• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Αλβανία Εκδρομή στην Αλβανία

annoula

Member
Μηνύματα
672
Likes
1.751
@annoula έβαλα δεύτερη μέρα γιατί θα είμαστε με το παιδί για να το πάμε χαλαρά..για τον ίδιο λόγο έβγαλα τα Τίρανα που ώστοσο θα ήθελα να δω. Θα τα σκεφτώ όμως αυτά που μου πρότεινες μήπως τελικά τροποποιήσουμε το πρόγραμμα μας.
@vasiliss ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου. Να ξέρεις την έχω διαβάσει την ιστορία σου και μπορώ να πω αυτή με παρακίνησε να κάνω αυτό το ταξίδι.
Νομίζω ότι ακόμα και με παιδί είναι όλα πολύ κοντά και πολύ συγκεκριμένα αυτά που έχεις να δεις και να κάνεις. Μία μέρα είναι υπεραρκετή χωρίς κανένα τρεξιμο.
 

martine

Member
Μηνύματα
86
Likes
124
Νομίζω ότι ακόμα και με παιδί είναι όλα πολύ κοντά και πολύ συγκεκριμένα αυτά που έχεις να δεις και να κάνεις. Μία μέρα είναι υπεραρκετή χωρίς κανένα τρεξιμο.
Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Τελικά ακολούθησα αυτό που μου είπες. Αφαίρεσα μία ημέρα από Αργυρόκαστρο και πρόσθεσα τρεις ημέρες στα Τίρανα. Άξιζε 100%. Γενικότερα, θα το πρότεινα σε όσους έχουν μικρά παιδάκια.. εύκολη χαλαρή πόλη με όλα τα αξιοθέατα σε κοντινές αποστάσεις .. δεν είχαμε κανένα θέμα και με το καρότσι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.230
Μηνύματα
938.386
Μέλη
39.935
Νεότερο μέλος
Billdim

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom