• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γενικά Εκπτώσεις.

mMary

New Member
Γειά σας. Θα ήθελα να πάω(Μόναχο,Μιλάνο η Παρίσι ,δεν έχω αποφασίσει ακόμα ) να κάνω κάποιες αγορές στις πολυ ακριβές μάρκες. Αν πάω στις εκπτώσεις θα βρω καλύτερες τιμές απο τις αρχικές , κάνουν 'καλές' εκπτώσεις σε τέτοιες μάρκες ?

ElinakiK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βένετο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Ποιες μάρκες εννοείς; Γιατί αν εννοείς υψηλής ραπτικής τύπου ΥSL, LV κλπ δεν κάνουν ποτέ.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όσοι αγοράζουν πολύ ακριβές μάρκες, δε χρειάζονται εκπτώσεις.

mMary

New Member
Ευχαριστώ, κάτι είχα ακούσει αλλά επειδή δεν είχα ιδέα ρώτησα μιας και δεν έχω ξανά αγοράσει τόσο ακριβές μάρκες . :)

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Γειά σας. Θα ήθελα να πάω(Μόναχο,Μιλάνο η Παρίσι ,δεν έχω αποφασίσει ακόμα ) να κάνω κάποιες αγορές στις πολυ ακριβές μάρκες. Αν πάω στις εκπτώσεις θα βρω καλύτερες τιμές απο τις αρχικές , κάνουν 'καλές' εκπτώσεις σε τέτοιες μάρκες ?
Ναι, κάνουν καλές εκπτώσεις οι περισσότερες μπουτικ, γι'αυτό και βλέπεις ουρές έξω απο τα καταστήματα την 1η μέρα των εκπτώσεων.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Ευχαριστώ, κάτι είχα ακούσει αλλά επειδή δεν είχα ιδέα ρώτησα μιας και δεν έχω ξανά αγοράσει τόσο ακριβές μάρκες . :)
σε εκπτωτικά χωριά θα βρεις εκπτώσεις σε επώνυμα είδη ένδυσης. έξω από την Ρώμη , έξω από την Νάπολη, έξω από την Φλωρεντία και σε πολλά άλλα μέρη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος
Lefteris M

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom