Εικοσαρίσαμε

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
@Defkalion
Kάθε εμπόδιο σε καλό.
Πάνω από όλα υγεία

Θα γιορτάοσυμε πανηγυρικα τα 21 ως original ΑΕΚΤΖΗΣ

Last edited:

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ότι γράφει κάτω. ΙΑΠΩΝΙΑ!
Ταξίδι-Όνειρο
2024.2025.Japan.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα καλά σας λόγια, και στη @fenia42 για το τόπικ.

Είχα σκοπό για κάτι ιδιαίτερο φέτος για τα 20 χρόνια του φόρουμ αλλά η χρονιά αποδείχθηκε τέτοια που οι εορτασμοί αποδεικνύονται ανέφικτοι.

Μπορεί το φόρουμ να το ξεκίνησα εγώ αλλά όλοι εσείς είστε που το κρατάτε ζωντανό και το κάνετε κομμάτι της ζωής όλων μας.

Να είστε όλοι καλά.
για αυτό δεν πρέπει να γίνει μια αντίστοιχη μάζωξη; λέω εγώ τώρα...

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλαγα, Γιβραλτάρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Τον Σεπτέμβριο του 2005 ήμουν ψαρακας 1 μηνός στο Μεγάλο Πεύκο, ότι ταξίδι είχα κάνει ήταν εντός Ελλάδος...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
χρονια πολλά καλά και ταξιδιαρικα!
2005 εεε; για να θυμηθω... δεν θυμάμαι τιποτα.
θυμάμαι ομως την χρονιά της πρώτης γνωριμίας μου με αυτο το φόρουμ, πηγή γνώσης, χαράς και ευχαρίστησης!
ηταν εν ετη 2008.
Από τότε εως και σήμερα εγινε και τρόπος ζωής η επίσκεψη σε αυτό, είτε ποστάροντας, ειτε απλώς διαβάζοντας.
τα πρωτα χρόνια της γνωριμίας μου με το φόρουμ υπήρξαν και καταγραφές ταδιδιωτικών ιστοριών βλ αγαπημένη Βαρκελώνη, λουτρά στο Αγκιστρο κα.
Στην πορεία των χρονων ομως ο συγγραφικός οίστρος πήγε περίπατο!
επειδή ομως το ταξιδεύειν εγινε ...μικρόβιο σε καθε μικρο ή μεγαλύτερο ταξίδι η επίσκεψη στο travelstories έγινε κάτι σαν ...οξυγόνο!

Billouk

Member
2005: Τελείωσα το σχολείο...
Από ταξίδια σχεδόν τίποτα μέχρι την ενηλικίωση! Θυμάμαι ότι με πείραξε πολύ που δεν πήγα σε κάποιο νησί μετά την αποφοίτηση όπως οι περισσότεροι συμμαθητές μου και έτσι λίγο καιρό αργότερα, βρήκα part time δουλειά παράλληλα με την σχολή σε λουνα παρκ και από το 2006 ξεκίνησα με τα δικά μου λεφτά (τι ωραία που είχαμε φοιτητικό πάσο για τα καράβια τότε!)
Στο forum δεν θυμάμαι πότε ξεκινησα τις αναζητήσεις, ωστόσο, γράφτηκα το 2016 όταν έκανα πλέον αρκετά ευρωπαϊκά ταξίδια!

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Ωραία! Τώρα που εικοσαρίσαμε ξεκινάνε τα πιο ωραία ταξίδια!
Συγχαρητήρια Travelstories και να τα εκατοστήσεις (-ουμε).

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Χρόνια πολλά στο πολυαγαπημένο μας Travestories και στον @Defkalion, με κουράγιο, αντοχές και υγεία.

Το 2005 που πρωτοδημιουργήθηκε το Travestories μόλις είχα κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα μου ταξίδια στην Ανδαλουσία. Καθώς όμως δεν υπήρχε η πολύτιμη βοήθειά του φόρουμ, όπως εκ των υστέρων ανακάλυψα, είχα "χάσει" αρκετά πράγματα που θα μπορούσα να δω, με κορυφαίο την Plaza de España στην Σεβίλλη που δεν πήρα καν είδηση ότι υπάρχει. Έτσι πήγαν και τα επόμενα ταξίδια, με ελλείψεις και μεγάλη δυσκολία στην οργάνωση τους μέχρι που το 2009 βρήκα το φως μου ανακαλύπτοντας το Travestories.
Αν και ακολούθησε μια τριετία χωρίς ταξίδι, το φόρουμ έγινε καθημερινή συνήθειά μου και σιγά σιγά εθισμός!
Τώρα πια δεν περνάει μέρα χωρίς να διαβάσω τουλάχιστον τα posts στα Νέα Μηνύματα και φυσικά σαρώνω οποιαδήποτε ιστορία, νέα ή παλιά φτάνοντας πια σήμερα στο σημείο να θεωρώ πως έχω διαβάσει σχεδόν όλο το περιεχόμενο του φόρουμ.

Όπως έγραψε κι ο @thanosth είναι το οξυγόνο μου.

Last edited:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
για αυτό δεν πρέπει να γίνει μια αντίστοιχη μάζωξη; λέω εγώ τώρα...
Θέλετε να ρωτήσω το utopia tap room αν έχει ημερομηνίες μες τον Οκτώβρη για μια συνάντηση , γιατί κι άλλοι το ζητάνε. Μιλάμε για Θεσσαλονίκη όμως .

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ότι γράφει κάτω. ΙΑΠΩΝΙΑ!
Ταξίδι-Όνειρο
2024.2025.Japan.
Θέλετε να ρωτήσω το utopia tap room αν έχει ημερομηνίες μες τον Οκτώβρη για μια συνάντηση , γιατί κι άλλοι το ζητάνε. Μιλάμε για Θεσσαλονίκη όμως .
γιατί όχι ; μια ερώτηση δεν βλάπτει :D

AERAS

Member
Θυμάστε τι κάνατε το Σεπτέμβρη του 2005; Εγώ θυμάμαι πολύ καλά. Ήμουν είκοσι χρόνων με ένα μωρό δυο μηνών στα χέρια. Θυμάμαι να είμαι τόσο μικρή μα αρκετά υπεύθυνη ώστε να το μεγαλώσω . Θυμάμαι την αϋπνία και τον πόνο, την ανασφάλεια και όλα τα συναισθήματα που περνα μια γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει , ποσο μάλλον όταν ειναι και τόσο μικρή. Θυμάμαι να ονειρεύομαι εξωτικά νησιά και μέρη παραδεισένια, αλλά να μην αλλάζω με τίποτε τη δύσκολη ζωη που έκανα στο ταξίδι της μητρότητας. Τα ταξίδια που ονειρεύτηκα ήρθαν λίγα χρόνια αργότερα και ακόμα έρχονται .

Ο @Defkalion το Σεπτέμβρη του 2005 σίγουρα το τελευταίο που θα σκεφτόταν θα ήταν οι πάνες και τα μπιμπερό. Ίσως να σκεφτόταν το γαμήλιο που πήγε στο Μαυρίκιο , πιθανόν να σκεφτόταν κι ο ίδιος εξωτικά νησιά με ζαχαρενιες παραλίες. Και κάπου μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας γέννησε κι αυτός.

Γεννησε το φόρουμ ετούτο που πριν λίγες μέρες έκλεισε κι αυτό τα είκοσι. Το φόρουμ αυτό που ξεκίνησε με πέντε νοματαίους και έχει φτάσει να αριθμεί χιλιάδες μέλη. Κάποια για χρόνια ενεργά, άλλα που έκαναν ένα πέρασμα και χάθηκαν , άλλα που έβαλαν κι αυτά το λιθαράκι τους και ίσως να μπαίνουν κάπου κάπου και να μας συμβουλεύονται ακόμα. Και μερικά ακόμα που όλοι αγαπήσαμε αλλά έφυγαν ξαφνικά για το τελευταίο τους ταξίδι.

Το φόρουμ γεννήθηκε κι έπειτα γέννησε. Γέννησε γνώση , γέννησε φιλίες, γέννησε ιστορίες. Γέννησε κόντρες , μάχες, wars, ακόμα και ζήλειες. Γεννησε ακόμα και αγάπη και μισος . Έχθρες κόντρες φιλίες χρόνων συνταξιδιώτες και συνοδοιπόρους . Έγινε μια ολόκληρη κοινωνία ζωντανή, με μέλη από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, μέλη που απλώνονται και έξω από τα όρια της Ελλάδας και φέρουν γνώση που αγγίζει κάθε γωνιά αυτής της γης.

Το δικό μου παιδί φέτος που έγινε είκοσι «έπιασε» ένα σπιτάκι , ταξίδεψε, συμβουλεύτηκε το φόρουμ. Συνέχισε το όνειρο του ταξιδιού.
Το φόρουμ μας είναι κι αυτό εδώ ακόμα, σταθερή αξια στη ζωη μας. Προσφέρει γνώση απλόχερα , όχι μόνο του αλλά με τη δική μας συμβολή συμμετοχή υπομονή και προσπάθεια , όλων αυτών των χρόνων .
Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους μας! Χρόνια πολλά στο φόρουμ μας. Χρόνια πολλά στο Δευκαλιωνακι που είχε το όραμα της δημιουργίας. Να είσαι πάντα γερός δυνατός δημιουργικός και να δεις τα όνειρά σου να γίνονται πράξεις !
Φένια ,τι υπέροχος τρόπος για να πεις χρόνια πολλά.....

Το 2005 ήταν η χρονιά του πρώτου μου ταξιδιού στο εξωτερικό. Οικογενειακώς σε φίλη της μάνας έξω από το Λονδίνο και από εκεί με τρένο για την disneyland ...εεε δηλαδή το Παρίσι ..... Με χάρτη στο χέρι και σημειώσεις σε μπακαλόχαρτο προσπαθούσαμε να βρούμε τα αξιοθέατα. Τα επόμενα 2 χρόνια τα ταξιδιωτικά γραφεία ανέλαβαν να μας πάνε στις δυσπρόσιτες!!! Βιέννη-Πράγα -Βουδαπέστη αλλά μετά......
.......μετά ανοίχτηκε μπροστά μου μια νέα προοπτική, ένας διαφορετικός, ελεύθερος, διασκεδαστηκότερος ,περιπετειώδης αλλά και οικονομικότερος τρόπος για να φαντάζομαι και να πραγματοποιώ ταξίδια.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την παρέα (έστω και αν δεν έχω έρθει σε καμιά συνάντηση) μιας και επισκέπτομαι το forum καθημερινά!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά καλά και ταξιδιάρικα στο forum κατεπέκταση στον δημιουργό def και σε όλα τα μέλη ενεργά και μή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.209
Μέλη
39.923
Νεότερο μέλος
sdhsdh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom