Εικοσαρίσαμε

dammys

Member
2005?
Μάλλον ήμουν Ξάνθη , μόλις είχα πάρει μετάθεση από Κρήτη ,αν και ξαναγύρισα άμεσα σαν ερωτικός μετανάστης ...
Η ζωή μπροστά μας , όνειρα, σχέδια , επιτυχίες και απογοητεύσεις....

2017 γράφτηκα ,αν και παρακολουθούσα και πιο πριν , για ένα λόγο...δεν ταξιδεύω συχνά , με ταξιδεύετε εσείς.Δε γράφω ιστορίες όμως νιώθω τυχερός που σας γνώρισα. Με έχετε πάει παντού. Ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει , προς το παρόν.
Ειδική μνεία θα κάνω στην εποχή του Κορωνοιού . Διάβασα ιστοριάρες(πού είσαι jmar& Basilie Metalinos) και αν κλεισμένος μέσα στο σπίτι με μωρά παιδιά , ένιωθα υπέροχα . Δε θα ξεχάσω και τα κουιζ με τις φωτογραφίες και τις συνεντεύξεις του Defkalion στο youtube με θρυλικούς ταξιδευτές.

Δευκαλίωνα σε ευχαριστώ πολύ.

υ.γ προτείνω για τα 20 χρόνια του αγαπημένου μας φορουμ μια διαδικτυακή συνάντηση για ενωθεί η Αυστραλία με την Κρήτη και η Σαλονίκη με την Αθήνα. Εργαλεία υπάρχουν .(zoom και άλλα)

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Ξεκινησα το 2008 18 χρονων με την πρωτη πτηση με προορισμο τις Βρυξελλες ,η μητερα μου ηταν σε ενα προγραμμα που οργανωναν μια εκδρομη ,μαζι με ενα γκρουπ φοιτητων στο Ευρωκοινοβουλιο.Ηταν η πρωτη μου φορα στο εξωτερικο ,κοιταζα τα παντα ,παρατηρουσα οτι και οποιον υπηρχε,νεους ηλικιωμενους,μαθητες που σχολαγαν εκεινη την ωρα ακομα και το πως περπατανε,ειχα παθει σοκ βρισκομουν επιτελους σε ξενη χωρα που περιμενα τοσα χρονια.
Ακολουθησε ενα ταξιδι στο Παρισι με τον θειο μου και την ξαδερφη μου στην Eurodisney.
Eνα χρονο μετα κανονισα 19 χρονων το πρωτο ταξιδι με φιλους στη Μαδριτη.Η μητερα μου το ηξερε ο πατερας μου οχι .Του το πα 2 βδομαδες πριν ,σοκ μου λεγε που πατε μονοι,τοσο χρονων και ενα σωρο.Μετα απο λιγο σκαλωνει ομως και μου λεει ' κατσε τα χετς κλεισει τα χετε πληρωσει ?-Ναι ,λεω ΄΄αφου τα εχετε πληρωσει τοτε τι συζητηταμε,πατε''.

Απο το στρατο και μετα μετα απο μια παυση 2-3 χρονων δεν πολυασχολιομουν με το θεμα ταξιδι ειχα καιρο να παω καπου.

Απο τα 24 και μετα που πηγα Βουδαπεστη με 2 φιλους με μια φτηνη πτηση της Ryan περασαμε φανταστικα.
Απο τοτε ολο και καθε χρονο νεο ταξιδι ,καποιες χρονιες και 2 και 3 ,ολο και περισσοτερες προσφορες της Ryan μιλαω για την χρυση εποχη που εκλεινα με 20 - 40 ευρω.Ολο και πιο city brekas και σιγα σιγα ολο και πιο μακρυνα.
Καναμε ενα τρελο ταξιδιωτικο παρεακι 4 αντρων που οπου πηγαιναμε ηταν μαζι ,αφου μας ειχαν ενα και το αυτο με τα ταξιδια ολοι.Φαση world party.Τα τελευταια χρονια δυστυχως ψιλοεσπασε οταν καποιοι φιλοι κανα σχεσεις ,παντρευτηκαν αλλα λεμε να ξανακανουμε ενα αγριο ταξιδι οπως παλια επετειακο που και που.

Παρολα αυτα δεν ηταν ολα ροδινα ,ειχα αυστηρο κυκλο ,ειχα κριτικες για τα ταξιδια , ο πατερας μου δεν εχει ταξιδεψει ποτε ,ειχα υποστει ΄΄ που χαλας παλι λεφτα.πριν 2 μηνες δεν πηγες .ο μονος σου στοχος αυτος ειναι΄΄ αλλα εγω ολο και πεισμωνα.Ειχα στοχο να ολο τον κοσμο,
Ενω εψαχνα πληροφοριες στα σαιτ επεσα και στο travelstories μαι παρεα που μπορουσε να με νιωσει καταλαβει,χωρος να εχω την εντονη κριτικη των γυρω μου ,που πλεον γραφω πατοκορφα.

Μου τυχαν σχεσεις που δεν ειχαν ξανακανει ταξιδια ποτε ,οπως η τωρινη μου κοπελα που οταν την γνωρισα πηγαινε μονο καθε καλοκαιρι Πορο επειδη ειχε σπιτι εκει μιας φιλη της,Αλλο ενα εμποδιο στο να ταξιδευω .Παρολα αυτα την εβαλα με προσπαθεια στον μαγικο κοσμο των ταξιδιων ,και εχουμε μαζι παει σε ενα σωρο μερη ,παρολα αυτα ακομη οχι οσο θα θελα και παρολο που της αρεσει δεν εχει φτασει την τρελα στο επιπεδο μου ,οποτε θα μπορουσε σιγουρα να ειχα παει ακομα πιο πολλα ταξιδια.Ειμαι ευγνωμων ομως για οσο εζησα .
Εχω δρομο ακομη ευχαριστω ολους που ειστε εδω και ολο αυτο που εχει φτιαξει ο Δευκαλιωνας αλλα και ολα τα μελη να μην τελειωσει ποτε.
Το bucket list δεν σταματαει ,
Μου δινετε δυναμη να ταξιδευω ,παρολα τα εμποδια ,να καταφερνω τους στοχους και με μαθατε και να ταξιδευω σωστα .

Να τα 100στησετε, να βαλουμε και τα παιδια οσοι εχετε μεσα να μεγαλωνει ολο αυτο!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.211
Μέλη
39.926
Νεότερο μέλος
orsonvance67

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom