elara kael

Member
Apply for an electronic travel authorisation (ETA)

Κάποιος να μου επιβεβαιώσει μην κάνω καμιά βλακεία.

Αυτό ισχύει από 5 Απρίλη 2025 για κατόχους ελληνικων διαβατηριων;
Ναι, ωστόσο δεν το ελέγχουν ακόμα επειδή ταξίδεψα αλλά καλύτερα να μη το ρισκάρεις. Θα εφαρμοστεί λένε επίσημα από Ιούνιο μάλλον

jimp

Member
Ναι, ωστόσο δεν το ελέγχουν ακόμα επειδή ταξίδεψα αλλά καλύτερα να μη το ρισκάρεις. Θα εφαρμοστεί λένε επίσημα από Ιούνιο μάλλον
Τι ακριβώς δεν έλεγξαν; Η ΕΤΑ είναι περασμένη στο διαβατήριο σου, δεν την δείχνεις κάπου.
Αν έχεις περνάς, αν δεν έχεις δεν περνάς.

adiaforos

Member
Χρειάζεται τελικά ETA στο Χίθροου για transit επιβάτες; Φτάνω με SAS στο T2, συνεχίζω με Aegean. Ξέρει κανείς σίγουρα;

adiaforos

Member
Αυτό είναι το θέμα, περνάω έλεγχο διαβατηρίων; Δεν έχω αποσκευή, αλλά σκέφτομαι ότι έχω δει στο Όσλο να απομακρύνουν υποχρεωτικά χειραποσκευές. Στην περίπτωση που χρειαστεί να παραλάβω αποσκευές από ιμάντα, περνάω έλεγχο διαβατηρίων, αν κατάλαβα σωστά; Οπότε απαιτείται ETA...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Vay, vay, vay...

To LHR έχει τρανζιτ τερμιναλ, άρα δεν περνάς έλεγχο. Αν παραλάβουν την αποσκευή στο Οσλο, θα στην παραδώσουν στην Ελλάδα.

Από την άλλη, το ΕΤΑ κάνει 10 λίρες, και είναι για 2 χρόνια. Αν είναι καποιος να ανησυχεί την κάνει και έχει το κεφάλι του ησυχο

mourohavlos

Member
Vay, vay, vay...

To LHR έχει τρανζιτ τερμιναλ, άρα δεν περνάς έλεγχο. Αν παραλάβουν την αποσκευή στο Οσλο, θα στην παραδώσουν στην Ελλάδα.

Από την άλλη, το ΕΤΑ κάνει 10 λίρες, και είναι για 2 χρόνια. Αν είναι καποιος να ανησυχεί την κάνει και έχει το κεφάλι του ησυχο
16 λίρες

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Pardon, έκανα το ΕΤΑ όταν ήταν 10 λίρες, για να έχω, μιας και είναι 2 χρόνια. Στην τιμή ενώς πιτόγυρου στην Κρακοβία

adiaforos

Member

Μου διέφυγε το αυτονόητο, ότι η αποσκευή πάει στον τελικό προορισμό. 16 λίρες, όπως γράφηκε! ΟΚ, ευχαριστώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.058
Μέλη
39.781
Νεότερο μέλος
elor

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom