Ειμαι καινουρια εδω..κ θελω να παω στη Ρωμη..

nikoletta1982

Member
Μηνύματα
139
Likes
25
Χαλάρωσε και όλα θα τα βρεις. Οι μετακινήσεις με το μετρό είναι πολύ εύκολες και οι κάτοικοι πολύ εξυπηρετικοί σε περίπτωση που θες να βρεις τη στάση σου στο λεωφορείο. Τις φορές που ρωτήσαμε για να επιβεβαιώσουμε τη στάση μας στο λεωφορείο, τρεις-τέσσερις τουλάχιστον επιβάτες κοίταζαν να βοηθήσουν. Την μία μάλιστα μια γλυκούλα γιαγιά καλόγρια μας έπιασε τεράστια κουβέντα, αν μας άρεσε η πατρίδα της κλπ. Αγαπάμε Ιταλούς.:)
σ ευχαριστω πολυ..:) οκ!!!οποτε ολα καλα!!!

παιδια σας ευχαριστω πολυ οοοολους για τις πληροφοριες και για την ωρα σας για να μου λυσετε ολες τις αποριες..ακομα κ τις χαζες..μ εχετε βοηθησει πολυ και νιωθω ετοιμη για την αιωνια πολη..:) ηδη ανυπομονω!!!
 
Last edited by a moderator:

zampeiros22

Member
Μηνύματα
80
Likes
1
Προγραμματίζω και εγώ επόμενο ταξίδι για Ρώμη. Κοίταξα εισητήρια με την ryanair πολύ πολύ οικονομικά απλά δεν ξέρω πως μπορώ να τα πληρώσω?Γίνεται με mastercard ή υπάρχει πρόβλημα με τα capital control?Επισης ας μας πει κάποιος που έχει ταξιδέψει με την συγκεκριμένη εταιρία αν έιχε πρόβλημα με το βάρος των αποσκευών γιατί από ότι ξέρω επιτρέπουν μόνο μια χειροποσκευή ανά άτομο σωστά?Ακόμα λόγω φτηνών εισητηρίων το αεροπλάνο σε αφήνει όχι στο κεντρικό αεροδρόμιο της Ρωμης υπάρχει εύκολη πρόσβαση μετά για το κέντρο?Πόσες μέρες χρειάζεται κανείς για να δει τα βασικά της Ρώμης (μουσεία,κουλτούρα κλ.π. ) Δώστε μου τα φώτα σας γενικά!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

nikoletta1982

Member
Μηνύματα
139
Likes
25
γεια σ zampeiros22!!!εμεις κλεισαμε με ryan για τον γυρισμο και πηγαινε alitalia..τα κλεισαμε μεσω airtickets με mastercard χρεωστικη κ δ ειχαμε κανενα προβλημα..
υπαρχουν διαφορες εταιρειες με πουλμαν που σε πανε απο το αεροδρομιο στο termini..δες εδω..
http://www.travelstories.gr/communi...-σταθμό-μετρό-της-Ρώμης-και-αντίστροφα.30110/
εμεις 4 μερες θα παμε,δ ξερω αν φτανουν,αλλα δ μπορουσαμε περισσοτερο δυστυχως..:):)
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
1.Γίνεται με mastercard ή υπάρχει πρόβλημα με τα capital control?
2.Επισης ας μας πει κάποιος που έχει ταξιδέψει με την συγκεκριμένη εταιρία αν έιχε πρόβλημα με το βάρος των αποσκευών γιατί από ότι ξέρω επιτρέπουν μόνο μια χειροποσκευή ανά άτομο σωστά?
3.Ακόμα λόγω φτηνών εισητηρίων το αεροπλάνο σε αφήνει όχι στο κεντρικό αεροδρόμιο της Ρωμης υπάρχει εύκολη πρόσβαση μετά για το κέντρο?
4.Πόσες μέρες χρειάζεται κανείς για να δει τα βασικά της Ρώμης (μουσεία,κουλτούρα κλ.π. ) .
1.Τωρα μπορεις να τα κλεισεις....
2."Μία χειραποσκευή ανά επιβάτη* με βάρος έως 10 κιλά και μέγιστες διαστάσεις 55 cm x 40 cm x 20 cm, συν 1 μικρή τσάντα έως 35 x 20 x 20 cm."
3.Ευκολα...
4.4 μερες τουλαχιστον...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.674
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom