Καναδάς Εισητήρια για Καναδά-Ασφάλεια ακύρωσης

MaryK

Member
Μηνύματα
7
Likes
6
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλημέρα, Καλή Χρονιά!
Λόγω επαγγελματικής μου υποχρέωσης θα ταξιδέψω τον Ιούλιο στο Κεμπέκ και σκεφτόμαστε να το συνδυάσουμε με οικογενειακό ταξίδι (σύζυγος και δυο ενήλικα παιδιά). Βρίσκω τώρα εισιτήριο με Air Canada (Αθήνα – Μόντρεαλ- Αθήνα) στα 650 ευρω στο βασικό ναύλο.

Νομίζετε είναι καλή τιμή; Να βιαστώ να τα κλείσω;

Επειδή στο επαγγελματικό κομμάτι δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγή ημερομηνίας και για να μειώσουμε το κόστος κοιτάμε εισιτήρια χωρίς δυνατότητα ακύρωσης /αλλαγής. Υπάρχει κάποια ασφάλεια ακύρωσης που μπορώ να πάρω αν προκύψει κάτι και δεν μπορούμε να πάμε ώστε να αποζημιωθώ έστω ένα μέρος του ποσού; Κυρίως φοβάμαι τυχόν λόγους υγείας των ηλικιωμένων γονέων μας.
Ευχαριστώ!
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.432
Likes
4.416
Η πρώτη επιλογή είναι να κλείσεις ακριβότερη κατηγορία ναύλου η οποία να σου επιτρέπει ακύρωση εισητηριων ή έστω αλλαγή ημερομηνιών. Ωστόσο θα αυξηθεί σημαντικά το κόστος.
Εναλλακτικά μπορείς να δεις για ταξιδιωτική ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε καλύψει εάν απλά οι γονείς είναι άρρωστοι κλπ. κλπ. Θα πρέπει να το ψάξεις, αλλά δύσκολο να το βρεις (εκτός αν μιλάμε για απευκταία σενάρια)
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.377
Likes
14.282
Αν βρείς σε ασφάλεια αυτό που λεει ο @mourohavlos (αρρώστεια συγγενών πρώτου βαθμού) παρακαλώ ενημέρωσε μας και επίσης γράψε το κόστος αυτής της ασφάλισης.Με ενδιαφέρει πολύ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.525
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom