Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

MAROULIA

Member
Μηνύματα
22
Likes
1
καλησπέρα,

θέλουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο στο bergamo για δύο ημέρες, δεν έχουμε πιστωτική στο όνομα του οδηγού. δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει μία λύση!
ξέρει κανείς τη σελίδα INDIGO CAR HIRE???

ευχαριστώ
 

Ameli

Member
Μηνύματα
71
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Κέρκυρα
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Συνήθως στη ενοικίαση απαιτείται πιστωτική. Εμάς πάντως για ενοικίαςη στο μπεργκάμο μας έδωσε δωρεάν το δεύτερο οδηγό οπότε μήπως βρείτε έτσι άκρη.
Καλό θα ήταν να πάρετε και Φούλ ασφάλεια.
 

MAROULIA

Member
Μηνύματα
22
Likes
1
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πιστωτική σε κανενός το όνομα!
η φουλ ασφάλεια ναι συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη με την εγγύηση!
ευχαριστώ πολύ!!
 

antie

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Εχω αγχωθει παιδια τα φωτα σας για ενα θεμα,
πεταω απο ρουμανια για μπολονια με ryan air εκει εκλεισα αμαξι με την budget
εκλεισα το αμαξι για 2 μερες χωρις εξτρα χρεωσεις που ρωτουσε αν θελω.. προσθετη χρεωση με 9 ευρο την μερα.. στην σελιδα με την κρατηση και τις πληροφοριες μου γραφει για μια απαλαγη για την καλυψη του αμαξιου που το ποσο που γραφει ειναι EUR 2440!!!
Οποτε εχω τις παρακατω ερωτησεις τα λευτα αυτα πρεπει να υπαρχουν ολα μεσα στην καρτα μου η μερικα απο αυτα?(λογικο πως δεν μπορω να βρω τοσα και να μου τα μπλοκαρουν )
Αν πληροσω το ποσο που γραφει παρακατω ποσο για καλυψη δεν θα χρειαστει να εχω τοσα λευτα μεσα στην πιστοτικη καρτα?
επακριβως γραφει τα παρακατω
Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων δεσμεύει εκ των προτέρων το επιπλέον ποσό EUR 2440.00 με την πιστωτική σας κάρτα κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας. Το ποσό αυτό αποδεσμεύεται αυτόματα αν δεν υφίσταται περίπτωση κλοπής ή ζημίας κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης. Αν υπάρχει ζημία στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, επιβαρύνεστε με τα πρώτα EUR 2440.00 του κόστους, και το τυπικό ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου καλύπτει το υπόλοιπο ποσό.
Για χρονικές περιόδους ενοικίασης μεγαλύτερες των 10 ημερών, η εταιρία ενοικίασης θα παρακρατήσει το επιπλέον ποσό από την πιστωτική σας κάρτα αντί να το δεσμεύσει εκ των προτέρων, επειδή η εκ των προτέρων δέσμευση διαρκεί μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστό ασφαλιστήριο από την Axa, έτσι ώστε τυχόν πρόσθετα ασφάλιστρα που θα καταβάλετε στην εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων να σας επιστραφούν αργότερα.

Εξασφαλίστε κάλυψη με μόλις € 8.58 /ημέρα και αποφύγετε όλα τα πρόσθετα έξοδα.
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
364
Likes
1.199
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Το πιστωτικο οριο 2440€ αφορα την περιπτωση δικης σου ευθυνης σε ατυχημα (που ετσι κι αλλιως θα πρεπει να πληρωσεις εσυ), που εφοσον γινει θελουν να ειναι σιγουροι,οτι θα πληρωσεις. Βεβαιωσου οτι η τραπεζα σου παρεχει το πιστωτικο αυτο οριο,για να μην εχεις απροβλεπτες καταστασεις κατα την παραλαβη.Το ποσον δεσμευεται οσο διαρκει η ενοικιαση και ελευθερωνεται με την επιστροφη του αυτοκινητου

Η εξτρα πληρωμη-καλυψη€ 8.58 /ημέρα ειναι ενα συνηθισμενο "κολπο" των εταιρειων ενοικιασης για αγορα επιπλεον ασφαλιστικων καλυψεων,ωστε να μην πληρωσεις τιποτε,ακομη και σε περιπτωση εμπλοκης σε ατυχημα παλι από υπαιτιοτητα σου,αλλα κατά την γνωμη μου δεν χρειαζεται.

Προσωπικα δεν αγοραζω αυτην την καλυψη,αλλα την συνιστω σε νεους ή απειρους οδηγους ή σε οσους θελουν να μην εχουν αγχος στο ταξιδι τους, που εννοειται κανουν για διασκεδαση .
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Δε συμφωνώ ότι η έξτρα χρέωση είναι κόλπο γιατί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Αν πάρεις τη βασική ασφάλεια η εταιρία ενοικίασης δεν καλύπτεται σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος,κλοπής κλπ οπότε πρέπει να σου κρατήσει το μεγάλο αυτό ποσό για να εξασφαλίσει την περιουσία της.Αν πάρεις τη φουλ ασφάλεια,έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, την κάρτα σου απείραχτη και στις περισσότερες περιπτώσεις σου δίνουν καλύτερο αυτοκίνητο αφού η εταιρία καλύπτεται πλήρως.
Antie η γνώμη μου είναι καλύτερα λίγα χρήματα παραπάνω παρά να ψάχνεσαι να βρεις 2500 χιλιάρικα και να παρακαλάς μη σου τύχει η στραβή.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Να ρωτήσω κατι;..επειδή είμαι άσχετη,απο ενοικιάσεις αυτοκινήτων,αλλα διαβασα τι είπατε....1) θα δεσμεύσει η εταιρία 2440 ευρώ από την κάρτα;
2)αν ναι,αυτό το κάνει είτε είναι πιστωτική κάρτα η μόνο σε χρεωστικές;
 

Hugin

Member
Μηνύματα
606
Likes
1.873
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σχεδόν καμία εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων δεν δέχεται χρεωστική. Πιστωτική στο όνομα του οδηγού θέλουν.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Σχεδόν καμία εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων δεν δέχεται χρεωστική. Πιστωτική στο όνομα του οδηγού θέλουν.
Το ποσό μου φαίνεται πολύ μεγάλο(2440 ευρω) η συνήθως είναι τόσα;...και άρα,πρέπει να έχεις όριο πάνω απο 3000 και πάνω και αχρησιμοποίητα....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.934
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom