Εκδρομές για singles

fotast

Member
Μηνύματα
9.336
Likes
14.199
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Πολύ σπάνια τυγχάνει να μπορεί ή να θέλει όλη η παρέα. Για το Γενάρη που λές τί ακριβώς εννοείς; Διοργανώνεται κάτι;;
' Εχει ήδη ανοίξει η λίστα συμμετοχών..

http://www.travelstories.gr/community/threads/Συνάντηση-Κοπή-πίτας-2017-Υποβολή-Συμμετοχών.56117/

Καταλαβαίνεις ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.....;)
 

vicky_ad

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα στην παρέα.
Είμαι καινούριο μέλος κι οφείλω να ομολογήσω ότι κατά διαστήματα έμπαινα και διάβαζα στο φόρουμ αλλά ποτέ δεν είχα εγγραφεί. Ο λόγος που το έκανα τώρα είναι για να θέσω τον δικό μου προβληματισμό κυρίως. Πολύ πρόσφατα έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό μόνος, που όμως ήταν κυρίως για επαγγελματικούς λόγους αλλά συνδύασα και την βόλτα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και αν και ήμουν στα πρόθυρα της βαρεμάρας, ταυτόχρονα πέρασα πολύ ωραία και πιστεύω ότι οι επόμενες φορές θα είναι πιο χαλαρές και "ακομπλεξάριστες" αφού πήρα το βάπτισμα του πυρός. Κι αυτό το κατάλαβα επιστρέφοντας πια στη βάση μου που αναπολούσα τις μέρες του ταξιδιού, κι ας ήμουν και μόνος.

Αποφάσισα λοιπόν να το επιχειρήσω και ξεκινώντας να ψάχνω πληροφορίες σκέφτηκα.... γιατί να μην δοκιμάσω μια οργανωμένη εκδρομή για singles που και μόνος μου ουσιαστικά ταξιδεύω και ταυτόχρονα θα γνωρίσω και κόσμο στα σίγουρα;; Αλλά τελικά έπεσα σε τοίχο. Δεν βρήκα τίποτα οργανωμένο στην Ελλάδα πέρα από ελάχιστες αναφορές της συγκεκριμένης υπηρεσίας από μερικά τουριστικά που όμως μου φάνηκε να είναι δημοσιεύσεις ετών. Τί γίνεται;;; Δεν έχει τραβήξει στην Ελλάδα;; Δεν το προτιμά ο κόσμος κι έτσι δεν υπάρχει κάτι οργανωμένο;;; Μήπως απλά δεν βρήκα κάτι εγώ;;; Μου κάνει εντύπωση γιατί στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένο, ο κόσμος πλέον ταξιδεύει μόνος του και ταυτόχρονα νομίζω ότι ψάχνει και την παρέα άρα είναι κάτι το ιδανικό.

Αν κάποιος ξέρει κάτι ας με πληροφορήσει σχετικά. Είτε αν το έχει δοκιμάσει, είτε αν γνωρίζει κάποια πρακτορεία που οργανώνουν τέτοιες εκδρομές θα το εκτιμούσα να μου στείλει πληροφορίες. Να σημειώσω ότι θα με ενδιέφερε μια εκδρομή εντός Ελλάδος, για αυτό και η αναζήτησή μου περιορίστηκε σε ελληνικά πρακτορεία.
Τελικά dionisi βρήκες κάποια οργανωμένη εκδρομή για singles; Γιατί ψάχνω στο internet το ίδιο πράγμα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα. Δώσε πληροφορίες αν έχεις..
 
Μηνύματα
16
Likes
10
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όλη η Γη
Τελικά dionisi βρήκες κάποια οργανωμένη εκδρομή για singles; Γιατί ψάχνω στο internet το ίδιο πράγμα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα. Δώσε πληροφορίες αν έχεις..
Δυστυχώς δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι. Πάντως έχω πάει 2 οργανωμένα ταξίδια μόνη μου και πέρασα πολύ καλά. Εξάλλου σε αυτά τα ταξίδια δεν έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο κι όταν έχεις σίγουρα θα βρεις να συναναστραφείς με κάποιους απο τους συνταξιδιώτες.
Είναι όμως ευκαιρία , όποιοι ενδιαφερόμαστε, να κανονίσουμε κάτι, έδω, μέσω του Φόρουμ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.765
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom