Εκπομπή 26 - Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικό - ερωτήσεις

Stavros1986

Member
Μηνύματα
23
Likes
132
Επόμενο Ταξίδι
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ο traveller είναι πραγματικό σχολείο. Όταν μιλάει κρατάω σημειώσεις. Ο άνθρωπος έχει απίστευτες γνώσεις και τρομερή μεταδοτικότητα.
 

vangelis69

Member
Μηνύματα
71
Likes
59
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αργεντινή - Παταγονία
Καλησπέρα και σας βλέπουμε και σας ακούμε!!!

Για πάμε. :shark1:
[/QUOTE]
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
463
Likes
959
Επόμενο Ταξίδι
Κάποια -νησία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Πρώτα απ'όλα ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για την εκπομπή. Πολύ ωραία η πρωτοβουλία για τη ζωντανή εκπομπή, έχει και το επιπλέον θετικό της αμεσότητας που προσφέρει το chat. Στο τεχνικό κομμάτι όλα ήταν καλά, μια χαρά ήταν το streaming. Ο ήχος είχε ένα μικρό αποσυγχρονισμό με την εικόνα, αλλά ΟΚ.

Τι μου άρεσε... Καταπιαστήκατε με προορισμούς που τους έχετε δει, οπότε η άποψη σας μετράει. Δεν μείνατε μόνο στους γνωστούς προορισμούς της περιοχής, αλλά επεκταθήκατε και σε λιγότερο γνωστά μέρη όπως π.χ. την Τασμανία. Ακόμη περισσότερο μου άρεσε και που επεκταθήκατε και στον Ειρηνικό, τα νησιά του οποίου φαίνονται ως ο απόλυτος εξωτικός προορισμός για τους Ευρωπαίους. Μου άρεσε ακόμα και που δώσατε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα κόστη στην περιοχή.

Αν και πιο χρήσιμα ίσως θα ήταν τα αρνητικά σχόλια, δεν έχω κάτι για να γκρινιάξω. Αν ήταν κάτι στο οποίο θα εξέφραζα διαφορετική προσωπική άποψη, είναι ότι εμένα δεν θα μου αρκούσαν 3-4 επισκέψεις στην Αυστραλία. Βέβαια εγώ είχα ξετρελαθεί με τη χώρα και την ευγένεια του κόσμου εκεί, οπότε δεν μπορώ να είμαι τόσο αντικειμενικός. Η Αυστραλία παρέμενε ένα ταξίδι όνειρο από τότε που γράφτηκα στο forum και συνεχίζει και παραμένει ακόμα πολύ ψηλά.

Θα συμφωνήσω με τον Σταύρο, δεν ήσουν ο μόνος που είχε χαρτί και κράταγε σημειώσεις και από τα λεγόμενα του Defkalion και του Traveller.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
31.175
Μηνύματα
753.257
Μέλη
35.798
Νεότερο μέλος
Argy_si

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom