• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Εμπειρία από Headout

tsourisg

Member
Καλή χρονιά σε όλους!
Θεωρώ σκόπιμο να ενημερώσω τα μέλη για πρόσφατη εμπειρία που είχα με την εταιρεία διαχείρισης εκδρομών και δραστηριοτήτων Headout.
Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε θέλοντας να επισκεφθώ την Τρανσυλβανία κανόνισα για εμένα και την οικογένειά μου ταξίδι στο Βουκουρέστι για το τέλος του 2025. Αγόρασα λοιπόν combo ticket μεσω της Headout για επίσκεψη στο κοινοβούλιο και εκδρομή στα κάστρα και το Brasov.
Δύο μήνες αργότερα, το Νοέμβριο μου στείλανε μήνυμα ότι η επίσκεψη στο κοινοβούλιο ακυρώθηκε απο τον τοπικό πράκτορα και μου επέστρεψαν τα χρήματα.
Έκλεισα μεσω Getyouguide την ιδια επίσκεψη.
Φτάνουμε λοιπόν στην ημερομηνία της εκδρομής, 1/1/2026 όπου ξυπνάμε στις 6:00 το πρωί τέσσερα άτομα και 6:40 είμαστε στο σημείο συνάντησης με μείον 7 βαθμούς Κελσίου. Λίγα λεπτά αργότερα έρχονται και κάποιοι Ιταλοί για την ίδια εκδρομή και περιμένουμε όλοι μαζί στο κρύο.
07:10 και αφού δεν είχε εμφανιστεί κανείς, επικοινωνούμε μεσω chat στην εφαρμογή της Headout και μας γράφουν ότι θα το ερευνήσουν.
Μέχρι τις 08:30 και ενώ το chat έπεφτε συνεχεία και κάποιο άλλο bot ζητούσε απο την αρχή πληροφορίες, δεν εμφανίστηκε κανείς ούτε και μας ενημέρωσαν να αποχωρήσουμε απο το σημείο.
Για να μην τα πολυλογώ η μικρή μου κόρη αρρώστησε απο το ανυπόφορο κρύο και όλοι μαζί χάσαμε την εκδρομή που ήταν και ο λόγος που πληρώσαμε τόσα χρήματα, καταλήγοντας να μείνουμε στο Βουκουρέστι όπου είχαμε ξαναπάει.
Σήμερα επέστρεψαν τα χρήματα της εκδρομής έπειτα απο πάρα πολλές επικοινωνίες και μου ζήτησαν να αλλάξω την κριτική που άφησα στο Trustpilot. Μιλάμε για θράσος!
Οι άνθρωποι ειναι ο ορισμός της αδιαφορίας και της έλλειψης οργάνωσης. Δεν ξέρω αν έχετε κάποια καλή εμπειρία στο παρελθόν, απο εμένα πάντως HEADOUT=ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
Καλή χρονιά με υγεία και πάλι!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.359
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom