Οπως εχω γραψει και σε προηγουμενα ποστ, ειμαι αναμεσα σε Σκοπελο/Αλοννησο και Κρητη, οδικως απο β.ελλαδα αλλα πλεον στα σχεδια μπαινουν και οι Δαλματικες Ακτες και με τις τιμες που εχουν τα ακτοπλοικα και δωματια φετος σκεφτομαι ολο και περισσοτερο την Κροατια! Το μονο που με προβληματιζει, ειναι η Αλβανια μιας και θα ειμαι με την κοπελα μου δεν θελω να γινει κατι στον δρομο.
Εχω ολα τα πλανα στο μυαλο μου, ισως χαλασει το αμαξι και μεινω Αλβανια στην μεση του πουθενα, διαβαζω σε φορουμ και βλεπω σε βιντεο οτι καποια σημεια του δρομου ειναι ακομα χωματοδρομοι, βλεπω και διαβαζω για ληστειες στους δρομους και γενικα με προβληματιζει παρα πολυ για αυτο θελω να περασω την Αλβανια χωρις ουτε μια σταση. Θα ηθελα την γνωμη απο καποιον που εχει κανει την συγκεκριμενη διαδρομη.
Επισης, το πλανο για Κροατια ειναι, 2 διανυκτερευσεις στο Ντουμπροβνικ , επομενη σταση Ζανταρ 2η3 διανυκτερευσεις και επισκεψη στις λιμνες Πλιτβιτσε και επιστροφη και ξεκουραση για να ''καταλαβουμε'' διακοπες 5 διανυκτερευσεις στο Σπλιτ και 1 διανυκτερευστη στο Κοτορ και ξανα χωρις σταση η επιστροφη στην Ελλαδα. Στην διαθεση μας εχουμε 12-14 μερες.
Δεν ξερω ακομα σε ποιο μερος αξιζει να μεινουμε τις πιο πολλες ωστε να ευχαριστηθουμε ομορφες παραλιες , ωραια τοπια και διασκδεαση (φαγητο και ποτο) και επισης, στα νησια απεναντι απο Ζανταρ και Σπλιτ τα εχει επισκεφτει καποιος?
Με τις τιμες που βλεπω στην Κροατια με συμφερει να κανω αυτη την διαδρομη παρα καποια επισκεψη μου σε νησι με τις μισες μερες .