Τελικά κλείσαμε 4 μέρες Ρόδο, 1 Καστελλόριζο, 1 Χάλκη και 2 Σύμη... Προτάσεις για φαγητό Σύμη, Χάλκη και Καστελλόριζο αν ξέρει κανείς;Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ!
Τελικά κλείσαμε 4 μέρες Ρόδο, 1 Καστελλόριζο, 1 Χάλκη και 2 Σύμη... Προτάσεις για φαγητό Σύμη, Χάλκη και Καστελλόριζο αν ξέρει κανείς;Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ!
Στη Χάλκη μου έχει μείνει η πολύ καλή πιτσα που είχα φάει στην "Χαλκιτισσα". Κάνει κ φρέσκα ζυμαρικά. Επίσης αρκετά καλό ήταν και το ταβερνάκι πάνω από την παραλία Κανια (ωραίο τηγανητό γαριδάκι)Τελικά κλείσαμε 4 μέρες Ρόδο, 1 Καστελλόριζο, 1 Χάλκη και 2 Σύμη... Προτάσεις για φαγητό Σύμη, Χάλκη και Καστελλόριζο αν ξέρει κανείς;
Στο Καστελλόριζο έχω φάει τοπικά πιάτα στα «Πλατάνια» ,στην απάνω πλευρά της Χώρας προς το κάστρο. Ανεπανάληπτο τοπίο, μη το χάσεις.Προτάσεις για φαγητό Σύμη, Χάλκη και Καστελλόριζο αν ξέρει κανείς;
Ευχαριστώ πολύ! Το πρόσεξα κι εγώ αυτό, πρέπει να είναι καινούριο, κάτι διαφορετικό στο νησί.Στη Χάλκη μου έχει μείνει η πολύ καλή πιτσα που είχα φάει στην "Χαλκιτισσα". Κάνει κ φρέσκα ζυμαρικά. Επίσης αρκετά καλό ήταν και το ταβερνάκι πάνω από την παραλία Κανια (ωραίο τηγανητό γαριδάκι)
Ευχαριστώ πολύ! Εκεί λογικά πρέπει να πάμε τη μέρα για να απολαύσουμε τη θέα.. βράδυ θα φάμε σε κάποια ταβέρνα στη θάλασσα;Στο Καστελλόριζο έχω φάει τοπικά πιάτα στα «Πλατάνια» ,στην απάνω πλευρά της Χώρας προς το κάστρο. Ανεπανάληπτο τοπίο, μη το χάσεις.
Το 2021 που ειχα παει υπήρχε - απλά νομίζω ότι είχε άλλο όνομα. Πάντως ψάχνοντας λίγο στο googlemaps είδα ότι είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που θυμόμουνΕυχαριστώ πολύ! Το πρόσεξα κι εγώ αυτό, πρέπει να είναι καινούριο, κάτι διαφορετικό στο νησί.
Γράφανε για το Remezzo ότι έκανε ωραίες πίτσες αλλά τώρα γράφει το google ότι έχει κλείσει. Μήπως άνοιξε αυτό στη θέση του;Το 2021 που ειχα παει υπήρχε - απλά νομίζω ότι είχε άλλο όνομα. Πάντως ψάχνοντας λίγο στο googlemaps είδα ότι είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που θυμόμουν
Ακριβώς remezzo λεγόταν όταν είχα πάει το 2021. Μάλλον θα αλλαξε όνομα γιατί βλέπω ότι η Χαλκιτισσα είναι ακριβως στο ίδιο σημείο και έχει ίδια κουζίναΓράφανε για το Remezzo ότι έκανε ωραίες πίτσες αλλά τώρα γράφει το google ότι έχει κλείσει. Μήπως άνοιξε αυτό στη θέση του;
Όταν είχα πάει εγώ άνοιγε από το απόγευμα και μετά, οπότε καλύτερα να ανεβείτε στο κάστρο για ηλιοβασίλεμα και να πάτε αμέσως μετά, προκειμένου να ζήσετε τέτοιες υπέροχες στιγμές:Ευχαριστώ πολύ! Εκεί λογικά πρέπει να πάμε τη μέρα για να απολαύσουμε τη θέα..
Δε ξέρω γιατί δεν έκατσα σε καμία, είναι σταθερή αξία ωστόσο για το φρέσκο ψάρι και τις τσουχτερές τιμές τους.βράδυ θα φάμε σε κάποια ταβέρνα στη θάλασσα;
Φαίνεται πραγματικά πού ωραίο μέρος. Θα το έχουμε στα υπόψιν. Ευχαριστώ!Όταν είχα πάει εγώ άνοιγε από το απόγευμα και μετά, οπότε καλύτερα να ανεβείτε στο κάστρο για ηλιοβασίλεμα και να πάτε αμέσως μετά, προκειμένου να ζήσετε τέτοιες υπέροχες στιγμές:
View attachment 503227
Δε ξέρω γιατί δεν έκατσα σε καμία, είναι σταθερή αξία ωστόσο για το φρέσκο ψάρι και τις τσουχτερές τιμές τους.
Πάνε αρκετά χρόνια από το '17 που πήγα και δε παίρνω όρκο για ποιότητα. Εμείς πηγαίναμε σ' ένα ουζερί συνήθως κοντά στο δημαρχείο για Συμιακά πιάτα, που βρίσκω τώρα στους χάρτες ότι έχει κλείσει μόνιμα. Θε θα δυσκολευτείς να βρεις πάντως κάτι ωραίο, απλά μη σταθείς στα πολύ τουριστικά, κάτι που είναι κανόνας σε τέτοια νησιά και γενικώς στα νησιά. Ρώτα καλύτερα κανέναν ντόπιο που πάει αυτός.Για Σύμη κάποια πρόταση;
Φαίνεται πραγματικά πού ωραίο μέρος. Θα το έχουμε στα υπόψιν. Ευχαριστώ!
Για Σύμη κάποια πρόταση;
Κατάλαβα. Τώρα αν πάρω και ρωτήσω στο ξενοδοχείο που κλείσαμε μπορεί να μας προτείνουν αυτά που συνεργάζονται. Δεν έχουν εμπιστοσύνη.Πάνε αρκετά χρόνια από το '17 που πήγα και δε παίρνω όρκο για ποιότητα. Εμείς πηγαίναμε σ' ένα ουζερί συνήθως κοντά στο δημαρχείο για Συμιακά πιάτα, που βρίσκω τώρα στους χάρτες ότι έχει κλείσει μόνιμα. Θε θα δυσκολευτείς να βρεις πάντως κάτι ωραίο, απλά μη σταθείς στα πολύ τουριστικά, κάτι που είναι κανόνας σε τέτοια νησιά και γενικώς στα νησιά. Ρώτα καλύτερα κανέναν ντόπιο που πάει αυτός.
Γενικά συστάσεις για φαγητό τις αποφεύγω εκτός αν ξέρω ότι είναι τοπικό εστιατόριο καθώς στα υπόλοιπα μπορεί από τη μια χρονιά στην άλλη να αλλάξει ενας σεφ για παράδειγμα και να μεταστραφεί εντελώς η εντύπωση του κόσμου για το μαγαζί.