Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Θα νοικιάσω αυτοκίνητο στο Malpensa και το πλάνο είναι να περάσουμε από Ελβετία, Αυστρία - λογικά στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Κονστατζας 2 διανυκτερεύσεις και 2 Γερμανία Βαυαρία (και επιστροφή).
Επειδή σε παλαιότερη μου περίπτωση στην Ιταλία με μπες βγες Ελβετία το 2009 (μονομερή σε Saint Moritz), δεν γνώριζα και δεν είχα πάρει κάτι αντίστοιχο. Η ερώτηση είναι από το γραφείο παίρνω μια για όσα κράτη κι αν διασχίσω? Ισχύει δλδ εξίσου στα κράτη που αναφέρθηκα?

Last edited:

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Δεν είναι μόνο ότι πρέπει ν φροντίσεις για βινιετα. Πρέπει ν ενημερώσεις το γραφείο ενοικίασης για ν σου παρέχουν cross country κάρτα ασφάλισης που σίγουρα θ έχει επιπλέον κόστος. Βινιετες βγάζεις κ μόνος σου, νομίζω Αυστρία μπορείς ν βγάλεις κ 24ωρη

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Εχει να προτείνει κάνεις εταιρία ενοικίασης από το αεροδρόμιο του Μπαρι? Έχουν όλες τραγικές κριτικές..

Βαγγω

Member
Εχει να προτείνει κάνεις εταιρία ενοικίασης από το αεροδρόμιο του Μπαρι? Έχουν όλες τραγικές κριτικές..
Προσωπικά έχω κλείσει με την goldcar και δεν είχα κάποιο πρόβλημα, έβαλα την σούπερ ασφάλιση που δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα ( αν και είχα μαζί καλού κακού) και απλά στην επιστροφή άφησα το κλειδί σε θυρίδα και τέλος

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Καλημέρα στην ομάδα ...
Για ενοικίαση αυτοκινήτου (στο αεροδρόμιο της Μάλαγας)...
Στο Booking (που συνήθως κλείνω αυτ/τα) η τιμή για 10 μέρες είναι στα 500€ (μικρομεσαίο)
Το περίεργο είναι ότι στο (πχ) skyscanner ή στο economycarrentals η τιμή με τις ίδιες παροχές είναι περίπου στο μισό !
Παίζει κάτι περίεργο ?
Ποια είναι η γνώμη σας ? έχει κάποιος εμπειρία από την συγκεκριμένη περιοχή ?
Ευχαριστώ

romeohellas

Member
δεν ξερω για αυτοκινητο που λες αλλα πολλες φορες ξενοδοχειο που στην booking εχει χ ποσο σε αλλα σαιτ με τις ιδιες παροχες το βρηκα με 40% κατω τι να σου πω ψαξτο λιγο

Georgie

Member
Καλημέρα στην ομάδα ...
Για ενοικίαση αυτοκινήτου (στο αεροδρόμιο της Μάλαγας)...
Στο Booking (που συνήθως κλείνω αυτ/τα) η τιμή για 10 μέρες είναι στα 500€ (μικρομεσαίο)
Το περίεργο είναι ότι στο (πχ) skyscanner ή στο economycarrentals η τιμή με τις ίδιες παροχές είναι περίπου στο μισό !
Παίζει κάτι περίεργο ?
Ποια είναι η γνώμη σας ? έχει κάποιος εμπειρία από την συγκεκριμένη περιοχή ?
Ευχαριστώ
10 μερες έτσι τυχαία που έκανα ενα search στο booking για Malaga αεροδρομιο και παράδοση επισης στο ίδιο σημείο βγαίνει στα 230-250€
Δε ξερω τι παίζει με full cover ομως

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
10 μερες έτσι τυχαία που έκανα ενα search στο booking για Malaga αεροδρομιο και παράδοση επισης στο ίδιο σημείο βγαίνει στα 230-250€
Δε ξερω τι παίζει με full cover ομως
Έχεις δίκιο ... στο τυχαίο το booking μου βγάζει αυτό που λες ,,,
Ωστόσο όταν γράψω ώρα παράδοσης 01:30 (νύχτα) και ώρα επιστροφής του αυτοκινήτου στις 00:00 (νύχτα) ... Οι τιμές υπερδιπλασιάζονται !!! και οι 2 πτήσεις μου είναι νυχτερινές ...
Κάνω κάτι λάθος ? :oops: Μου κάνει εντύπωση γιατί πάντα με booking κλείνω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Georgie

Member
Έχεις δίκιο ... στο τυχαίο το booking μου βγάζει αυτό που λες ,,,
Ωστόσο όταν γράψω ώρα παράδοσης 01:30 (νύχτα) και ώρα επιστροφής του αυτοκινήτου στις 00:00 (νύχτα) ... Οι τιμές υπερδιπλασιάζονται !!! και οι 2 πτήσεις μου είναι νυχτερινές ...
Κάνω κάτι λάθος ? :oops: Μου κάνει εντύπωση γιατί πάντα με booking κλείνω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
Νυχτερινές ωρες, διαφορετικό μέρος παραλαβης-παράδοσης κλπ ανεβάζουν τη τιμη.
Συμβουλή μου και αν είναι εφικτό είναι να κλείσεις τη πρώτη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο κοντα στο αεροδρόμιο και να παραλάβεις το αυτοκίνητο την άλλη μέρα το πρωί.

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Νυχτερινές ωρες, ....
ΝΑΙ τελικά είναι αυτό ...
Αν η ώρα παραλαβής του οχήματος είναι εκτός ωραρίου γραφείου ειδικά τις βραδυνές ώρες (πχ 01:30) η τιμή υπερδιπλασιάζεται ... Αν η ενοικίαση ξεκινά στις 07::00 τα πράγματα είναι νορμάλ.
Παράδειγμα η τιμή το πρωί στις 07:00 για ένα ΙΔΙΟ μικρομεσαίο αυτ/το το κόστος είναι στα 20€/ημέρα ενώ για παραλαβή στις 01:30 είναι στα 45€/ημέρα ...
(Τα γράφω εδώ μήπως και κάποιος άλλος έχει την ίδια απορία) ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom