evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Αυτό. Βγήκαμε έξω. Άρα χρειάζεται ΕΤΑΉθελαν ΕΤΑ για τράνζιτ; Βγήκατε από το αεροδρόμιο ή περιμένατε μέσα την επόμενη πτήση;
Αυτό. Βγήκαμε έξω. Άρα χρειάζεται ΕΤΑΉθελαν ΕΤΑ για τράνζιτ; Βγήκατε από το αεροδρόμιο ή περιμένατε μέσα την επόμενη πτήση;
Ναι, ωστόσο δεν το ελέγχουν ακόμα επειδή ταξίδεψα αλλά καλύτερα να μη το ρισκάρεις. Θα εφαρμοστεί λένε επίσημα από Ιούνιο μάλλονApply for an electronic travel authorisation (ETA)
Κάποιος να μου επιβεβαιώσει μην κάνω καμιά βλακεία.
Αυτό ισχύει από 5 Απρίλη 2025 για κατόχους ελληνικων διαβατηριων;
Τι ακριβώς δεν έλεγξαν; Η ΕΤΑ είναι περασμένη στο διαβατήριο σου, δεν την δείχνεις κάπου.Ναι, ωστόσο δεν το ελέγχουν ακόμα επειδή ταξίδεψα αλλά καλύτερα να μη το ρισκάρεις. Θα εφαρμοστεί λένε επίσημα από Ιούνιο μάλλον
Αυτό είναι το θέμα, περνάω έλεγχο διαβατηρίων; Δεν έχω αποσκευή, αλλά σκέφτομαι ότι έχω δει στο Όσλο να απομακρύνουν υποχρεωτικά χειραποσκευές. Στην περίπτωση που χρειαστεί να παραλάβω αποσκευές από ιμάντα, περνάω έλεγχο διαβατηρίων, αν κατάλαβα σωστά; Οπότε απαιτείται ETA...Get an electronic travel authorisation (ETA) to visit the UK
When you do not need an ETA
you’re transiting through a UK airport and you will not pass through border control
16 λίρεςVay, vay, vay...
To LHR έχει τρανζιτ τερμιναλ, άρα δεν περνάς έλεγχο. Αν παραλάβουν την αποσκευή στο Οσλο, θα στην παραδώσουν στην Ελλάδα.
Από την άλλη, το ΕΤΑ κάνει 10 λίρες, και είναι για 2 χρόνια. Αν είναι καποιος να ανησυχεί την κάνει και έχει το κεφάλι του ησυχο
Μου διέφυγε το αυτονόητο, ότι η αποσκευή πάει στον τελικό προορισμό. 16 λίρες, όπως γράφηκε! ΟΚ, ευχαριστώ!To LHR έχει τρανζιτ τερμιναλ, άρα δεν περνάς έλεγχο. Αν παραλάβουν την αποσκευή στο Οσλο, θα στην παραδώσουν στην Ελλάδα.
Από την άλλη, το ΕΤΑ κάνει 10 λίρες, και είναι για 2 χρόνια. Αν είναι καποιος να ανησυχεί την κάνει και έχει το κεφάλι του ησυχο