Ινδία Εμπειριες απο Ινδια?

Polly

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ/ Γουατεμάλα
Γεια σας και καλή χρονιά!

Ετοιμάζουμε ταξίδι στην Ινδία και θα επικεντρωθούμε στη Kerala και την Karnataka. Πετάμε Bangalore και θα έχουμε συνολικά 17 νύχτες. Το ταξίδι είναι τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου (ξέρω ότι θα έχει ζέστη).

Έχω μπερδευτεί με τις πολλές επιλογές και ξέρω ότι ίσως δεν καταφέρουμε να καλύψουμε όλα τα μέρη που θα θέλαμε, καθώς οι μέρες δεν είναι πολλές και οι αποστάσεις τεράστιες. Θα ήθελα βοήθεια από όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις περιοχές.

Τα μέρη που μας ενδιαφέρουν είναι:
Karnataka: Mysore, Hampi, Ooty, Coorg, Nagarhole National Park (αν είναι ανοιχτό, τώρα είναι κλειστό)
Goa: Agonda (για λίγες μέρες σε παραλία)
Kerala: Kochi, Alleppey (Backwaters), Munroe Island, Munnar

Σκέφτομαι να μείνουμε μόνο μία νύχτα στο Bangalore πριν την πτήση αναχώρησης.

Το πλάνο μας είναι να ξεκινήσουμε από την Karnataka, να κινηθούμε προς Goa, μετά στην Kerala και από εκεί αεροπορικώς στο Bangalore. Θα κινηθούμε κυρίως με τρένο ή αυτοκίνητο και έχω ήδη βρει δρομολόγια για overnight τρένα στις μεγάλες αποστάσεις.

Έχω ένα πολύ αρχικό σχέδιο στο μυαλό μου, αλλά θα ήθελα συμβουλές ειδικά για το ποια μέρη αξίζει περισσότερο να επισκεφτούμε:

1. Έχει πάει κάποιος στο Hampi; Αξίζει η παράκαμψη;
  2. Για τα εθνικά πάρκα, ξέρω ότι η πιθανότητα να δούμε τίγρη είναι μικρή, αλλά θα ταξιδέψουμε με την κόρη μας (9 ετών) και νομίζω ότι θα της αρέσει η εμπειρία. Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από εθνικό πάρκο;
  3. Τι θα προτείνατε για κατανομή ημερών στο Mysore και στο Kochi συγκεκριμένα;
Οποιαδήποτε εμπειρία θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Ευχαριστώ πολύ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.367
Μέλη
40.014
Νεότερο μέλος
nloalgjs12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα