Ινδία Εμβόλια-χάπια για Ινδία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Αγαπητέ Kwstas travel, επειδή η ερώτηση σου έσπειρε τη διχόνοια στο φόρουμ και στις δύσκολες ώρες που διάγει η χώρα λόγω της οικτρής δημοσιονομικής της κατάστασης η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων από τη Νομαρχία μπορεί να μας καταβαραθρώσει, δεν αφήνεις τη ρυπαρή και ελειινή Ινδία να πας σε καμιά χώρα της προκοπής, καλύτερη κι όχι τρισχειρότερη από τη δική σου; Δεν σου φτάνει η μιζέρια που μας περιβάλλει, θέλεις να εντρυφήσεις σ' αυτή στο μέγιστο βαθμό;
την παλευεις πουλακι μου? :rolleyes:
 

kwstas travel

Member
Μηνύματα
30
Likes
14
Να ενημερωθείς από το Υγειονομική Υπηρεσία της Νομαρχίας όπου ανήκεις για το ποια εμβόλια πρέπει να κάνεις... μην βασίζεσαι στην προσωπική γνώμη του καθενός! :)
Προφανώς οι περισσότεροι από εσάς ζείτε στο λεκανοπέδιο ή σε μεγαλύτερες νομαρχίες.

Επιστρέφοντας πέρυσι στην ιδιαίτερη μικρή πατρίδα μου, όταν πήγα στη Δ/νση Υγείας τους ήρθε κεραυνός εν αιθρία η ερώτησή μου.

Ο υπάλληλος με κοιτούσε στα μάτια. κατέληξα στον Διευθυντή της Υπηρεσίας, ο οποίος μου είπε, παιδάκι μου 30 χρόνια υπάλληλος, βγαίνω και σε σύνταξη, πρώτη φορά μου ρωτάνε κάτι τέτοιο, πρέπει να ρωτήσεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Βρε του λέω εμβόλιο άμα θέλω να κάνω ποιος θα μου το κάνει??? με κοιτούσε στα μάτια.........

καταλάβατε τι εννοώ
 

kwstas travel

Member
Μηνύματα
30
Likes
14
Υπάρχει η ελληνική ρήση που λέει 100 γνώμες ζήτα αρχικά, στο τέλος τη δική σου ακολούθησε....... Συνφορουμίτες στο σοβαρό αυτό θέμα προφανώς και ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και δε θα βγει στο τέλος να πει " εγώ έκανα έτσι γιατί ο teo travel 1280 λόγω χάρη' έτσι έγραψε στο φόρουμ.

Ζήτησα την προσωπική άποψη και εμπειρία του καθενός, έκανα ή δεν έκανα, μετάνιωσα για εκείνο που έκανα....κλπ τέτοιες απαντήσεις περίμενα, αλλά η κουβέντα κατέληξε στη δημοσιονομική ανάλυση.
 

kwstas travel

Member
Μηνύματα
30
Likes
14
έχω επισκεφθεί αρκετές χώρες στην Ασία, και διαπίστωσα ότι η επιλογή μου να μην πάρω κάποια προφύλαξη δεν ήταν λανθασμένη. και ίσως ήταν υπερβολικά τα όσα είχα ακούσει.

Στους τόπους εκεί γνώρισα τουρίστες ανά τον κόσμο, οι οποίοι άλλοι είχαν κάνει κάποια εμβόλια και άλλοι κανένα. Είχε να κάνει εκτός από την προσωπικότητα του καθενός, και από ποια χώρα προέρχεται και τι προπαγάνδα τρώει στη χώρα του στο θέμα αυτό.

Έλα όμως που πια το όνειρό μου είναι η Ινδία, και αρχίζει και μπερδεύεται πια το πράγμα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε???? ευχαριστώ
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.302
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
, δεν αφήνεις τη ρυπαρή και ελειινή Ινδία να πας σε καμιά χώρα της προκοπής, καλύτερη κι όχι τρισχειρότερη από τη δική σου; Δεν σου φτάνει η μιζέρια που μας περιβάλλει, θέλεις να εντρυφήσεις σ' αυτή στο μέγιστο βαθμό;
για υποχόνδριους, μικροβιοφοβικούς και όχι μόνο Η επόμενη λύση είναι σκάφανδρο. Καλό σου ταξίδι
acms.degrootdiervoeders.nl_Html_Images_dettol_201l.jpg
 

liopyr

Member
Μηνύματα
322
Likes
627
Αυτό.

Να ψάξει ο καθένας μόνος του,τί;Ποιό χάπι του κάνει καλύτερα;Τα 3 διαφορετικά είδη σας τα δώσανε γιατί κυκλοφορούν διάφορα σκευάσματα.Μη λέτε ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι,υπάρχουν ειδικοί για όλα αυτά στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε.Τα θέματα υγείας,δεν είναι προτάσεις εστιατορίων...


Και αυτό.

Ξανά-μανά τα ίδια και τα γίδια! Να δούμε πότε θα κλειδώσει το θέμα...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.770
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom