Βιετνάμ Εισιτήρια για Βιετνάμ

astirpal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αιγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια (✓)
Εγω απλα θα προτεινα καλυτερα μια κρατηση πηγαινε-ελα γιατι αν προκυψει αλλαγη δρομολογιου σε μια πτηση και εχεις κλεισει με δυο εταιριες δε θα μπορεις να αλλαξεις το αλλο σκελος. Με σκουτ μου αλλαξαν πτησεις 2-3 φορες και ευτυχως ηταν μια κρατηση και μπορεσα και αλλαξα και τις δυο πτησεις ωστε να μην επηρεαστουν οι μερες ταξιδιου.

Terra2012

Member
Εγω απλα θα προτεινα καλυτερα μια κρατηση πηγαινε-ελα γιατι αν προκυψει αλλαγη δρομολογιου σε μια πτηση και εχεις κλεισει με δυο εταιριες δε θα μπορεις να αλλαξεις το αλλο σκελος. Με σκουτ μου αλλαξαν πτησεις 2-3 φορες και ευτυχως ηταν μια κρατηση και μπορεσα και αλλαξα και τις δυο πτησεις ωστε να μην επηρεαστουν οι μερες ταξιδιου.
Την ίδια πτήση άλλαξαν; ώρες οι μέρες?

astirpal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αιγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια (✓)
Δε θυμαμαι επακριβως μια μερα μπροστα νομιζω αλλα επειδη ηταν κοινη κρατηση αλλαξα και τα δυο σκελη και ετσι δεν επηρεαστηκαν οι μερες που θα ξοδευα εκει.

AERAS

Member
Δε θυμαμαι επακριβως μια μερα μπροστα νομιζω αλλα επειδη ηταν κοινη κρατηση αλλαξα και τα δυο σκελη και ετσι δεν επηρεαστηκαν οι μερες που θα ξοδευα εκει.
Και αυτό βέβαια είναι σχετικό. Εξαρτάται αν έχουν κλειστεί ξενοδοχεία εσωτερικές πτήσεις, δραστηριότητες γενικά σε συγκεκριμένες ημέρες. Σίγουρα πάντως συμφωνώ απόλυτα ότι τα εισιτήρια πρέπει να είναι ενιαία πήγαινε - έλα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.100
Μέλη
39.854
Νεότερο μέλος
Κρητικος64

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom