Κως Νίσυρος Ρόδος Σύμη Τήλος Χάλκη Δωδεκάνησα 2025 (Σύμη/ Χάλκη/ Νίσυρος/ Τήλος)

Φαίνεται πραγματικά πού ωραίο μέρος. Θα το έχουμε στα υπόψιν. Ευχαριστώ!
Για Σύμη κάποια πρόταση;
Στην Σύμη υπάρχει το μεζεδοπωλείο Ο Λυρης παραδίπλα στο λιμάνι. Μείναμε αρκετές μέρες στο μαγικό αυτό νησί, έχοντας το ως βάση και για τριγύρω εξορμήσεις και... καταλήξαμε να τρώμε σχεδόν κάθε μέρα εκεί. Όμορφο περιβάλλον, τίμιες τιμές, φιλόξενοι άνθρωποι και πιάτα πραγματικά καλοφτιαγμένα — από μεζέδες μέχρι μαγειρευτά.
Δεν είναι τουριστική "παγίδα", έχει γνήσιο χαρακτήρα και σταθερή ποιότητα.
Αν πάτε, πείτε στον ιδιοκτήτη/μάγειρα ότι σας το πρότεινε κάποιος που «έλιωσε» εκεί για 3 εβδομάδες. 😄

kyriacosp

Member
Στην Σύμη υπάρχει το μεζεδοπωλείο Ο Λυρης παραδίπλα στο λιμάνι. Μείναμε αρκετές μέρες στο μαγικό αυτό νησί, έχοντας το ως βάση και για τριγύρω εξορμήσεις και... καταλήξαμε να τρώμε σχεδόν κάθε μέρα εκεί. Όμορφο περιβάλλον, τίμιες τιμές, φιλόξενοι άνθρωποι και πιάτα πραγματικά καλοφτιαγμένα — από μεζέδες μέχρι μαγειρευτά.
Δεν είναι τουριστική "παγίδα", έχει γνήσιο χαρακτήρα και σταθερή ποιότητα.
Αν πάτε, πείτε στον ιδιοκτήτη/μάγειρα ότι σας το πρότεινε κάποιος που «έλιωσε» εκεί για 3 εβδομάδες. 😄
Χα χα! Ωραία, ευχαριστώ! Θα το ψάξω!

ri_mk

New Member
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα, θα ήθελα τα φώτα σας και την εμπειρία σας, έχουμε κλείσει σχεδόν τα ξενοδοχεία και σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε το εξής πρόγραμμα
Τρίτη 19 Αυγούστου άφιξη στη Χάλκη και παραμονή για δύο βράδια
Πέμπτη 21 Αυγούστου άφιξη στη Τήλο και παραμονή για 4 βράδια
Δευτέρα 25 Αυγούστου άφιξη στη Νίσυρο και παραμονή έως τη Παρασκευή που θα πάρουμε το πλοίο πίσω για τον Πειραιά.
Οι προβλήματισμοί μου είναι ότι ιδανικά θα ήθελα κάπως να χωρέσω και τη Σύμη αλλά τα δρομολόγια των πλοίων δεν είναι καθόλου βοηθητικά, βρήκα το Νησος Κάλυμνος που θα μπορούσε να καλύψει το δρομολόγιο αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιήσει το πρόγραμμα του οποτε δεν μπορώ και να βασιστώ.
Επίσης γνωστοί που έχουν επισκεφθεί τα μέρη μου μετέφεραν πως 4 βράδια σεΤήλο και Νίσυρο είναι υπερβολικά και πως δεν αξίζει για τόσο. Έχω βρει μια εναλλακτική εντάσσοντας και το Καστελόριζο στο πρόγραμμα αλλά φοβάμαι μήπως τα 2 βράδια σε κάθε προορισμό είναι κούραση και εν τέλει δεν προλάβουμε να δούμε ουσιαστικά τίποτα.
Θα είμαστε δύο άτομα με μηχανή. Κάθε βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Εμένα πάλι το πρόγραμμα σου μου φαίνεται μια χαρά κ ωραιότατα οργανωμένο. Μην αλλάξεις κάτι γιατί στο τέλος δεν θα χαλαρωσεις
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα, θα ήθελα τα φώτα σας και την εμπειρία σας, έχουμε κλείσει σχεδόν τα ξενοδοχεία και σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε το εξής πρόγραμμα
Τρίτη 19 Αυγούστου άφιξη στη Χάλκη και παραμονή για δύο βράδια
Πέμπτη 21 Αυγούστου άφιξη στη Τήλο και παραμονή για 4 βράδια
Δευτέρα 25 Αυγούστου άφιξη στη Νίσυρο και παραμονή έως τη Παρασκευή που θα πάρουμε το πλοίο πίσω για τον Πειραιά.
Οι προβλήματισμοί μου είναι ότι ιδανικά θα ήθελα κάπως να χωρέσω και τη Σύμη αλλά τα δρομολόγια των πλοίων δεν είναι καθόλου βοηθητικά, βρήκα το Νησος Κάλυμνος που θα μπορούσε να καλύψει το δρομολόγιο αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιήσει το πρόγραμμα του οποτε δεν μπορώ και να βασιστώ.
Επίσης γνωστοί που έχουν επισκεφθεί τα μέρη μου μετέφεραν πως 4 βράδια σεΤήλο και Νίσυρο είναι υπερβολικά και πως δεν αξίζει για τόσο. Έχω βρει μια εναλλακτική εντάσσοντας και το Καστελόριζο στο πρόγραμμα αλλά φοβάμαι μήπως τα 2 βράδια σε κάθε προορισμό είναι κούραση και εν τέλει δεν προλάβουμε να δούμε ουσιαστικά τίποτα.
Θα είμαστε δύο άτομα με μηχανή. Κάθε βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Οι προβλήματισμοί μου είναι ότι ιδανικά θα ήθελα κάπως να χωρέσω και τη Σύμη αλλά τα δρομολόγια των πλοίων δεν είναι καθόλου βοηθητικά
Η μόνη λύση για να το κάνεις αυτό αν δε βολεύει κάτι άλλο είναι να φτάσεις μέχρι τη Ρόδο και να φύγεις από εκεί για Σύμη. Δε ξέρω αν αξίζει όμως, υπό την έννοια ότι με τον τρόπο αυτό είναι εύκολο να δεις καποια στιγμή το συγκεκριμένο νησί.
Επίσης γνωστοί που έχουν επισκεφθεί τα μέρη μου μετέφεραν πως 4 βράδια σεΤήλο και Νίσυρο είναι υπερβολικά και πως δεν αξίζει για τόσο.
Υπερβολές λέω εγώ, τα νησιά αυτά είναι πανέμορφα και αξίζουν, ειδικά αμα δε θες να το τρέχεις, συμφωνώ με @thanos75 .Που καιν α θες να το τρέξεις δηλαδή ρωτάς αν βολεύουν τα πλοία; Μου αρέσει το πρόγραμμα σου έτσι.
Έχω βρει μια εναλλακτική εντάσσοντας και το Καστελόριζο στο πρόγραμμα
Πάλι πρέπει να φτάσεις ως τη Ρόδο και να συνεχίσεις από εκεί, είναι ζήτημα που απαιτεί μέρες που θα κοπούν ίσως αδίκως από κάποιο άλλο. Δε ξέρω, αν σου βγαίνει κι έχεις όρεξη...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.105
Μέλη
39.861
Νεότερο μέλος
Afroditibr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα