείτε από Βουλγαρία, επιστροφή θα έχει χιλιόμετρα ουρές από ευζώνους και ΔοϊράνηΚαλησπέρα, ετοιμάζομαι για το 1ο οδικό οικογενειακό ταξίδι (5 ατομα) εκτός Ελλάδος για Βελιγράδι στις 14/8. Θα εκτιμούσα κάθε χρήσιμη πληροφορία για την διαδρομή (σύνορα, διόδια κόστος, στάσεις καθ'οδόν για ξεκούραση και ανεφοδιασμό). Εννοείται ψαχνω ηδη για κεντρικό ημικεντρικο ξενοδοχείο με parking. Οι υπόλοιπες μετακινήσεις εντός πόλης θα γίνουν με λεωφορεία @cosafiv την βοήθεια σου παρακαλω !
Βινιετα για Σερβία και Σκόπια δεν υπάρχει έτσι ; Κάνω λάθος; Και γίνονται δεκτές στα τελωνειακά περάσματα οι ταυτότητες έτσι ; (Εξυπακούεται με τυπωμένους λατινικούς χαρακτήρες αλλά οι κλασικές ελληνικές, όχι οι νέες τύπου πιστωτικής κάρτας). Sorry αλλά έχω αγχωθει λίγο![]()
Βινιετα όχι δεν υπάρχει.Βινιετα για Σερβία και Σκόπια δεν υπάρχει έτσι ; Κάνω λάθος; Και γίνονται δεκτές στα τελωνειακά περάσματα οι ταυτότητες έτσι ; (Εξυπακούεται με τυπωμένους λατινικούς χαρακτήρες αλλά οι κλασικές ελληνικές, όχι οι νέες τύπου πιστωτικής κάρτας). Sorry αλλά έχω αγχωθει λίγο![]()
Τα παιδιά δεν χρειάζονται διαβατήριο; Δεν το γνωρίζω, απλά ρωτώ.Με την ταυτότητα είσαι οκ.
Μέχρι και ένα χρόνο πριν δεν είχε φτιαχτεί και απο όσο ξέρω αυτό ισχύει ακόμα, με επιφύλαξη όμως το τελευταίο. Οπότε ο χρόνος απο Βουλγαρία αυξάνεται, με αποτέλεσμα να ισοσταθμιζεται ίσως με την καθυστέρηση στα σύνορα απο Σερβία. Λόγω του επόμενου οδικού που θέλω να κάνω έχω μετρήσει αποστάσεις και χρόνους και απο τις δύο μεριές και ο χρόνος απο Βουλγαρία και Ρουμανία μου βγαίνει περισσότερος λογω επαρχιακών δρόμων. Απο Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία ο χρόνος είναι λιγότερος λογω αυτοκινητοδρομων.αλλά δεν ξέρω αν είναι όλος ο δρόμος αυτοκινητόδρομος πλέον, γιατί τον έφτιαχναν.
Γευγελή πάντως επιστροφή έχει πολλές ώρες καθυστέρηση, αν δεις κάθε μέρα στο τικ τοκ ανεβάζουν τεράστιες ουρές πολλά χλμ .Τα παιδιά δεν χρειάζονται διαβατήριο; Δεν το γνωρίζω, απλά ρωτώ.
Μέχρι και ένα χρόνο πριν δεν είχε φτιαχτεί και απο όσο ξέρω αυτό ισχύει ακόμα, με επιφύλαξη όμως το τελευταίο. Οπότε ο χρόνος απο Βουλγαρία αυξάνεται, με αποτέλεσμα να ισοσταθμιζεται ίσως με την καθυστέρηση στα σύνορα απο Σερβία. Λόγω του επόμενου οδικού που θέλω να κάνω έχω μετρήσει αποστάσεις και χρόνους και απο τις δύο μεριές και ο χρόνος απο Βουλγαρία και Ρουμανία μου βγαίνει περισσότερος λογω επαρχιακών δρόμων. Απο Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία ο χρόνος είναι λιγότερος λογω αυτοκινητοδρομων.
Αναφέρεσαι σε τωρινή περίοδο εσύ φαντάζομαι Ιουλίου-Αύγουστο. Έχεις δίκιο, ξέχασα να αναφέρω ότι εγώ αυτά τα υπολογίζω για αρχές Ιουνίου και να περάσω όλα τα σύνορα πολύ πρωί.Γευγελή πάντως επιστροφή έχει πολλές ώρες καθυστέρηση
Δεν έχω τικ τοκ. Για τη κίνηση στα σύνορα ενημερώνομαι απο σχετικά σαιτ που δείχνουν ώρες διέλευσης και απο ίδιες εμπειρίες μελών εδώ.αν δεις κάθε μέρα στο τικ τοκ ανεβάζουν τεράστιες ουρές πολλά χλμ .
Αν δεν κάνω λάθος από 1/1/25 τα ΜΜΜ στο Βελιγράδι είναι δωρεάν.Να πάρετε και το τραμ, θα αρέσει στα μικρά.
Έχει εβομαδιαία εισιτήρια που συμφέρουν, σε κάτι kiosk-περίπτερα, δεν θυμάμαι πως τα λέγανε, το λέω στην ιστορία παραπάνω.