Κως Νίσυρος Ρόδος Σύμη Τήλος Χάλκη Δωδεκάνησα 2025 (Σύμη/ Χάλκη/ Νίσυρος/ Τήλος)

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Τελικά κλείσαμε 4 μέρες Ρόδο, 1 Καστελλόριζο, 1 Χάλκη και 2 Σύμη... Προτάσεις για φαγητό Σύμη, Χάλκη και Καστελλόριζο αν ξέρει κανείς;
Στη Χάλκη μου έχει μείνει η πολύ καλή πιτσα που είχα φάει στην "Χαλκιτισσα". Κάνει κ φρέσκα ζυμαρικά. Επίσης αρκετά καλό ήταν και το ταβερνάκι πάνω από την παραλία Κανια (ωραίο τηγανητό γαριδάκι)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Προτάσεις για φαγητό Σύμη, Χάλκη και Καστελλόριζο αν ξέρει κανείς;
Στο Καστελλόριζο έχω φάει τοπικά πιάτα στα «Πλατάνια» ,στην απάνω πλευρά της Χώρας προς το κάστρο. Ανεπανάληπτο τοπίο, μη το χάσεις.

kyriacosp

Member
Στη Χάλκη μου έχει μείνει η πολύ καλή πιτσα που είχα φάει στην "Χαλκιτισσα". Κάνει κ φρέσκα ζυμαρικά. Επίσης αρκετά καλό ήταν και το ταβερνάκι πάνω από την παραλία Κανια (ωραίο τηγανητό γαριδάκι)
Ευχαριστώ πολύ! Το πρόσεξα κι εγώ αυτό, πρέπει να είναι καινούριο, κάτι διαφορετικό στο νησί.

kyriacosp

Member
Στο Καστελλόριζο έχω φάει τοπικά πιάτα στα «Πλατάνια» ,στην απάνω πλευρά της Χώρας προς το κάστρο. Ανεπανάληπτο τοπίο, μη το χάσεις.
Ευχαριστώ πολύ! Εκεί λογικά πρέπει να πάμε τη μέρα για να απολαύσουμε τη θέα.. βράδυ θα φάμε σε κάποια ταβέρνα στη θάλασσα;

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ευχαριστώ πολύ! Το πρόσεξα κι εγώ αυτό, πρέπει να είναι καινούριο, κάτι διαφορετικό στο νησί.
Το 2021 που ειχα παει υπήρχε - απλά νομίζω ότι είχε άλλο όνομα. Πάντως ψάχνοντας λίγο στο googlemaps είδα ότι είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που θυμόμουν

kyriacosp

Member
Το 2021 που ειχα παει υπήρχε - απλά νομίζω ότι είχε άλλο όνομα. Πάντως ψάχνοντας λίγο στο googlemaps είδα ότι είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που θυμόμουν
Γράφανε για το Remezzo ότι έκανε ωραίες πίτσες αλλά τώρα γράφει το google ότι έχει κλείσει. Μήπως άνοιξε αυτό στη θέση του;

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Γράφανε για το Remezzo ότι έκανε ωραίες πίτσες αλλά τώρα γράφει το google ότι έχει κλείσει. Μήπως άνοιξε αυτό στη θέση του;
Ακριβώς remezzo λεγόταν όταν είχα πάει το 2021. Μάλλον θα αλλαξε όνομα γιατί βλέπω ότι η Χαλκιτισσα είναι ακριβως στο ίδιο σημείο και έχει ίδια κουζίνα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστώ πολύ! Εκεί λογικά πρέπει να πάμε τη μέρα για να απολαύσουμε τη θέα..
Όταν είχα πάει εγώ άνοιγε από το απόγευμα και μετά, οπότε καλύτερα να ανεβείτε στο κάστρο για ηλιοβασίλεμα και να πάτε αμέσως μετά, προκειμένου να ζήσετε τέτοιες υπέροχες στιγμές:

bbfa82.jpg

βράδυ θα φάμε σε κάποια ταβέρνα στη θάλασσα;
Δε ξέρω γιατί δεν έκατσα σε καμία, είναι σταθερή αξία ωστόσο για το φρέσκο ψάρι και τις τσουχτερές τιμές τους.

kyriacosp

Member
Όταν είχα πάει εγώ άνοιγε από το απόγευμα και μετά, οπότε καλύτερα να ανεβείτε στο κάστρο για ηλιοβασίλεμα και να πάτε αμέσως μετά, προκειμένου να ζήσετε τέτοιες υπέροχες στιγμές:

View attachment 503227

Δε ξέρω γιατί δεν έκατσα σε καμία, είναι σταθερή αξία ωστόσο για το φρέσκο ψάρι και τις τσουχτερές τιμές τους.
Φαίνεται πραγματικά πού ωραίο μέρος. Θα το έχουμε στα υπόψιν. Ευχαριστώ!
Για Σύμη κάποια πρόταση;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για Σύμη κάποια πρόταση;
Πάνε αρκετά χρόνια από το '17 που πήγα και δε παίρνω όρκο για ποιότητα. Εμείς πηγαίναμε σ' ένα ουζερί συνήθως κοντά στο δημαρχείο για Συμιακά πιάτα, που βρίσκω τώρα στους χάρτες ότι έχει κλείσει μόνιμα. Θε θα δυσκολευτείς να βρεις πάντως κάτι ωραίο, απλά μη σταθείς στα πολύ τουριστικά, κάτι που είναι κανόνας σε τέτοια νησιά και γενικώς στα νησιά. Ρώτα καλύτερα κανέναν ντόπιο που πάει αυτός.
Γενικά συστάσεις για φαγητό τις αποφεύγω εκτός αν ξέρω ότι είναι τοπικό εστιατόριο καθώς στα υπόλοιπα μπορεί από τη μια χρονιά στην άλλη να αλλάξει ενας σεφ για παράδειγμα και να μεταστραφεί εντελώς η εντύπωση του κόσμου για το μαγαζί.

kyriacosp

Member
Φαίνεται πραγματικά πού ωραίο μέρος. Θα το έχουμε στα υπόψιν. Ευχαριστώ!
Για Σύμη κάποια πρόταση;
Πάνε αρκετά χρόνια από το '17 που πήγα και δε παίρνω όρκο για ποιότητα. Εμείς πηγαίναμε σ' ένα ουζερί συνήθως κοντά στο δημαρχείο για Συμιακά πιάτα, που βρίσκω τώρα στους χάρτες ότι έχει κλείσει μόνιμα. Θε θα δυσκολευτείς να βρεις πάντως κάτι ωραίο, απλά μη σταθείς στα πολύ τουριστικά, κάτι που είναι κανόνας σε τέτοια νησιά και γενικώς στα νησιά. Ρώτα καλύτερα κανέναν ντόπιο που πάει αυτός.
Γενικά συστάσεις για φαγητό τις αποφεύγω εκτός αν ξέρω ότι είναι τοπικό εστιατόριο καθώς στα υπόλοιπα μπορεί από τη μια χρονιά στην άλλη να αλλάξει ενας σεφ για παράδειγμα και να μεταστραφεί εντελώς η εντύπωση του κόσμου για το μαγαζί.
Κατάλαβα. Τώρα αν πάρω και ρωτήσω στο ξενοδοχείο που κλείσαμε μπορεί να μας προτείνουν αυτά που συνεργάζονται. Δεν έχουν εμπιστοσύνη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.083
Μέλη
39.827
Νεότερο μέλος
Mycenaean

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom